אשמח בטרמפיסט אם עדיין רלוונטייש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות
לכאורה לאהאם טרמפיסט של בוגבו יכול להתאים לעגלה/ טיולון של חברה אחרת ?
אם עדיין רלוונטי -יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות
אני מעונינת רק בטרמפיסט ממש דחוף !!!יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
יש לי טרמפיסט אוניברסליואם לא יש למישהו טרמפיסט של בוגבו שמתאים לבי 5?
מעונינת, מה המצב שלו?למכירה טרמפיסט בוגבו ב350 שח
מצב חדש ממש
איסוף מאשדוד או נתניה
הייאיך אני יוצרת קשר?
ומאיפה באשדוד?
תודה
זה רלוונטי עדיין????יש לי טרמפיסט אוניברסלי
אני חיברתי אותו לבי 6
במצב חדש. השתמשתי בו ממש קצת
מוכרת בחצי מחיר-250 גמיש[עלה לי 550]
כןזה רלוונטי עדיין????
עדיין רלוונטי?למכירה טרמפיסט בוגבו ב350 שח
מצב חדש ממש
איסוף מאשדוד או נתניה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים