טיול בחו"ל טיול בגאורגיה - באטומי או טביליסי ?

בקינג סלמון לא נתקלתי במשגיח מעולם
אני כן... ובררנו היטב לגבי הכשרות.
בית חבד האשכנזי הרגיל בכשרות מהודרת של השליח המקומי, יהודי ירא שמים שאני מכיר אישית.
נכון, אבל א"א להשוות את הרמה!
ממש אשמח לעצות לגבי קניות!
רלוונטי לעזרת נשים בעיקר:
1. ככה, יש את הקניון "גרנד", שם אפשר לקנות מותגים וכאלה, מחירים כמעט זהים לישראל. חנויות בינלאומיות.
2. יש את השוק "חופה", שם אפשר להסתובב שעות ולמצוא מציאות במחירים מצחיקים, אל תתביישו להוריד אותם עוד ועוד- אפשר להגיע לחצי מחיר...
3. ממול השוק יש חנות בשם "COTTON", שם מוכרים גרבי קרסול ממותגות (נייק, קלווין קליין, אדידס ועוד) ב-3 לארי, מכנסי טייץ ממותגות כנ"ל ב-15 לארי, מכנסיים טרמיות ב-20 לארי פגזיות(תקנו, לא תתחרטו!).
4. ממש קרוב יש כמה חנויות שמוכרות אוזניות של JBL, ןגם בשוק, היינו בטוחים שזה חיקוי וקנינו שתיים (הורדנו אותו במחיר ויצא סה"כ 75 לארי), תכל'ס מסתבר שהאוזניות מצוינות, שמע מטורף, ראיתי אותן השבוע בחנות ליד הבית- 220 ש"ח ליחידה! שווה שווה לקנות שם- אפילו למתנה!
5. קניון מטרו סיטי- יותר חנויות עממיות, מחירים מצוינים- בעיקר LC WAIKIKI המו-ן סחורה, בגדים במחירים מצוינים, גם שם קנינו והבגדים מצוינים.
עכשיו אני רואה שיש דיל לסופש ארוך
משישי עד שלישי לפני חנוכה
ב2000 שקל .
עם שבת באמצע?... בדר"כ מעדיפים שלא, לכן זול יותר.
בקיצור- תהנו!!! מקווה שעזרתי...

היה שם ZARA- המחיר כמעט זהה לישראל, אבל מבחר עצום.
H&M- נראה לי שהיה...

1. בגאורגיה פחות קר לכאו' מאשר בבודפסט
2. ההפגנות הן בטבליסי

איזה טיול יומי מומלץ מבטומי בתקופה הזו?
האם הטיול של הדרך הצבאית רחוק מאוד?
תודה מראש לעונים

תודה מראש לעונים
אם אני זוכר נכון הדרך הצבאית קרוב לשעתיים,
וצריך לקחת בחשבון שאם יש ארפל ממש לא מומלץ להגיע לשם

מישהו עשה סקי בגאורגיה?
מומלץ? איפה זה בגאורגיה?

תודה מראש לעונים
את בטוחה שמגיעים תוך שעתיים מבטומי לשם?
זה שעתיים מטביליסי ונראה לי פחות הגיוני שגם מבטומי, אולי אני טועה אבל שווה בדיקה.

המרחק בין טביליסי לבטומי הוא ארבע שעות וחצי.

המרחק בין טביליסי לבטומי הוא ארבע שעות וחצי.
כן, השאלה רק איפה מתחילה הדרך הצבאית, אם היא בין לבין, אז הגיוני שעתיים מכל צד
אבל פחות נראה לי, צריך לבדוק

בכל אופן, למי שמתלבט מה עדיף, זה אחד המקומות היפים והשווים ביותר

מי שרוצה להגיע לדרך הצבאית וכן לסקי בגודארי כמובן טס לטביליסי.
מבאטומי לדרך הצבאית זה כ4.30 בערך ברכב.
באטומי זה נחמד, יותר סגנון לראות את העיר גלגל ענק וכו', כן יש טיולים מחוץ לעיר אבל לא ברמת הנופים של טיולים מטביליסי.
בהצלחה!

כמו ההפגנות בקפלן...
ממש לא, הבנתי שהמליצו לישראלים לחזור לארץ( לפני שלושה שבועות)
ובכללי- בחורף כדאי לטוס לטביליסי- נופים מטריפים! ואטרקציות חורפיות, ובקיץ- לבאטומי, שיפה יותר בקיץ.

ממש לא, הבנתי שהמליצו לישראלים לחזור לארץ( לפני שלושה שבועות)
ובכללי- בחורף כדאי לטוס לטביליסי- נופים מטריפים! ואטרקציות חורפיות, ובקיץ- לבאטומי, שיפה יותר בקיץ.
הייתי בטבילסי בקיץ והיה מושלם!

אנחנו מעוניינים לטוס ביום ראשון שאחרי פסח לטיול בגאורגיה (5-10 במאי)
ומתלבטים אם עדיף באטומי או טביליסי
אנחנו זוג שמעדיפים טיול נופי בהרים מלאי שקט ושלווה
ולא רוצים לפגוש פריצות ברחוב.
יש רישיון נהיגה.
נשמח למידע
אם אתם אוהבים נופים טביליסי זה המקום באטומי זה יותר קניות .......ושוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה