נכתב ע"י טקסטיב;1314694:מה שכן, תשאבי בעבודה! (זה גם זמן שמגיע לך מבחינת החוק).
לגבי עסק- לא יודעת מה להגיד לך, זה תלוי בהרבה דברים שאנשים גדולים ממני יודעים יותר טוב וכמובן שבסיעתא דישמיא.
נכתב ע"י sm05276;1314788:מזדהה איתך מאד כי גם לי הייתה התלבטות דומה לפני תקופה, אם כי שונה, כי לי היה עסק פתוח וחוצמיזה עבדתי כמזכירה בשכר טוב מאד. (הרבה יותר ממה שאת מקבלת עכשיו בתור גרפיקאית) ולא ידעתי אם להתפטר אחרי חופשת לידה או לא, כי רציתי להתנתק כבר מהרעיון של להיות מזכירה:-\ אבל משכורת קבועה וכו' וכו'...
מה שאת בוודאי יכולה לעשות זה להודיע לו שאת מאריכה את החופשה (יש לך אפשרות עד 9 חודשים) ובזמן הזה לפתוח ע"פ ולראות איך הולך מכל הבחינות. ומקסימום אם תראי שזה קשה, תחזרי לעבודה.
ואין לו שום אפשרות למנוע ממך הארכת חופשה, את רק צריכה להודיע מינימום שבועיים לפני סיום החופשה.
(אישית, בהתחלה הארכתי ואחרי חודש בערך הודעתי לו שאני מתפטרת בלי שהיה לי עוד משהו מוגדר לאורך זמן, וב"ה אני רואה בינתיים ס"ד מיוחדת, וכשמאמינים הקב"ה נותן, הוא מחכה לתפילות שלנו, צריך רק לבקש ולהודות)
בכל מקרה הייתי ממליצה לך לשאול גם דעת תורה. ככה תיהי הכי רגועה.
הם עובדים עליך בלוחמה פסיכולית, מכירים אותך שאת מאד מסורה אליהם ומנצלים את זה.נכתב ע"י OR_Design;1314900:אני לא הייתי עושה את זה.. בכל זאת עבדתי אצלו שלוש וחצי שנים נראה לי שזה אפילו חילול השם מבחינתי ללכת ולעבוד בדפוס שמתחרה בו
(כבר הציעו לי כמה , בתי דפוס שממש ברחוב שלו...)
זה דבר שממש יפגע בהם והם ילכלכו לכל מי שרק ייכנס לחנות, כבר עשו להם את זה כמה עובדים שם. אני היחידה שמחזיקה איתם מעמד תקופה כזאת ארוכה.
הוא אמר ל-י בעצמו שהוא ממש השקיע בי מבחינת ללמד אותי על כל המכונות וכו'.. ובסוף אני "תוקעת סכין בגב" כלשון אישתו
(את זה הם אמרו כשביקשתי להעלות את המשכורת אחרי שנתיים וותק מ 23 ש"ח)
נכתב ע"י מיכל123;1314798:אין לי ספק שמי שמתחשב באחרים, ובמיוחד במי שפרנס אותו תקופה ארוכה (בור ששתית ממנו אל תזרוק בו אבן) יזכה לברכה מהקב"ה וסייעתא דשמיא בכל מעשה ידיו.[/B]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים