שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
אמרתי על סמך הזיכרון, אבל אם זה ממש חשוב לך אני מוכן לחפש פה,
בכל אופן עד שאני לא רואה אני לא מאמין, זה פשוט לא הגיוני מהסיבות שצינתי (לא הבנתי איך 2 גלגלות פותרות את הבעיה?)
כנראה זה נכנס בין שתי הגלגלים.. בכל אופן תבי מה שהא כתב לפה... גם אני לא מאמין עד שאני ראוה והדרימי אני ראוה וזה לא מה שאנשים אומרים עלו כלל וכלל! לך יש ריח טוב מזה ברצפה??? אם אתה משתמש אם החומר ניקוי של החברה אז אין מצב!!! לי יש H14 ( ואגב החברה כותבת בH14 רק להשתמש אם חומר אורגנלי של החברה)

לא יודע למה, אבל משום מה כל הציבור החרדי רוכש את אותם מוצרים, ואחרי זה יש תלונות של עובד/לא עובד, יעיל/לא יעיל וכו'.
לא שמעתי משום מה הרבה חרדים עם המוצר הבא:
https://www.payngo.co.il/300050.html
אבל מאלו שכן יש להם, מאף אחד לא שמעתי את השאלות שנשאלו על המכשירים האחרים.
עובד מצויין!!!
שוטף כמעט הכל!!! [כולל כפיות חד פעמי, חתיכות שניצל, ובעצם מה לא...]
צירפתי לינק רק כדי להראות את המוצר - אין שום המלצה על החנות או על המחיר שם! זה כבר עבודת שטח נדרשת של הקונים...
יש לך אישי את המכשיר הזה??

כנראה זה נכנס בין שתי הגלגלים.. בכל אופן תבי מה שהא כתב לפה... גם אני לא מאמין עד שאני ראוה והדרימי אני ראוה וזה לא מה שאנשים אומרים עלו כלל וכלל! לך יש ריח טוב מזה ברצפה??? אם אתה משתמש אם החומר ניקוי של החברה אז אין מצב!!! לי יש H14 ( ואגב החברה כותבת בH14 רק להשתמש אם חומר אורגנלי של החברה)
א. שלחתי לך
ב. מה הקשר נכנס בין הגגלות, זה הבעיה הקטנה יש בערך עוד 200 (חוץ מזה שאתה צריך לנתר מעל הסכו"ם עם הגלגלת)
בנוסף צריך לזה מנוע חזק X10 כי צריך צינור רחב בהרבה, ולפי מה שכתוב בקישור שהוא שלח הוא יותר חלש מהדרימי
ג.
לגבי הרייח אני בכלל לא משתמש בחומר של הדרימי (יש לי חצי בקבוק לא בשימוש) ולא זכור לי שבהוראות כתוב שצריך להשתמש בשלהם (בשונה מהטינקו) צריך ס"ה שלא יהיה יותר מידיי חומר פעיל ושלא יהיה מקציף, אני שם כמו שהמליצו פה מעט חומץ בשביל הניקיון וכמעט פקק ל מרכך כביסה מרוכז, עובד לי מצויין כבר כמה חודשים ואני מרוצה עד הגג,
כמה מרוצה? הזמנתי גם להורים של אשתי את אותו הדגם ולא, אני לא שונא אותם;):)

כמובן שאין לי אחריות על מה שתעשה

א. שלחתי לך
ב. מה הקשר נכנס בין הגגלות, זה הבעיה הקטנה יש בערך עוד 200 (חוץ מזה שאתה צריך לנתר מעל הסכו"ם עם הגלגלת)
בנוסף צריך לזה מנוע חזק X10 כי צריך צינור רחב בהרבה, ולפי מה שכתוב בקישור שהוא שלח הוא יותר חלש מהדרימי
ג.
לגבי הרייח אני בכלל לא משתמש בחומר של הדרימי (יש לי חצי בקבוק לא בשימוש) ולא זכור לי שבהוראות כתוב שצריך להשתמש בשלהם (בשונה מהטינקו) צריך ס"ה שלא יהיה יותר מידיי חומר פעיל ושלא יהיה מקציף, אני שם כמו שהמליצו פה מעט חומץ בשביל הניקיון וכמעט פקק ל מרכך כביסה מרוכז, עובד לי מצויין כבר כמה חודשים ואני מרוצה עד הגג,
כמה מרוצה? הזמנתי גם להורים של אשתי את אותו הדגם ולא, אני לא שונא אותם;):)

כמובן שאין לי אחריות על מה שתעשה
איפה אתה שם חומץ ומרכך? ואיזה מכשיר ישך?

המבצע באמזון צרפת חזר
כאן מפורט:

אחרי בירור יסודי ומעמיק עם משפחה שכנים חברים ומי לא...

הייתי מציע לכם לעזוב את טינקו ודרימי
יש היום חברות אחרות יותר טובות במחירים יותר שפויים.

לפני כחודש וחצי רכשתי ROBOROCK דגם Flexi Pro - פצצה של מכשיר
לא אפרט כאן את המעלות, אבל הוא מטורף
אין לו שום חסרון שכתבו כאן באשכול על הטינקו או הדרימי

כשבאתי לקנות גם להורים שלי,
רכשנו דגם יותר מתקדם של חברת NARWAL דגם S20 PRO
והמעלות שלו לאין ערוך, בעיקר המשקל האפסי שלו, וניקוי עמוק יותר
ממליץ מאוד

לגבי חנות,
המקום הזול ביותר שמצאתי לשני המכשירים האלו -
חץ ירמיהו 58 ירושלים

לא יודע למה, אבל משום מה כל הציבור החרדי רוכש את אותם מוצרים, ואחרי זה יש תלונות של עובד/לא עובד, יעיל/לא יעיל וכו'.
לא שמעתי משום מה הרבה חרדים עם המוצר הבא:
https://www.payngo.co.il/300050.html
אבל מאלו שכן יש להם, מאף אחד לא שמעתי את השאלות שנשאלו על המכשירים האחרים.
עובד מצויין!!!
שוטף כמעט הכל!!! [כולל כפיות חד פעמי, חתיכות שניצל, ובעצם מה לא...]
צירפתי לינק רק כדי להראות את המוצר - אין שום המלצה על החנות או על המחיר שם! זה כבר עבודת שטח נדרשת של הקונים...
אין ענין להגזים. יש לו הרבה מעלות אבל הוא לא אוסף כפיות חד פעמי וכו', הוא פשוט לא יכול.

ממליץ מאוד

לגבי חנות,
חץ ירמיהו 58 ירושלים

אין ענין להגזים. יש לו הרבה מעלות אבל הוא לא אוסף כפיות חד פעמי וכו', הוא פשוט לא יכול.
יש לו את האפשרות של 180 מעלות?
לפי מה שכתוב באתר נראה שלא

הדרימי שלנו השתתק פתאום. אין קול, לא כשמטעינים, ,לא כשמפעילים וכו
מה עושים?
@בין כך הצלחתם לפתור את הבעיה?

ממליץ מאוד

לגבי חנות,
חץ ירמיהו 58 ירושלים

דוקא אני שמעתי על מלא שרכשו את זה וממש לא מרוצים... אין פה קסמים.. לכל אחד כנראה יש את הדפקטים שלו.. הנה למשל באונליין מחברה שיש לאחותה רובורוק ולה את טינקו
1737279762995.png

@שירונת
תוכלי להסביר בדיוק איזה כפתור מאחורה משתיק את הקול?
איפה ממוקם?

יש לו את האפשרות של 180 מעלות?
לפי מה שכתוב באתר נראה שלא
הוא גם לא מחזיר את החפצים למקום ולא מטפס על הקיר
ביחס ל - טינקו S7 ודרימי H14 - מה שהמכשיר אמור לעשות - הוא עושה עבודה הרבה יותר טובה

דוקא אני שמעתי על מלא שרכשו את זה וממש לא מרוצים... אין פה קסמים.. לכל אחד כנראה יש את הדפקטים שלו.. הנה למשל באונליין מחברה שיש לאחותה רובורוק ולה את טינקו
צפה בקובץ המצורף 1874006
בדקת על איזה דגם מדובר? כי יש לחברה הזאת כמה דגמים.
בדגם שרכשתי, אין צורך להוציא לייבוש, כי יש לו ניקוי עצמי וייבוש מובנה.
גם כשאני מוציא את החלקים לשטיפה מידי פעם, אף פעם לא נתקלתי בשום קושי.

דיברתי היום עם צורף של החשמל והם לא מוכרים דרימי אלא רק טינקו ודייסון כי בדרימי היו הרבה תקלות משהו שמע על זה?
כל האנשים עם הדרימי מעל שנה אתם עדיין מרוצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה