פורים יינות מיוחדים לפורים

משהו יודע מידע על יין אדום סילבר 518 יקבי כרמל
היה על זה מבצע ביש ואני לא מוצאת שום מידע על היין וגם בחנויות נוספות של יין לא ראיתי ולמוכר לא היה מושג על איזה יין אני מדברת

אני לא חושב שיש מבחר גדול בבקבוקים הקטנים בפרט שאתה מחפש משהו זול אבל בהחלט אפשר למצוא בשופרסל או בסניפים אחרים (אושר עד וכדו') בדרך כלל מוכרים את הדברים האלה לפני פורים
חנות פיופ בירושלים שמואל הנביא

היה על זה מבצע ביש ואני לא מוצאת שום מידע על היין וגם בחנויות נוספות של יין לא ראיתי ולמוכר לא היה מושג על איזה יין אני מדברת
זה יין מתוק או יבש?

ויש גם את גבעת תיתורה שהוא מצויין
כמובן המחיר בשתיהם תלוי בשנת הבציר (2018 ידוע כמאוד מוצלח, כיום המחירים שלו גבוהים מידיי...)
גבעת תיתורה היא סדרת יינות של יקב לה סיטאדל דה דיאמנט
טווח המחירים של יינות מהסידרה אאל"ט הוא בין קצת יותר מ- 100 ש"ח לבלנד או קברנה 2019 ועד 350 ש"ח לגרנד רזרב 2018

ממליצה מאוד גם על הרוזה שלהם (פאני, מדמואזל ומדמואזל ברוט)

היקב בכשרות של הרב רובין וכן בית יוסף

מכירים יין לוטן?
כתוב על הבקבוק שהוא של רשת פרשמרקט
בכשרות הרב רובין ונראה מגיע מיקבי כרמל
מישהו אמר לי שיש כאלה בזול באיקאה (יכול להיות שסתם צחק)

יקב 1848-קברנה פרנק, אוריינט אדום, מלבק (יינות די קלילים).
גרוס- בלאק אוניקס. (מומלץ)
טברנקל-קברנה סובניון.
פסגות- אדום, קברנה.

ניסיתי לברר לך ולאף אחד אין מושג על איזה יין אתה מדבר אתה בטוח שזה השם של היין ומגיע מיקבי כרמל?

אולי במקרה התכוונת לזה?

קבצים מצורפים

• פטי ורדו טפרברג.jpg
    פטי ורדו טפרברג.jpg
    KB 14.3 · צפיות: 43
משהו יודע על יין יתיר חבית מס' 83
מוכרים באושר עד...
זה דומה להר עמשא?
הוא טעים?
שווה את המחיר? (120 לבקבוק)
יש לו יכולת התיישנות בבקבוק
אין עליו שום מידע באינטרנט כאילו לא קיים....

זה יינות שהיקבים מוצאים בסדרות מיוחדות לשיווק בסופרים (בעיקר חרדים)
מתמחרים אותם יקר ואז מוכרים 'במבצע' 2 ב...
מהנסיון שלי הם בדרך כלל ממש לא ברמה שהם אמורים להיות מבחינת המחיר והיצרן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

פורים כבר כאן וההיערכות למשלוחי המנות בשיאה.

כל שנה אנחנו שומעים מהציבור על:
  • רשימות שמתבלבלות
  • כפילויות ושכחות
  • חריגות תקציב
  • חוסר אחידות
  • כתיבת ועיצוב ברכות בלחץ של הרגע האחרון

כדי לעשות סדר בתהליך, פיתחנו בגרפולייק מתכנן ייעודי למשלוחי מנות לפורים.
לצפייה במתכנן ולהתחלת התכנון: לחץ כאן 👉

המערכת מאפשרת:
✔ לארגן את רשימת הנמענים לפי קבוצות
✔ להגדיר תקציב ברור ולראות סיכום כולל
✔ לתכנן עיצובים וברכות בצורה מסודרת
✔ להוריד את התכנון כקובץ מסודר
✔ והכי חשוב - לקבל הטבה מטורפת של מחיר מיוחד לפורים, עם סיום התכנון

המטרה פשוטה:
לסיים את ההיערכות לפורים בצורה מסודרת, מכובדת ובשליטה מלאה.

טיפ קטן מניסיון של עדויות המשתמשים:
מי שמסיים את התכנון מראש, מגלה כמה כסף באמת חוסכים, וכמה קל לעבור משלב התכנון לעיצוב מודעות אחידות ומכובדות.
בסיום כמה דקות של תכנון, אתם עוברים ישירות לבחירת עיצובי פורים, ומורידים הכל מוכן.

לצפייה במתכנן ולהתחלת התכנון: לחץ כאן 👉
לעמוד המלא של עיצובי פורים: לחץ כאן 👉

לאחר השלמת התכנון, המערכת מציגה את כמות העיצובים הדרושה ומאפשרת לבחור עיצובי פורים מוכנים בלחיצה אחת.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה