ייעוץ ומידע על עגלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;629379:
וסתם ככה הפג כל כך מאסיבית גם לקניה בסופר... אפשר למלא את הסל מטה ועוד על הידיות+ ילד עומד ובהחלט הכל יציב! אל תסמכו עלי... אבל מנסיון שלי לא קורה כלום (דגם פליקו פרמט)
אני לא רוצה לספר לך מה עשינו עם הפג תאומים שלנו (דגם אריה) ומה קרה לה בסוף המר :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;629384:
אני לא רוצה לספר לך מה עשינו עם הפג תאומים שלנו (דגם אריה) ומה קרה לה בסוף המר :(

טוב זה כמובן לעגלה שאין כבר מה להפסיד איתה (אני לפני קנית הפג סוויטש... כבר כתבתי...)
וחוץ מזה שיש לי את הפג אריה אין מה להשוות את המאסיביות שלו לעגלות הרגילות של פג הוא ממש חלשלוש ובכלל לא מאסיבי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;629384:

הפליקו P3 הקודמת שלי (גם של פג) משמשת כבר מספר שנים כעגלת משא לארגזים של הפקות דפוס (כבד!) ועדיין עומדת על 4 גלגלים :) שוב, בעגלה שכבר עשתה את שלה אין בעיה להתעלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;629247:
ראית את המוצי במציאות?
אני גם התלהבתי ממנה בתמונות והייתי בטוחה שזו תהיה העגלה שאקנה (לפני שנחשפתי לסוויץ') - אבל כשראיתי את העגלה במציאות זו היתה פשוט אכזבה גדולה...
הגלגלים של העגלה "יוצאים" משטח העגלה עצמה וגורמים לה להיות רחבה בלי סיבה ובלי פרופורציה (אם את גרה בבני ברק או ירושלים ברוב המדרכות הצרות לא תוכלי ללכת כמעט).
גם בה כמו כל עגלות היוקרה יש זווית בטיולון שמאוד לא נוחה לדעתי וזו הסיבה שעובר שלב האמבטיה (ובמוצי הוא עובר מהר כי האמבטיה שלה קטנה יחסית) הרבה מאוד מוכרים אותה ביד 2 או שקונים טיולון פשוט.
אה, ולגבי אחסון ברכב אולי היא תכנס רק בגי'פ וגם זה רק לאחר שהגלגלים הענקיים שלה יפורקו.
בלי קשר, בתמונות היא נראית הרבה יותר יפה וקורצת מאשר במציאות.

בטח שראיתי.
את החסרונות של הכובד אני יודעת וגם הגודל. יש לי עגלה מאוד דומה למוצי כבר היום ואני מאוד אהבתי אותה.
אבל עדיין אן לי תשובה אך הסלקל שלהם, ואך החוזק לאורך זמן.
ואת צודקת לגבי שהיא לא הכי יפה אבל אני חייבת אותה בגלל הגובה הגב שלי יותר חשוב.

ובכלל נוחות של עגלה שיש לה גלגלי אויר זה עולם אחר. (לדעתי בכ"א)

• הוסף לסימניות
גלגלי אויר עלולים להתפנצ'ר. לתשומת ליבך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;629379:
וסתם ככה הפג כל כך מאסיבית גם לקניה בסופר... אפשר למלא את הסל מטה ועוד על הידיות+ ילד עומד ובהחלט הכל יציב! אל תסמכו עלי... אבל מנסיון שלי לא קורה כלום (דגם פליקו פרמט)

לענין היציבות - מסכימה בהחלט. וסתם לדעתי יותר טוב להושיב ילד נוסף מקדימה מאשר להעמיד מאחורה, כך מניסיון שלי בכ"א. אגב התיק המקורי- למי שמנסה לחסוך- אפשר לקנות בחנות תיקים תיק מתאים ומעולה ברבע המחיר. (לא מותג, אז מה?) ואם תקנו תיק עם כתפיות של ילקוט גם, אז זה נוח מאוד כשמורידים מהעגלה.
הכיסוי גשם- שווה כל שקל אם צריך להוסיף עליו, כי הוא מתחבר במדויק והכל נשאר יבש לגמרי!!! ובלי סרבולים. אמבטיה? נראה לי רק בילד הראשון, אח"כ מתיאשים מהדבר המסורבל הזה. השכבתי בעגלה של פג 175 מעלות, והם (הפיצקים:)) יותר אהבו אותה מאת העריסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;629388:
טוב זה כמובן לעגלה שאין כבר מה להפסיד איתה (אני לפני קנית הפג סוויטש... כבר כתבתי...)
וחוץ מזה שיש לי את הפג אריה אין מה להשוות את המאסיביות שלו לעגלות הרגילות של פג הוא ממש חלשלוש ובכלל לא מאסיבי!!

הוציאו אותו מהשוק, אולי בגלל זה, והוציאו לא מזמן דגם חדש ואחר, אבל ברור שאין מה להשוות את המאסיביות. הוא גם עולה שליש, אז מה הציפיות ממנו?

אגב, מחפשת טיולון חזק וזול, עם קצת שכיבה לפחות, יש משהו כזה? אולי יד שניה במצב חדש? (לא משתמשת בשרותי יד 2 בעיקרון....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;630025:
הוציאו אותו מהשוק, אולי בגלל זה, והוציאו לא מזמן דגם חדש ואחר, אבל ברור שאין מה להשוות את המאסיביות. הוא גם עולה שליש, אז מה הציפיות ממנו?

אגב, מחפשת טיולון חזק וזול, עם קצת שכיבה לפחות, יש משהו כזה? אולי יד שניה במצב חדש? (לא משתמשת בשרותי יד 2 בעיקרון....)

מה העיקרון?

חוץ מזה, לאור כל הדיון על פג: לי יש פג צנטרו, קנינו בזמנו ב1850. לא שווה ולא מומלץ. שונאת אותה ומתעללת בה כדי להתפטר ממנה בכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;630003:
גלגלי אויר עלולים להתפנצ'ר. לתשומת ליבך.
זה נכון בתאוריה,במציאות יש לי עגלה 5 שנים ולא היה לי בה אפילו פנצ'ר אחד.
מה שכן לפעמים צריך לנפח בה אויר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;630025:
(לא משתמשת בשרותי יד 2 בעיקרון....)
על מה ולמה?
האנשים משתמשים מעט אם בכלל בחלק ניכר מהמקרים במוצרי התינוקות,
ואת רק מרוויחה...
(דבר נדיר למוצאו במשפחה חרדית ממוצעת, כל עגלה סוחבת את עצמה עד הסוף.
אין הרבה אמהות חרדיות שמוכרות את העגלה הראשונה שלהן בשליש מחיר-
משום שהיא כחולה,
ועכשיו מחכים לבת. [מקרה שהיה])

• הוסף לסימניות
גלגלי אוויר נוסעים מעולה, וכל מנפח אופניים פשוט יכול להיות תשובה ליציאת האוויר. מנסיון.

• הוסף לסימניות
אני יש לי עגלת שכיבה פג סקייט מעולה ומההמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;630055:
על מה ולמה?
האנשים משתמשים מעט אם בכלל בחלק ניכר מהמקרים במוצרי התינוקות,
ואת רק מרוויחה...
(דבר נדיר למוצאו במשפחה חרדית ממוצעת, כל עגלה סוחבת את עצמה עד הסוף.
אין הרבה אמהות חרדיות שמוכרות את העגלה הראשונה שלהן בשליש מחיר-
משום שהיא כחולה,
ועכשיו מחכים לבת. [מקרה שהיה])
זה לא הענין בכלל, פשוט אני משתמשת רק באתרים שאני זקוקה להם לצורך עבודה. זה הכל.

• הוסף לסימניות
לייקי, לגבי הגובה, בדגם החדש של פג יש אפשרות להארכת הידיות לגובה ממש גבוה יחסית, אולי שווה לך לבדוק.

לגבי גלגלי אוויר, רק בשביל הסיכון שאני אתקע באמצע הרחוב עם גלגל מפונצ'ר ואצטרך לחשוב על דרך הגיונית להגיע עם עגלה שלא נוסעת + תינוק שלא הולך הביתה - הייתי מוותרת על התענוג...

לגבי הפג סקייט עד כמה שאני הצלחתי לברר זו בעצם עגלה שפג ניסו להתאים "למודה" החדשה שבה הטיולון עם זוית קבועה וכו'. שימי לב.

• הוסף לסימניות
ליקי איזה עגלה יש לך עכשיו
לי יש את הפרגו ספיריט והיא ממש נוחה לי!
אני נהנת להתגלגל איתה
נהנת לעשות איתה קניות
ואני נוסעת הרבה באוטובוסים ועוד של ביתר.

• הוסף לסימניות
אה ואגב לגבי המוצי
יש אותה לחברה שלי היא קנתה אותה מיד 2 עם הסלקל
היא הוחה וטובה ועכשיו היא מוכרת את העגלה אבל את הסקל היא משאירה
זה כייף שיש בזה שכיבה מלאה לא ראיתי את זה בשום סלקל ויש לזה מאמים כך שזה יכול להיות על כל עגלה "מיוחדת"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;630819:
ליקי איזה עגלה יש לך עכשיו
לי יש את הפרגו ספיריט והיא ממש נוחה לי!
אני נהנת להתגלגל איתה
נהנת לעשות איתה קניות
ואני נוסעת הרבה באוטובוסים ועוד של ביתר.
יש לי את ה MON. (לפני חמש שנים לא קניתי את המוצי כי לא רציתי לקנות מחברה מחללת שבת, ולכן קניתי את מה שיש לי היום בייבי סטאר מוכרים את המוצי ככה שאן לי בעיה.)

הפרגו היא חיקוי של מוצי לא?

• הוסף לסימניות
כן ליקי
ואני רציתי מאוד תמוצי אפילו ניסיתי אותה רק שאז היא הייתה ממש יקרה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל לכל מי שהתענין יש בתערוכה של מאמילנד את הפג סוויטצ' עם כל האביזרים (אמבטיה תיק וכ'ו) ב2600 ממש משתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....