אשמח גם....אשמח אם תוכלו לתת לי עצות לעידוד זחילה אצל תינוקת שזוחלת רק אחורנית,
תודה!
תקף מאוד בזחילת גחון, פחות בזחילה על 6,טיפ 1: להרגיע את האמא שלה, ודחוף!
טיפ 2: להרגיע את התינוקת.. היא מקסימה מתקדמת יפה, ולא מכונית על שלט מקולקלת.. תנו לה הרבה אהבה וזהו!
(טיפ 3 - רק אחרי שתיישמו את ה2 הראשונים: לשים יד מאחרי כף הרגל שלה, כדי שכשהיא תדחוף את הרגל שלה, זה אוטומטית ידחוף אותה קדימה, והיא תתרגל לזחול קדימה!)
ופליז מדרגות בבית! סכנת נפשות בימים הללו לתרגל איתם זחילה על מדרגות בבינין או בחוץ, הזחילה לא שווה את זה.מאד עוזר מדרגות!!!!!!!!!!!!
פשוט לצאת לחדר המדרגות עם מכנסי זחילה
לעמוד מאחוריה ולשמור שלא תקבל מכה בפה ולגרות אותה לעלות.
אני מדברת על תינוק בן 9 חודשים. שהתחיל לזחול רק בגלל זה
כמה זמן היא זוחלת על הגחון וכמה זמן מתישבת ממנו? אם פחות מחודשיים הכל בסדר גמור והיא פשוט בוחרת לשבת לפני הזחילה הכל מצויין.@מוריהלי בדיוק התכוונתי לפתוח בקשת עזרה ממך.
תינוקת בת כמעט שנה שמנמנה שזוחלת במהירות על הגחון ומעט מאוד על ארבע.
האם חשוב הזחילה על ארבע כל כך?
יש לציין שהיא מתיישבת ונעמדת מהגחון בקלות.
אשמח לטיפים לעודד זחילה רגילה.
10 חודשיםלא ציינת גיל
עצה נבונה, אך לא ממש עוזרת, כי אמא שלה הסטרית לגמרי ...טיפ 1: להרגיע את האמא שלה, ודחוף!
וזה לא מומלץ, אם אפשר לעודד זחילה על 4 זה כדאי מהרבה סיבות.יש הרבה מאוד תינוקים שעוקפים על השלב הזה
יש לך שאלה לגבי התפתחותו של הבייבי התורן?10 חודשים
עצה נבונה, אך לא ממש עוזרת, כי אמא שלה הסטרית לגמרי ...
אולי אני אדייק, הגברת הנחמדה שלי, לא זוחלת לא על הגחון, ולא על שש, מנסה להגיע לחפצים, לא מצליחה, מתיאשת וממשיכה הלאה...
(כן זוחלת אחורנית, אבל לא הרבה)
היא על הגחון כבר 3 חודשים +. להתיישב זה רק לאחרונה.כמה זמן היא זוחלת על הגחון וכמה זמן מתישבת ממנו? אם פחות מחודשיים הכל בסדר גמור והיא פשוט בוחרת לשבת לפני הזחילה הכל מצויין.
הבנתי מצויין, אעדיף לענות לך בצורה פרטית אחרי שתמלאי את הטופס שאלון המפורט שלי-אני צריכה לדעת עוד כמה נקודותהיא על הגחון כבר 3 חודשים +. להתיישב זה רק לאחרונה.
אני רואה שהיא מנסה כן יותר על 4 אך עם רגל אחת מקופלת כמו בישיבה. מקווה שהבנת אותי. היא כאילו מתקדמת תוך חצי ישיבה.
איך אני יכולה לעודד אותה לזחילה רגילה. לא כל כך בא לי במדרגות. יש לנו מרפאה בבנין ואנו בכלל לא יוצאים.
יש לך שאלה לגבי התפתחותו של הבייבי התורן?
מוזמנת למלא טופס מקוון בכתובת https://forms.gle/GboSgAjimQwFhkqc8
ולקבל מענה המותאם לתינוקך באופן אישי תוך 3 ימים
שמעת על הכנס המדהים שלנו? שש מנחות מצויינות, במיזם מיוחד כמענה לאתגרי האימהות בימים הללו https://lp.vp4.me/mewf
אמא לתינוק?
תרצי לקבל טיפים מידע, ומתנות שיקפיצו את האימהות שלך?
מוזמנת! https://lp.vp4.me/m8a7
מקסים! את גם יכולה לשבת על הרצפה על מנת שהרגל שלך תהווה מכשולפתרון מצוין לעידוד הזחילה על 4 ובלי לערב מדרגות
לפזר מכשולים נמוכים במסלול הזחילה
אני מניחה חבילות טיטולים ומגרה את הילד לעבור מעליהם עם משחק המונח מהעבר השני.
ובכך הרווחנו את עידוד העלייה ל4
וחסכנו את נזקי ההגיינה
זה גם טוב.היא כאילו מתקדמת תוך חצי ישיבה.
אנחנו לא יודעים מה ולמי נגרם ממהזה גם טוב.
נלחצתי שהיא לגמרי לא נעה...
כן כדאי לנסות את כל הנאמר לעיל, אבל מכירה תינוקות שלא עברו את השלבים של הזחילה.
היום הם כבר אנשים מבוגרים מאוד, ולא היתה להם שום בעיה מוטורית.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יועץ. סופר. מרצה.1 //