דרוש מידע ילדים בטיסה ארוכה- מלטונין או פניסטיל?

• הוסף לסימניות
לא לתת מלטונין מהסיבה הפשוטה שהוא עוזר רק כשהוגף צריך את השינה והוא לא מצליח. לכן אולי להצטייד במלטונין לשעת חרום, אבל לתת רק אם הילדים עייפים ולא מצליחים לישון במטוס. (זה כי אמרת שזה טיסת יום לא טיסת לילה.)
מה כן?
יש לכם 8 קילו בשביל כל אחד. תעשו טובה לעצמכם ותוסיפו תשלום בשביל מזוודה, את ה8 תנצלו בשביל צידה לדרך ולא שיתבזבז על בגדים.
תכינו לכל ילד תיק שיש בו:
משחקים כמו גמבוי, סבתא סוגרת, חוברות עבודה, כל דבר שמעסיק את הילד להרבה זמן יחסית.
אוכל בכמות מספקת. (כמה שיותר יותר טוב. סנדביצים+ פירות+ חטיפים+ ביגאלאך+ פריכיות).
בקבוק אישי שימלא במטוס.
שמיכה דקה וכרית צוואר שיוכל לנסות לישון.
ושוב המלטונין לשעת הצורך, אבל אל תתנו מראש.

• הוסף לסימניות
אם כבר יש את האשכול מה כדאי להכין מראש לתינוק בן חצי שנה 12 שעות טיסה.
עדיף עצירה?
איך מקבלים עריסה?

• הוסף לסימניות
למה זה טוב להם?
נשמע לי פשוט התעללות בחסרי ישע
17 שעות ברציפות לא לישון???

מניסיון זה פשוט סבל להיות עייפים עד שגעון ולא להצליח לישוןת.
לישון כמו שצריך זה קודם כל טובת הילד
זה לא טוב להם.
אני עושה כל שביכולתי כדי לאפשר להם לישון למרות הקושי בטיסה. אבל אני לא רוצה לתת להם מוצר רפואי אם לא מדובר בהוראה רפואית, גם אם יש מי שחושב אחרת.
צריך לזכור שהקושי לא מתחיל ונגמר בטיסה,
הם מפסידים 7 שעות ביממה של הטיסה, והגוף עובר שיבוש בשעון הביולוגי.
צפוי שזה יגרום לטרלול בגוף, אין מה להילחם בזה, ולא מלטונין מה שיפתור לגוף את הקושי.

אני מסרבת לקבל את המושג התעללות, בטח לא בחסרי ישע,
לא מנעתי מהילדים שינה חלילה,
והטיסה היא חלק מהמציאות שהם יצליחו להתמודד איתה ועם ההשלכות שלה.
אני כהורה אחראי עושה כמיטב הבנתי על מנת לאפשר להם התפתחות תקינה למרות המחדל העצום של לטוס איתם לארהב.
אני סומכת על כל הורה שעושה כפי יכולתו לטובת ילדיו בטיסה ובחיים בכלל.
הצגתי את דעתי שאני לא נותנת תכשירים רפואיים כדי שהילדים ישנו בטיסה. אפשר לחשוב אחרת ממני. כדי להראות שההודעה שלי אינה מנותקת מהמציאות הוספתי את מה שקרה כשהייתה טיסה מאתגרת במיוחד (כמדומני שזה היה טיסת יום בחזור, מה שמקשה על ההירדמות).

• הוסף לסימניות
זה לא טוב להם.
אני עושה כל שביכולתי כדי לאפשר להם לישון למרות הקושי בטיסה. אבל אני לא רוצה לתת להם מוצר רפואי אם לא מדובר בהוראה רפואית, גם אם יש מי שחושב אחרת.
צריך לזכור שהקושי לא מתחיל ונגמר בטיסה,
הם מפסידים 7 שעות ביממה של הטיסה, והגוף עובר שיבוש בשעון הביולוגי.
צפוי שזה יגרום לטרלול בגוף, אין מה להילחם בזה, ולא מלטונין מה שיפתור לגוף את הקושי.

אני מסרבת לקבל את המושג התעללות, בטח לא בחסרי ישע,
לא מנעתי מהילדים שינה חלילה,
והטיסה היא חלק מהמציאות שהם יצליחו להתמודד איתה ועם ההשלכות שלה.
אני כהורה אחראי עושה כמיטב הבנתי על מנת לאפשר להם התפתחות תקינה למרות המחדל העצום של לטוס איתם לארהב.
אני סומכת על כל הורה שעושה כפי יכולתו לטובת ילדיו בטיסה ובחיים בכלל.
הצגתי את דעתי שאני לא נותנת תכשירים רפואיים כדי שהילדים ישנו בטיסה. אפשר לחשוב אחרת ממני. כדי להראות שההודעה שלי אינה מנותקת מהמציאות הוספתי את מה שקרה כשהייתה טיסה מאתגרת במיוחד (כמדומני שזה היה טיסת יום בחזור, מה שמקשה על ההירדמות).
מבינה את דעתך
דעתי שונה.

גם אקמול הוא תכשיר רפואי ונותנים אותו גם ללא הוראת רופא
(ובעיני מלטונין הוא בכלל לא תכשיר רפואי, אבל גם לו היה)

• הוסף לסימניות
חבל לסמם ילדים חפים מפשע רק בגלל שרוצים קצת שקט
מי שמביא ילדים לעולם צריך לקחת בחשבון שהן יצורים מתוקים ורעשניים
איזה כיף לנגן על מצפון של הורים....
גם אני נגד מלטונין אבל לא אעלה את זה בכל פעם שבן אדם שואל שאלה טכנית על זה.
אם ישאלו את דעתך - תענה.
ויש כאלה שמביאים ילדים לעולם כדי לגדל אותם בנאמנות וגם לתת להם מלטונין.
שוב, אני גם נגד.אצל הילדים שלי.אבל די עם הטרנד הזה שלומר בצווארון לבן"אני הורה טוב ממך"

• הוסף לסימניות
א

את רופאה?
בארץ כמו במדינות רבות נוספות בעולם מלטונין דורש מרשם והתוויה רפואית ובמיוחד לילדים.
יש תופעות לוואי אפשריות לטווח קצר ולטווח ארוך. לך בתור אמא יש אפשרות לעשות מה שאת רוצה לילד שלך אבל מאיפה האומץ לתת עצות רפואיות לנשים אנונימיות?
אני מכירה באופן אישי סיפור שנגמר רע מאוד בטיסה בגלל עצות מהסוג הזה.
ובלי קשר לתרופה הזאת ספציפית , אני אישית בתור מישהי שטסה עם ילדים לא חושבת שמטוס זה מקום לניסויים רפואיים או קולניריים. אם את נותנת קבוע- אין בעיה. אבל פעם ראשונה לתת בטיסה? ואם הילד יפתח אלרגיה?
מה זה ההתקפה הזו?מה את עושה עכשיו אם לא לתת הצעות לאישה אנונימית מבלי שתהיי רופאה?
סטייל חדש של לעשות מצפון לאנשים - חשוב לדייק - היא לא שאלה האם מומלץ לתת היא שאלה שאלה טכנית מה עדיף ממה וכו'

• הוסף לסימניות
חבל לסמם ילדים חפים מפשע רק בגלל שרוצים קצת שקט
מי שמביא ילדים לעולם צריך לקחת בחשבון שהן יצורים מתוקים ורעשניים
השכנים בטיסה לא הביאו אותם לעולם.
אם ההורים יודעים שהמצב יגרום הפרעה רבה
אין בעיה באופן ח"פ לתת מלטונין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה