זה המייל a035097000 המשך גיימלאפשר לתווך בניכם?
מכירה משהיא כזאת לגבי החברה הנל ספציפית הגבתי כאן באשכול בעבר לאחר התוודעות למקרה.
לאן לשלוח פרטים שלה?
מאמין שאם תשאיר הודעה בקו שמי שנפל בדבר כזה שישאיר הודעה תהיה מוצף בעשרות הודעותאכן נושא כאוב.
אשמח לקבל קשר עם אחד המעורבים בתיק, ואני מבטיח לעזור לו בע"ה ה'.
נבין ממנו מה יש להחכים אותנו, נראיין אותו ונחבר לו נעשקים בע"ה.
@איצ'ה קו המידע כמה פניות קיבלת על זה אחרי שדיברת על זה בקו היום?מאמין שאם תשאיר הודעה בקו שמי שנפל בדבר כזה שישאיר הודעה תהיה מוצף בעשרות הודעות
שלום,סוף טוב הכל טוב.
אודות לחברת הפורום [שעשתה חסד ממש, איני יודע אם היא מעוניינת בפרסום], נסתיים הדבר בכי טוב, כשהתקבל מכתב וויתור מהחברה הנ"ל.
ממה שהבנתי, מה שהם עשו מנוגד לחוק, ואחרי שהועמדו במקום ע"י אשת מקצוע, הם חזרו בהם מהתביעה.
תודה רבה לכל המסייעים.
תשלחי לי פרטים ואנסה לעזורשלום,
יש לי חברה שהסתבכה באותו סיפור ורוצה אם תוכלו לעזור לה.
איך אפשר ליצור איתכם קשר?
לתגובה בהקדם אודה
שלום,
לתגובה בהקדם אודה
קודם כל גם לי קרה אותו דבר ו @HMB ממש עזרה לי, וגם לחברה שלי מהעבודה היא עזרה. תודה לה שוב ושוב.ויש כאן את @מדינאית
שפתחה אשכול שלם
ומאז הם נעלמו ב"ה...כמו שכתבתי- פניתי לרשות להגנה לצרכן, והם נעלמו ב"ה...
חוקרים מהרשות לצרכן באו לחקור את המקרה (יכול להיות שזוהי התביעה נגד החברה הנ"ל לבסוף...אני לא יודעת).
אך בכל אופן זה מועיל יותר באופן ציבורי וכללי לא פרטי, כי אם באמת הייתי מושכת מהפנסיה ומשלמת לחברה את הכסף ורוצה לקבל אותו בחזרה,(תודה לה' שעצרתי בזמן ולא עשיתי את זה...) הדבר היחיד שהיה עוזר זה באמת לפנות נגדם בתביעה פרטית....
גולדי,תשלחי לי פרטים ואנסה לעזור
שלום,
<<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מייל <3137229 gmail.com טל 0533137229תשלחי לי פרטים ואנסה לעזור
תוכל/י בבקשה ליצור איתי קשר דדחוף. גם אנחנו נפלנו איתם ומנסים לראות איך לצאת מהבוץ הנורא הזה ..הוא שלח מייל לאינדיגו בעניין, והם ענו שהשירות לקוחות שלהם יצור קשר, בינתיים עברו יומיים ללא מענה, כנראה שאין להם כ"כ מה לענות. בכל אופן אין הכחשה.
זה בטוח שאיכשהו הם קשורים לאינדיגו, כי מיד אחרי שהוא יצר קשר עם אינידיגו הם פנו אליו בהצעה לבדיקת הכספים המוסתרים, והם הזכירו את השם אינדיגו, כך שכנראה יש שם איזה שיתוף פעולה.
בינתיים החברה לא מתקפלת מאיומים לתביעה וכו', הם רק התגמשו למחיר מופחת.
היהודי הנ"ל דיבר עם עו"ד חרדי שאומר שאם הוא חתם כנראה שאין לו ברירה אלא לשלם, או להגרר לבית משפט.
אז כמובן שהוא לא יעמוד בלחץ לשלם קנסות בגלל שאני ועוד ניקים בפרוג אומרים לו להתעלם.
באמת שהכי כואב שהחברה האלו ירוויחו מההונאות...
ערב טובסוף טוב הכל טוב.
אודות לחברת הפורום [שעשתה חסד ממש, איני יודע אם היא מעוניינת בפרסום], נסתיים הדבר בכי טוב, כשהתקבל מכתב וויתור מהחברה הנ"ל.
ממה שהבנתי, מה שהם עשו מנוגד לחוק, ואחרי שהועמדו במקום ע"י אשת מקצוע, הם חזרו בהם מהתביעה.
תודה רבה לכל המסייעים.
היי אני אשמח אם תוכלי לעזור גם לי שמעתי שכבר עזרת למלא אנשים אחותי נפלה בפח הזה בדיוק אודה לסיועתשלחי לי פרטים ואנסה לעזור
עברתי את זה גם, ו @Ins עזרה גם לי...(בהתחלה חשבתי שמדובר בניק אחר אבל בסוף גיליתי שאכן היא עזרה לי...ה' יברך אותה!!)היי אני אשמח אם תוכלי לעזור גם לי שמעתי שכבר עזרת למלא אנשים אחותי נפלה בפח הזה בדיוק אודה לסיוע
יהודית 0583232350 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם חברה שלי היה לי כזה סיפור לפני כשנתייםתשלחי לי פרטים ואנסה לעזור
לפני שנתיים חבר שלי משך,והוא רצה להמליץ לי,התקשרתי ואחרי שתי דקות הבנתי את העוקץ ואמרתי לו שיפסיק להמליץ לאנשים ושגם הוא יפסיק הלאה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //