נכתב ע"י GRN;2228883:בדיוק באתי לכתוב מה שחצאית קפלים כתבה:
אין בציבור שלנו בתי ספר למחוננים, או פעילות מיוחדת למחוננים, כך שמה יועיל האבחון?
אגב, בבתי הספר הכלליים יש מבחן קבוע, אני לא זוכרת באיזה כיתה, שמאתר מחוננים.
נכתב ע"י grafix;2228978:אמרה לי פעם מנהלת של גנים שהיא שומעת מאוד הרבה מאמהות לילדות בגיל הגן שהבת שלהם מחוננת, ״בואי נראה אותם בעוד 10 שנים - בכיתות התיכון, לאן נעלמות כל המחוננות?״
זה לא אומר שהבת שלך לא מחוננת...
נכתב ע"י גלבוע;2229051:אם מחנכים לבינוניות, (על כל פנים, בינוניות בתחום הלימודי) זה לא שאלה לאן נעלמות המחוננות.
נכתב ע"י גלבוע;2229051:אם מחנכים לבינוניות, (על כל פנים, בינוניות בתחום הלימודי) זה לא שאלה לאן נעלמות המחוננות.
נכתב ע"י grafix;2228978:אמרה לי פעם מנהלת של גנים שהיא שומעת מאוד הרבה מאמהות לילדות בגיל הגן שהבת שלהם מחוננת, ״בואי נראה אותם בעוד 10 שנים - בכיתות התיכון, לאן נעלמות כל המחוננות?״
נכתב ע"י יעל;2229149:יש ילד בגיל 3 שההורים שלו לא חושבים שהוא מחונן ??
נכתב ע"י לללי;2229189:קבוצות של מחוננים בציבור החרדי לא הוכיחו את עצמן.
נוצרה חברה תחרותית, תינוקית ולוקה במידותיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //