מידע שימושי טיפ | איך לנקות כוסיות השמן

• הוסף לסימניות
אני עושה את הכוסיות עם סנטמורייץ והכל יוצא מבריק!
עבודה של צ'יק צ'אק!

• הוסף לסימניות
ואיך מנקים את החנוכיה מחלב?(בעיקר את החנוכיות של הילדים)
אני רוצה להעביר מים רותחים על כל החנוכיה על מנת להמיס את החלב, אבל אז הקערה או הכיור שלתוכם שפכתי את המים מתמלאים בחלב והצרה רק גדלה, או שכל החנוכיה עצמה מתמלאת בחלב. אשמח לפיתרון.
חלב מנקים במים חמימים לא רותחים
כך זה יורד מהחנוכיה או מהזכוכיות של שבת
אבל לא נמרח על כל המי ומה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שחבל על העבודה, המאמץ והחומרים, הזכוכיות שנשברות תוך כדי הנקיון, השחור שנשאר וכו'....
לאחר נסיון בניקוי הזכוכיות, לדעתי עדיף לזרוק אותם ולקנות ב9 ש"ח חדש לשנה הבאה בעז"ה.
מצטרפת....

• הוסף לסימניות
בואי אלי ותראי זכוכיות בנות 7 שנים כמו חדשות (63 ש"ח רווח) אני סופגת אותם עם נייר סופג ושטיפה יסודית במים חמים מאד חצי שעה עבודה והם נקיים לגמרי דין פרוטה כדין מאה
טיים איז מאני- זמן שווה כסף.
חצי שעה כפול 7 שנים = 3.5 שעות, אם את משתכרת 18 ש"ח לשעה אז הרווחת את זה....

• הוסף לסימניות
ומי שמדליק בתוך החנוכיה (חנוכיית כסף) יכול לדחוס לכל קנה נייר סופג למשך 24 שעות עד 48 שעות רצוי להחליף כל כמה זמן

• הוסף לסימניות
לטפטופי נרות..
פטנט עולמי :
אופים על חום בינוני עד שהכל נמס..:D

חנוכהב.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה