- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סביונים;1999299:נראה לי קצת גלשתן...
תחזירו את האשכול למטרתו הראשונית
ותמשיכו להתכתב ביניכן במייל...
חבל שינעלו אותו!
(וזה גם קצת לא לעניין כבר...)
בדיוק כל מילה שווה
נכתב ע"י סביונים;1999299:נראה לי קצת גלשתן...
תחזירו את האשכול למטרתו הראשונית
ותמשיכו להתכתב ביניכן במייל...
חבל שינעלו אותו!
(וזה גם קצת לא לעניין כבר...)
טוב לא נגלוש ,כמו שביקשו ..נכתב ע"י wald;1999307:שוּ... אהה פלאפון
את יכולה לשים גם בצל לא מטוגן זה ממש חושששששש
ואני בשבת בירושלים וחולה על קוגל תפו"א אז תכיני מספיק!
ח.פוגל אני מכירה אותך?????נראה לי שכן..נכתב ע"י ח פוגל;1999312:אז מהו שמך הפרטי? גוליית???![]()
נכתב ע"י חצאית קפלים;1998707:אני לא מבינה למה צריך להסתתר תחת שמות בדויים,
ולכן, שלי, הכי פשוט שיש:
חצאית- שמי הפרטי
קפלים- שם המשפחה
נכתב ע"י ח פוגל;1999312:אז מהו שמך הפרטי? גוליית???![]()
גפ''ן לענינינו, מה הראשי תיבות של גפן?? גזינט ,פרנסה,נחת..נכתב ע"י גפ"ן;1999330:את יודעת מה את מזכירה לי?
עובר אצלנו אוטו כזה קטן ישן בערך פעם בשבוע, והוא מכריז:
כל בו תיקונים, תיקונים כל בו" (חבל שאת לא שומעת את מנגינה... מי מזהה?)
בקיצור, הוא לוקח תיקונים של מה שצריך מזוודות אופניים ילקוטים נעלים רהיטים וכל העולה על דעתכם שצריך תיקון.
יום אחד נתתי לו משהו לתיקון והוא אמר לי שאני ארשום את הטלפון שלו כדי להיות בקשר באיזה יום הוא מחזיר. רשמתי את המספר , שאלתי מה השם שלו, אז הוא צחק:
שם פרטי -כל בו,
שם משפחה-תיקונים
![]()
מה השאלה?נכתב ע"י פלאפון;1999359:גפ''ן לענינינו, מה הראשי תיבות של גפן?? גזינט ,פרנסה,נחת..
אבל כמובן שיש משהו עוד יותר עמוק לא?![]()
נכתב ע"י פלאפון;1999263:התכוונת טשרני ...לא ?![]()
נכתב ע"י בפונטציאל;1999080:הדיסק נשרט על אונקי , אונקי אונקי אונקי אונקי..
חזק לגמרי!!!!
אהבתי.![]()
רגע... אז או שיינא? או שיינדי???נכתב ע"י יפית כוכב;1999388:חחח
קוראים לי יפית.
ואני דוברת אידיש.
השילוב הזה הוא כבר חצי חשיפה...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים