כמקדמת דנא
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם ע"י ככה אני אקבל תשובה מהירה יותר, אז למה לא?אם אני כותב פה משהו, תשאל אותי גם?
אם ע"י ככה אני אקבל תשובה מהירה יותר, אז למה לא?אם אני כותב פה משהו, תשאל אותי גם?
זה מבושל?ממליץ על יין יבש קדם,
קל לשתיה, (לטעמי - גם טעים)
לא זכור לי תופעות לוואי אח"כ.
25 ש"ח (משקאות ישראל מול איצקוביץ' ב"ב)
היין הזה:
צפה בקובץ המצורף 1908799
לא טעמתי אבל מעניין לציין שסנג׳ובזה הוא יין שמרגיש דליל כאילו הוסיפו לו מים אבל עם טעם דומה לקברנט סובניון ומצד שני סירה זה יין עם טעם שאני ממש לא אוהב, לדעתי פחות עשיר מקברנט סובניון, השאלה היא אם האחד יחפה על החסרונות של השנייין אורגני רכס ללא ביסולפיט - יקב אלול - עדה חרדית
119.00 ₪ מחיר
יין אדום עז, פירותי וארומטי, אידיאלי לצד מאכלי בשר.
זן ענב: 40% סירה 60% סנג׳ובזה
אחוז אלכוהול: 13.5%
אשכולות הסירה והסנג׳ובזה שלנו גדלים על גפנים אורגניים ונבצרים בתהליך סלקטיבי מוקפד. ענבי היין הותססו על שמריהן בתהליך 100% אורגני, טבעי וטבעוני.
לאחר מכן התיישנו בחביות עץ אלון צרפתי 15 חודשים, התוצאה היא יין מהדרין בעל נינוחות עזים של פירות יער אדומים, אוכמניות, פטל ותות, לצד ארומה עשבונית של לוונדר, פלפל שחור ואגוז מוסקט. גופו החומצי של היין, נפתח לסיומת ארוכה של שזיף ותות.
הבקבוק הקטן מבושלזה מבושל?
יש לך תמונה להראות איך זה נראה?הבקבוק הקטן מבושל
הגדול (ליטר וחצי) לא מבושל
בפורים השתמשתי בבקבוק קטן, בפסח בגדול להידור מצוה.
לא זכור לי הבדל בטעם או בהשפעה
איני אנין טעם או מומחה בזה.
אתה מתכוון לזה?ממליץ על יין יבש קדם,
קל לשתיה, (לטעמי - גם טעים)
לא זכור לי תופעות לוואי אח"כ.
25 ש"ח (משקאות ישראל מול איצקוביץ' ב"ב)
לא לזהאתה מתכוון לזה?
הרצוג אורגני ללא ביסולפיט
![]()
קברנה סוביניון אדום יבש ללא תוספת ביסולפיט מופק מענבים אורגניים קברנה סוביניון, המגיע מהגבעות החמימות שטופות השמש של פסו רובלס קליפורניה ארה"ב, ונקטפו בסוף העונה. הבשלה מאוחרת זו מספקת בריקס קציר אופטימלי, טאנין וחומצה, הדרושים לייצור יין באיכות גבוהה ללא שימוש בסולפיטים. מקורו מענבים אורגניים ומופק ללא תוספת ביסולפיט. HERRZOG VARIATIONS BE-LEAF 2019 – קברנה סוביניון אורגני
זה הגדול המבושל?
זה הגדול המבושל?
הגדול (ליטר וחצי) לא מבושל
יין מעולה וקלילהיין הזה:
צפה בקובץ המצורף 1908799
על אסיף כתוב:
אומרים שאסיף וזמר הם הכי טוביםעל אסיף כתוב:
יין זה נבצר בבציר סלקטיבי ידני ותסס טבעית ע"י שמרי פרא.
ועל רכס כתוב:
ענבי היין הותססו על שמריהן בתהליך 100% אורגני, טבעי וטבעוני.
מה אתה אומר מה יותר טבעי וקליל וטעים? (אסיף יותר יקר)
טעמת פעם?אומרים שאסיף וזמר הם הכי טובים
המחיר בסביבות מאה שלושיםT2 2009-2010-2011 מה מביניהם הכי טוב וכמה אמור לעלות?
אנחנו מדברים על אותו יין? של השנים האלו? מדובר ביין המתוק המחוזק, לא על היבשהמחיר בסביבות מאה שלושים
rhon.co.il
טיפ קטן מניסיון של עדויות המשתמשים:
מי שמסיים את התכנון מראש, מגלה כמה כסף באמת חוסכים, וכמה קל לעבור משלב התכנון לעיצוב מודעות אחידות ומכובדות.
בסיום כמה דקות של תכנון, אתם עוברים ישירות לבחירת עיצובי פורים, ומורידים הכל מוכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים