- הוסף לסימניות
היא בטח מתכוונת לכפפה מברזל שיש לקצבים.מה זה??
היא בטח מתכוונת לכפפה מברזל שיש לקצבים.מה זה??
מצאתי ברשת.מה זה??
לא. ראי הודעתי.היא בטח מתכוונת לכפפה מברזל שיש לקצבים.
משהו כזהמה זה? יש לך תמונה?
לדעתי כפפה כזו תהרוס את הלהב במנדולינה כשתתחכך בה.היא בטח מתכוונת לכפפה מברזל שיש לקצבים.
גם אצל ההורים שלי היה כותש רגיל והיה מתיש לנקות אותו כל פעם עם קיסם.זה מעצבבבבבבבן (אותי בכל אופן)
אם מדובר בכמות קטנה מעדיפה לקצוץ בסכין
ואם כמות גדולה - קוצצת בקוצץ ידני קטן עם חוט. מעולה בשביל זה.
האמת? יש לי בבית כמה זוגות של כפפות שמיועדות לעבודה עם גבס.מצאתי ברשת.
מאמינה שיש סוגים שונים.
אני אישית לא משתמשת . ראיתי את זה אצל חברה בעלת קייטרינג.
של חברת ליז או קוראשמח להמלצה על מספרים לעוף, משהוא חזק במיוחד!
ניסיתי כמהסוגים ועדיין לא מצאתי משהו טוב...
של איקאה ב9 שקל.אשמח להמלצה על מספרים לעוף, משהוא חזק במיוחד!
ניסיתי כמהסוגים ועדיין לא מצאתי משהו טוב...
לא הצלחתי להשתמש במנדולינהמנדולינה של בורנר.
לא מסתדרת בלעדיה.
גם פרוסות - האנטי פסטי שלי יוצא יפהפה בזכותו, כי כל הפרוסות בעובי אחיד, שלמות, יפות ועגולות, סלט מלפפונים - דק דק - אבל לא שבור כמו מפודפרוססור, ועוד מלא דברים
גם גפרורים
וגם קוביות.
אחלה כלי.
רק חיסרון אחד יש לו - צריך מיומנות כדי לא להחתך!
גם אצל ההורים שלי היה כותש רגיל והיה מתיש לנקות אותו כל פעם עם קיסם
אני מרוצה מאד משל טפאוורשל איקאה ב9 שקל.
היה תקופה שזה לא היה במלאי ניסיתי יקרות של מליון חברות. אף אחד לא עשה את העבודה כמו אלו. אפשר להגיד שבגזרת העוף לא מתחילה בלעדיהן.
אגב הן חזרו למלאי.
ואם חיכה קצת בצד והספיק להתיבש...![]()
הזכרת לי את הסיוט!!!
כל שטיפת כלים לעבור חור חור עם קיסם.
מוזמנת.לא הצלחתי להשתמש במנדולינה
בערב פסח האחרון קיבלתי אולטימטום מבעלי- או שאני לומדת להשתמש בה או שמעיפים אותה מהבית.
רוצה ללמד אותי להשתמש???![]()
איפה? אשמח לראותאם איני טועה, לפני תקופה העלו לכאן לינק לסרטון יוטיוב עם הדרכה לשימוש במנדולינה. הסרטון היה פתוח בנטפרי.
ולכן מצאתי קיצור דרך-אחת לכמה חודשים אנחנו (במאמץ משפחתי) קולפים כמות ענקית של שום -
.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //