160 איי קיו
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אני כן... ובררנו היטב לגבי הכשרות.בקינג סלמון לא נתקלתי במשגיח מעולם
נכון, אבל א"א להשוות את הרמה!בית חבד האשכנזי הרגיל בכשרות מהודרת של השליח המקומי, יהודי ירא שמים שאני מכיר אישית.
רלוונטי לעזרת נשים בעיקר:ממש אשמח לעצות לגבי קניות!
1. ככה, יש את הקניון "גרנד", שם אפשר לקנות מותגים וכאלה, מחירים כמעט זהים לישראל. חנויות בינלאומיות.
2. יש את השוק "חופה", שם אפשר להסתובב שעות ולמצוא מציאות במחירים מצחיקים, אל תתביישו להוריד אותם עוד ועוד- אפשר להגיע לחצי מחיר...
3. ממול השוק יש חנות בשם "COTTON", שם מוכרים גרבי קרסול ממותגות (נייק, קלווין קליין, אדידס ועוד) ב-3 לארי, מכנסי טייץ ממותגות כנ"ל ב-15 לארי, מכנסיים טרמיות ב-20 לארי פגזיות(תקנו, לא תתחרטו!).
4. ממש קרוב יש כמה חנויות שמוכרות אוזניות של JBL, ןגם בשוק, היינו בטוחים שזה חיקוי וקנינו שתיים (הורדנו אותו במחיר ויצא סה"כ 75 לארי), תכל'ס מסתבר שהאוזניות מצוינות, שמע מטורף, ראיתי אותן השבוע בחנות ליד הבית- 220 ש"ח ליחידה! שווה שווה לקנות שם- אפילו למתנה!
5. קניון מטרו סיטי- יותר חנויות עממיות, מחירים מצוינים- בעיקר LC WAIKIKI המו-ן סחורה, בגדים במחירים מצוינים, גם שם קנינו והבגדים מצוינים.
עם שבת באמצע?... בדר"כ מעדיפים שלא, לכן זול יותר.עכשיו אני רואה שיש דיל לסופש ארוך
משישי עד שלישי לפני חנוכה
ב2000 שקל .
בקיצור- תהנו!!! מקווה שעזרתי...
הנושאים החמים