שושי פוגרס
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נשמע שהייתם במקום לא נעים בכלל..כשלא היו מספיק מזרנים ושמיכות למספר הנפשות, ובקבלה אמרו 'זה לא גן עדן פה גיברת', התחלתי לחשוב מחדש.
גם בית הארחה זול לשבת שבע ברכות צריך להתנהג יותר יפה.
נשמע שהייתם במקום לא נעים בכלל..כשלא היו מספיק מזרנים ושמיכות למספר הנפשות, ובקבלה אמרו 'זה לא גן עדן פה גיברת', התחלתי לחשוב מחדש.
בהרבה מלונות חרדיים הטלוויזיות עם גישה לערוץ הידברות בלבד. (לא אומרת שזה טוב אבל זה פחות נורא)צאו מנקודת הנחה שיש שם טלוויזיות פתוחות ותעלו עם הרצף
זה לא משנה בכלל. כרטיסי זיכרון מלאים בתוכן הבעיתי ביותר שניתן לעלות על הדעת עוברים מיד ליד. בהשואה לזה עמית סגל ויונית לוי הם ממש גלאט.בהרבה מלונות חרדיים הטלוויזיות עם גישה לערוץ הידברות בלבד. (לא אומרת שזה טוב אבל זה פחות נורא)
מה שכן, צריך להיזהר עם החיבור לווי פי של המלון שבד"כ הוא פרוץ לגמרי, בחינם מהיר ונגיש.
מי שמגיע עם מחשב ומתחבר לרשת כשרה בבית כדאי מאוד לשים חסימה על המחשב.
אוקי. זה יש לכל אחד בכל מקום אם הוא רוצה. נעבוד על יראת שמים.זה לא משנה בכלל. כרטיסי זיכרון מלאים בתוכן הבעיתי ביותר שניתן לעלות על הדעת עוברים מיד ליד. בהשואה לזה עמית סגל ויונית לוי הם ממש גלאט.
לא נכון. כל מקום לפי עניינו. אדם שנמצא באוירה של קעמפ עם מאתיים חברה אחרים במצב חופשה הוא במצב שונה לחלוטין.זה יש לכל אחד בכל מקום אם הוא רוצה.
שעמום מביא לידי ***אוקי. זה יש לכל אחד בכל מקום אם הוא רוצה. נעבוד על יראת שמים.
לא נכון. כל מקום לפי עניינו. אדם שנמצא באוירה של קעמפ עם מאתיים חברה אחרים במצב חופשה הוא במצב שונה לחלוטין.
הכל נכון. אבל עדיין חושבת שאין גבול לטירוף הזה ובנ"א חייב לעבוד עם עצמו לא להגיע למצב של גלישה בעייתית כי אינטרנט פרוץ יש בכל מקום כמעט.שעמום מביא לידי ***
מה פתאום. הכול רץ בכרטיסים.אינטרנט פרוץ יש בכל מקום כמעט.
בחורים/ בחורות שנמצאים במשך תקופה בשיעמום עם אינטרנט פרוץ בהשג יד-הכל נכון. אבל עדיין חושבת שאין גבול לטירוף הזה ובנ"א חייב לעבוד עם עצמו לא להגיע למצב של גלישה בעייתית כי אינטרנט פרוץ יש בכל מקום כמעט.
יותר נגיש. לא צריך חיבור אינטרנט אפילו?מה פתאום. הכול רץ בכרטיסים.
צודקת מאוד.בחורים/ בחורות שנמצאים במשך תקופה בשיעמום עם אינטרנט פרוץ בהשג יד-
צריכים להיות חזקים במיוחד בשביל לא להתפתות לבדוק מה יש שם.
הזוי להכניס אותם לכזה נסיון ולסמוך עליהם.
אשריהם.צודקת מאוד.
כאן העבודה. גם למבוגרים.
מכירה אישית בחורות ובחורים שהיו במלונות עם מחשב והיה שם אינטרנט פרוץ, ומה הם עשו?
התקינו תכנת חסימה של נתיב למשל כדי לגלוש בביטחה.
בציבור הכללי יש הרבה פחות דרישה למלוניות.לא באתי להשוות.
ציינו שנושא המלוניות עתיד להיות פצצה תקשורתית עצובה עבור המגזר, רק הזכרתי שלמרות שזה נראה ככה כי יש הפרדה - במקביל יש גם מערכת מלוניות שפעילה עבור המגזר הכללי.
אין לי מושג מה הולך שם כך שאין לי מה להשוות, ובאמת שואלת את עצמי מה אחוזי התפוסה וההתפנות במלוניות הכלליות.
כואב ומטריד כמו משפחה משכנים חסרי אחריותוואוו, נושא כואב...
כשאני שמעתי חברה מדברת שהם נמצאים כבר חודש במלונית ובכוונה מעכבים את הבדיקות הייתי בשוק.
ממש כאבה לי ההתנהגות הנצלנית ועוד היא אמרה את זה בלי טיפת בושה.
לדעתי צריך לעשות לסיפור הזה סוף מהיר... מה גם שכרגע על פניו נראה שהוא רק מעודד תחלואה.
אה וגם אני באופן אישי לא הייתי מתפנה בשום אופן למלונית.
הם דווקא ממש ממש השתדלו, ואני אישית מתכוונת לכתוב מכתב תודה חם לצוות שניסה להתמודד בגבורה עם השטפון.נשמע שהייתם במקום לא נעים בכלל..
גם בית הארחה זול לשבת שבע ברכות צריך להתנהג יותר יפה.
אתה לא מעודכן....כולם אומרים "התפנו למלוניות" כל דברי הסנגוריה על המגזר כוללים את: "חובשים מסכות ומתפנים למלוניות", והכעס הם על קצב הפינוי האיטי.
אז נכון שיש כאלה שרוצים להתפנות מלכתחילה, אבל זה פרויקט לאומי שהמדינה הקימה ונכון לרגע זה אין זנב הסתייגות ממנו.
פיקוד העורף חייבים לך פחותולמותר לציין שהם 'חייבים לי' פחות מבית הארחה זול ככל שיהיה.
מלון שלקח על עצמו אירוח חולי קורונה צריך לדאוג לאורחיו למיטה. לדבריך, לא נתנו מזרן.ולמותר לציין שהם 'חייבים לי' פחות מבית הארחה זול ככל שיהיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים