דרוש מידע טרמפיסט לעגלת בוגבו

אין מתאם לחבר טרמפיסט בוגבו הרגיל לעגלת בטרפליי?

האם טרמפיסט של בוגבו יכול להתאים לעגלה/ טיולון של חברה אחרת ?
האם הפתרון הוא רק לקנות טרמפיסט אחר?

יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות
אם עדיין רלוונטי -
אני מעונינת בשניהם

נשבר לנו חלק בטרמפיסט החלק שמתחבר לעגלה ממש הסטיק יש סיכוי שבוגבו יחליפו לנו את זה? ומה להגיד להם? קנינו את זה ביד 2 ואין לנו קבלה.

יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
אני מעונינת רק בטרמפיסט ממש דחוף !!!
רלוונטי עדיין?
ואם לא יש למישהו טרמפיסט של בוגבו שמתאים לבי 5?

ואם לא יש למישהו טרמפיסט של בוגבו שמתאים לבי 5?
יש לי טרמפיסט אוניברסלי
אני חיברתי אותו לבי 6
במצב חדש. השתמשתי בו ממש קצת
מוכרת בחצי מחיר-250 גמיש[עלה לי 550]

קבצים מצורפים

• טרמפיסט.PNG
    טרמפיסט.PNG
    KB 148.5 · צפיות: 28
אני רוצה של בוגבו
במחיר יותר זול...

למכירה טרמפיסט בוגבו ב350 שח
מצב חדש ממש
איסוף מאשדוד או נתניה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250916_092814_Chrome.jpg
    Screenshot_20250916_092814_Chrome.jpg
    KB 61.1 · צפיות: 16
אני מחפש טרמפיסט בדחיפות כמו בתמונה לא איכפת לי משומש יותר וזול יותר באיזור ירושלים.
2064137-8cc7cdda022e78317d395374514750c8.jpg

מחפשת טרמפיסט ישיבה לבוגבו ב 5 במחיר מוזל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה