עזרה יהודי שנפל למלכודת של חברה לבדיקת כספים בלתי ידועים.

• הוסף לסימניות
אפשר לתווך בניכם?
מכירה משהיא כזאת לגבי החברה הנל ספציפית הגבתי כאן באשכול בעבר לאחר התוודעות למקרה.
לאן לשלוח פרטים שלה?
זה המייל a035097000 המשך גיימל

• הוסף לסימניות
אכן נושא כאוב.
אשמח לקבל קשר עם אחד המעורבים בתיק, ואני מבטיח לעזור לו בע"ה ה'.
נבין ממנו מה יש להחכים אותנו, נראיין אותו ונחבר לו נעשקים בע"ה.
מאמין שאם תשאיר הודעה בקו שמי שנפל בדבר כזה שישאיר הודעה תהיה מוצף בעשרות הודעות

• הוסף לסימניות
גם אני התקשרתי לאינדיגו פיננסיים והספקתי להתחרט על זה 100 פעמים.
מאז שהתקשרתי התקשרו אלי יום אחרי יום וחפרו לי על פרטיי האישיים, עד שביקשתי מהם למחוק את מס' הטלפון שלי, ושאין לי שום קשר אליהם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סוף טוב הכל טוב.

אודות לחברת הפורום [שעשתה חסד ממש, איני יודע אם היא מעוניינת בפרסום], נסתיים הדבר בכי טוב, כשהתקבל מכתב וויתור מהחברה הנ"ל.
ממה שהבנתי, מה שהם עשו מנוגד לחוק, ואחרי שהועמדו במקום ע"י אשת מקצוע, הם חזרו בהם מהתביעה.

תודה רבה לכל המסייעים.
שלום,
יש לי חברה שהסתבכה באותו סיפור ורוצה אם תוכלו לעזור לה.
איך אפשר ליצור איתכם קשר?
לתגובה בהקדם אודה

• הוסף לסימניות
שלום,
לתגובה בהקדם אודה
ויש כאן את @מדינאית
שפתחה אשכול שלם
קודם כל גם לי קרה אותו דבר ו @HMB ממש עזרה לי, וגם לחברה שלי מהעבודה היא עזרה. תודה לה שוב ושוב.

אבל בלי שום קשר, הרעיון הוא שצריך פשוט לדבר איתם עם בטחון (כל מי שעוזר כאן יכול לעזור כי הוא יודע את החוקים- כך שבירור חוקי קטן וחברה שלך יכולה לעזור לעצמה- כמו אם לחברה שהיא חתמה לה יש רישיון, האם הם מראים אותו-הם חייבים...לבדוק גם אם הם שכפלו את החתימות, אם הם הודיעו מראש על המיסים וכ'...)
ושתפסיק לענות להם מהרגע!!! רק להתכתב -(אם בכלל... אני הייתי...ממליצה להתעלם לגמרי ופשוט להודיע שהיא תובעת אותם וזהו...
בהצלחה!!!
כמו שכתבתי- פניתי לרשות להגנה לצרכן, והם נעלמו ב"ה...
חוקרים מהרשות לצרכן באו לחקור את המקרה (יכול להיות שזוהי התביעה נגד החברה הנ"ל לבסוף...אני לא יודעת).

אך בכל אופן זה מועיל יותר באופן ציבורי וכללי לא פרטי, כי אם באמת הייתי מושכת מהפנסיה ומשלמת לחברה את הכסף ורוצה לקבל אותו בחזרה,(תודה לה' שעצרתי בזמן ולא עשיתי את זה...) הדבר היחיד שהיה עוזר זה באמת לפנות נגדם בתביעה פרטית....
ומאז הם נעלמו ב"ה...

• הוסף לסימניות
תשלחי לי פרטים ואנסה לעזור
גולדי,
שלום,

<<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מייל <3137229 gmail.com טל 0533137229

• הוסף לסימניות
לשכת סוכני הביטוח נלחמת איתם
סוף סוף רשות שוק ההון פירסמה הנחיות למשיכת הכספים

• הוסף לסימניות
הוא שלח מייל לאינדיגו בעניין, והם ענו שהשירות לקוחות שלהם יצור קשר, בינתיים עברו יומיים ללא מענה, כנראה שאין להם כ"כ מה לענות. בכל אופן אין הכחשה.
זה בטוח שאיכשהו הם קשורים לאינדיגו, כי מיד אחרי שהוא יצר קשר עם אינידיגו הם פנו אליו בהצעה לבדיקת הכספים המוסתרים, והם הזכירו את השם אינדיגו, כך שכנראה יש שם איזה שיתוף פעולה.
בינתיים החברה לא מתקפלת מאיומים לתביעה וכו', הם רק התגמשו למחיר מופחת.
היהודי הנ"ל דיבר עם עו"ד חרדי שאומר שאם הוא חתם כנראה שאין לו ברירה אלא לשלם, או להגרר לבית משפט.
אז כמובן שהוא לא יעמוד בלחץ לשלם קנסות בגלל שאני ועוד ניקים בפרוג אומרים לו להתעלם.

באמת שהכי כואב שהחברה האלו ירוויחו מההונאות...
תוכל/י בבקשה ליצור איתי קשר דדחוף. גם אנחנו נפלנו איתם ומנסים לראות איך לצאת מהבוץ הנורא הזה ..
Racheli6562 שטרודל גימייל וכו' תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
1000049778.jpg

קבצים מצורפים

• יותר חוסכים מושכים מוקדם מדי את כספי הפנסיה.pdf
    KB 51.6 · צפיות: 29
  • יותר חוסכים מושכים מוקדם מדי את כספי הפנסיה.zip
    KB 48 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
סוף טוב הכל טוב.

אודות לחברת הפורום [שעשתה חסד ממש, איני יודע אם היא מעוניינת בפרסום], נסתיים הדבר בכי טוב, כשהתקבל מכתב וויתור מהחברה הנ"ל.
ממה שהבנתי, מה שהם עשו מנוגד לחוק, ואחרי שהועמדו במקום ע"י אשת מקצוע, הם חזרו בהם מהתביעה.

תודה רבה לכל המסייעים.
ערב טוב
אחותי היקרה בחורה גרושה בלי שקל על הנשמה לצערי גם נפלה בפח של הנוכלים הללו וחתמה בדיוק על החוזה המדובר פה אחד לאחד והם עכשיו פונים אליה ודורשים את התשלום,
אשמח מאוד גם להיעזר בכם איך ניתן לבטל את החוזה ודרישת התשלום.

• הוסף לסימניות
היי אני אשמח אם תוכלי לעזור גם לי שמעתי שכבר עזרת למלא אנשים אחותי נפלה בפח הזה בדיוק אודה לסיוע
יהודית 0583232350 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היי אני אשמח אם תוכלי לעזור גם לי שמעתי שכבר עזרת למלא אנשים אחותי נפלה בפח הזה בדיוק אודה לסיוע
יהודית 0583232350 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עברתי את זה גם, ו @Ins עזרה גם לי...(בהתחלה חשבתי שמדובר בניק אחר אבל בסוף גיליתי שאכן היא עזרה לי...ה' יברך אותה!!)
אבל באופן כללי, למרות החשש-קודם לחסום את המספר,
להתעלם להתעלם להתעלם, גם אם יגיעו ל "מחלקה המשפטית " וכ'.
ככה הם ירדו גם ממני ב"ה.
אני לא יודעת באיזה דחיפות היא בפרוג, אם יש לך איך להתכתב איתי פרטי אני יכולה לעזור לך ליצור איתה קשר. אני לא יודעת אם היא מעונינת באופן כללי)

• הוסף לסימניות
גם חברה שלי היה לי כזה סיפור לפני כשנתיים
ניסיתי לעזור לה ,דיברתי עם החברה של האיתור כספים והם לפחות לא ביקשו ממנה תשלום על ה"שירות שלהם" אבל החברה הספיקה לשלוח בקשה לחברת הביטוח והם העבירו לה לחשבון הבנק כספי פנסיה בניכוי 35% מס
משום מה אז זה לא טופל, להסביר לחברת ביטוח את השקר שהיה וכו'
האם יש כיום מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אלי הם פנו בקשר של החזר מס
אבל למשוך את הפנסיה בגיל צעיר עם 35% מס ולבקש על זה כסף
זה לא תביעה להונאה?

• הוסף לסימניות
גם אחי נפל בזה השבוע טרי טרי (יודה 0527119456) מייל w0583205880 המשך גימייל
אשמח שתפני אליו לא הצלחתי ליצור איתך קשר
@Ins
או מישו נוסף שיכול לעזור בעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה