דרוש מידע טיפים ועצות לעזרה בזחילה לתינוקות

• הוסף לסימניות
טיפ 1: להרגיע את האמא שלה, ודחוף!
טיפ 2: להרגיע את התינוקת.. היא מקסימה מתקדמת יפה, ולא מכונית על שלט מקולקלת.. תנו לה הרבה אהבה וזהו!

(טיפ 3 - רק אחרי שתיישמו את ה2 הראשונים: לשים יד מאחרי כף הרגל שלה, כדי שכשהיא תדחוף את הרגל שלה, זה אוטומטית ידחוף אותה קדימה, והיא תתרגל לזחול קדימה!)

• הוסף לסימניות
טיפ 2: להרגיע את התינוקת.. היא מקסימה מתקדמת יפה, ולא מכונית על שלט מקולקלת.. תנו לה הרבה אהבה וזהו!

(טיפ 3 - רק אחרי שתיישמו את ה2 הראשונים: לשים יד מאחרי כף הרגל שלה, כדי שכשהיא תדחוף את הרגל שלה, זה אוטומטית ידחוף אותה קדימה, והיא תתרגל לזחול קדימה!)
תקף מאוד בזחילת גחון, פחות בזחילה על 6,
כל זחילה מתחילה באחורנית, זו ירידה לצורך עליה:)
בזחילה אחורנית התינוקת משתמשת בעיקר בידיה, לזחילה קדימה היא צריכה אימון ונוחות בשימוש ברגליים.
בת כמה הוד מעלתה וכמה זמן היא זוחלת אחורה?

• הוסף לסימניות
מאד עוזר מדרגות!!!!!!!!!!!!
פשוט לצאת לחדר המדרגות עם מכנסי זחילה
לעמוד מאחוריה ולשמור שלא תקבל מכה בפה ולגרות אותה לעלות.
אני מדברת על תינוק בן 9 חודשים. שהתחיל לזחול רק בגלל זה

• הוסף לסימניות
מאד עוזר מדרגות!!!!!!!!!!!!
פשוט לצאת לחדר המדרגות עם מכנסי זחילה
לעמוד מאחוריה ולשמור שלא תקבל מכה בפה ולגרות אותה לעלות.
אני מדברת על תינוק בן 9 חודשים. שהתחיל לזחול רק בגלל זה
ופליז מדרגות בבית! סכנת נפשות בימים הללו לתרגל איתם זחילה על מדרגות בבינין או בחוץ, הזחילה לא שווה את זה.

• הוסף לסימניות
@מוריהלי בדיוק התכוונתי לפתוח בקשת עזרה ממך.
תינוקת בת כמעט שנה שמנמנה שזוחלת במהירות על הגחון ומעט מאוד על ארבע.
האם חשוב הזחילה על ארבע כל כך?
יש לציין שהיא מתיישבת ונעמדת מהגחון בקלות.
אשמח לטיפים לעודד זחילה רגילה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה מאוד תינוקים שעוקפים על השלב הזה

• הוסף לסימניות
כמה זמן היא זוחלת על הגחון וכמה זמן מתישבת ממנו? אם פחות מחודשיים הכל בסדר גמור והיא פשוט בוחרת לשבת לפני הזחילה הכל מצויין.
אם עברו חודשיים ולא נראה שהיא מעדיפה לזחול על 6 במקום לגחון אז פשוט תני לה לעלות מדרגות, ישנם תינוקות גם שמדגים על הזחילת 6 אבל זה חבל, כי זו זחילה שמפתחת מאוד את המח, שווה לה:) אבל מדרגות יכול להחליף את הזחילה אם היא ממש תתעקש:)

• הוסף לסימניות
לא ציינת גיל
10 חודשים
עצה נבונה, אך לא ממש עוזרת, כי אמא שלה הסטרית לגמרי ...
אולי אני אדייק, הגברת הנחמדה שלי, לא זוחלת לא על הגחון, ולא על שש, מנסה להגיע לחפצים, לא מצליחה, מתיאשת וממשיכה הלאה...
(כן זוחלת אחורנית, אבל לא הרבה)

• הוסף לסימניות
תעשו את כל מה שאפשר שכן יזחול על ארבע זה מאד מפתח את המערכת הקוגנטיבית

• הוסף לסימניות
10 חודשים

עצה נבונה, אך לא ממש עוזרת, כי אמא שלה הסטרית לגמרי ...
אולי אני אדייק, הגברת הנחמדה שלי, לא זוחלת לא על הגחון, ולא על שש, מנסה להגיע לחפצים, לא מצליחה, מתיאשת וממשיכה הלאה...
(כן זוחלת אחורנית, אבל לא הרבה)
יש לך שאלה לגבי התפתחותו של הבייבי התורן?
מוזמנת למלא טופס מקוון בכתובת https://forms.gle/GboSgAjimQwFhkqc8
ולקבל מענה המותאם לתינוקך באופן אישי תוך 3 ימים

שמעת על הכנס המדהים שלנו? שש מנחות מצויינות, במיזם מיוחד כמענה לאתגרי האימהות בימים הללו https://lp.vp4.me/mewf

אמא לתינוק?
תרצי לקבל טיפים מידע, ומתנות שיקפיצו את האימהות שלך?
מוזמנת! https://lp.vp4.me/m8a7

• הוסף לסימניות
כמה זמן היא זוחלת על הגחון וכמה זמן מתישבת ממנו? אם פחות מחודשיים הכל בסדר גמור והיא פשוט בוחרת לשבת לפני הזחילה הכל מצויין.
היא על הגחון כבר 3 חודשים +. להתיישב זה רק לאחרונה.
אני רואה שהיא מנסה כן יותר על 4 אך עם רגל אחת מקופלת כמו בישיבה. מקווה שהבנת אותי. היא כאילו מתקדמת תוך חצי ישיבה.
איך אני יכולה לעודד אותה לזחילה רגילה. לא כל כך בא לי במדרגות. יש לנו מרפאה בבנין ואנו בכלל לא יוצאים.

• הוסף לסימניות
היא על הגחון כבר 3 חודשים +. להתיישב זה רק לאחרונה.
אני רואה שהיא מנסה כן יותר על 4 אך עם רגל אחת מקופלת כמו בישיבה. מקווה שהבנת אותי. היא כאילו מתקדמת תוך חצי ישיבה.
איך אני יכולה לעודד אותה לזחילה רגילה. לא כל כך בא לי במדרגות. יש לנו מרפאה בבנין ואנו בכלל לא יוצאים.
הבנתי מצויין, אעדיף לענות לך בצורה פרטית אחרי שתמלאי את הטופס שאלון המפורט שלי-אני צריכה לדעת עוד כמה נקודות:)
יש לך שאלה לגבי התפתחותו של הבייבי התורן?
מוזמנת למלא טופס מקוון בכתובת https://forms.gle/GboSgAjimQwFhkqc8
ולקבל מענה המותאם לתינוקך באופן אישי תוך 3 ימים

שמעת על הכנס המדהים שלנו? שש מנחות מצויינות, במיזם מיוחד כמענה לאתגרי האימהות בימים הללו https://lp.vp4.me/mewf

אמא לתינוק?
תרצי לקבל טיפים מידע, ומתנות שיקפיצו את האימהות שלך?
מוזמנת! https://lp.vp4.me/m8a7

• הוסף לסימניות
פתרון מצוין לעידוד הזחילה על 4 ובלי לערב מדרגות
לפזר מכשולים נמוכים במסלול הזחילה
אני מניחה חבילות טיטולים ומגרה את הילד לעבור מעליהם עם משחק המונח מהעבר השני.
ובכך הרווחנו את עידוד העלייה ל4
וחסכנו את נזקי ההגיינה

• הוסף לסימניות
פתרון מצוין לעידוד הזחילה על 4 ובלי לערב מדרגות
לפזר מכשולים נמוכים במסלול הזחילה
אני מניחה חבילות טיטולים ומגרה את הילד לעבור מעליהם עם משחק המונח מהעבר השני.
ובכך הרווחנו את עידוד העלייה ל4
וחסכנו את נזקי ההגיינה
מקסים! את גם יכולה לשבת על הרצפה על מנת שהרגל שלך תהווה מכשול:) אבל ישנם חכמולוגים שיעשו סיבוב:) אגב אלו אחר כך בחיים יהיו הזורמים יותר:) אולי...

• הוסף לסימניות
היא כאילו מתקדמת תוך חצי ישיבה.
זה גם טוב.
נלחצתי שהיא לגמרי לא נעה...
כן כדאי לנסות את כל הנאמר לעיל, אבל מכירה תינוקות שלא עברו את השלבים של הזחילה. :(
היום הם כבר אנשים מבוגרים מאוד, ולא היתה להם שום בעיה מוטורית.:D

• הוסף לסימניות
זה גם טוב.
נלחצתי שהיא לגמרי לא נעה...
כן כדאי לנסות את כל הנאמר לעיל, אבל מכירה תינוקות שלא עברו את השלבים של הזחילה. :(
היום הם כבר אנשים מבוגרים מאוד, ולא היתה להם שום בעיה מוטורית.:D
אנחנו לא יודעים מה ולמי נגרם ממה:)
פעם טענו שילד שאינו זוחל בהכרח לא ידע לקרא, היום יודעים שזה לא נכון, אבל ודאי שהזחילה הינה פעולה חשובה ומפתחת מאוד את המח-וכל אמא רוצה לילד שלה את הטוב ביותר:) כשאני עובדת עם חילוניות אז תמיד זה "הרי את רוצה את הילד שלך בסיירת מטכ"ל נכון?" אז ברוך ה' אנחנו לא רוצות... אבל כן רוצות ילדים בעלי תושיה, ילדים שקל להם ללמוד וליישם, ילדים עצמאיים ומפותחים בכל.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת