- הוסף לסימניות
נכון. למה צריך לחכות ל"מחקר" מדעי שיוכיח שבישראל זה יכול להיות קטלני?הולנד זה לא ישראל.
כמה ילדים יש שם בבניין, אם בכלל?
ואגב ברוב הבניינים לפחות יש שביל יציאה מהבנין שהוא נפרד מהחניה אז למה לא לחייב את זה?
נכון. למה צריך לחכות ל"מחקר" מדעי שיוכיח שבישראל זה יכול להיות קטלני?הולנד זה לא ישראל.
כמה ילדים יש שם בבניין, אם בכלל?
אז מי בדיוק מרים את הבימבה?התשובה היא שלא נוסעים בבימבה עד הגינה!!
אנשים אוהבים להרחיק מהם את האסון כדי לומר "לי (שאני זהיר) זה לא יקרה", אבל האמת שמדובר בהורים מאוד זהירים שבסה"כ יצאו מהבנין, וגם הנהגת מאוד זהירה.אז מי בדיוק מרים את הבימבה?
הילדה בת ה 5
האמא שנסחבת עם עגלה, אוכל + 2 תינוקות נוספים...
מנותק מהמציאות
אני זוכר כשהייתי ילד ופתחתי את הסנטר כשנפלתי מהאופניים שמעתי מישהי שאמרה לאמא שלי אסור לתת לילדים לרכב על אופניים...לדעתי הורים שחשוב להם הילדים לעיף מהבית את הבימבה אוירון מהבית אתמול ילד ירד במהירות מירידה ובנס אוטובוס בלם.....צפה בקובץ המצורף 2005297
יש הבדלאני זוכר כשהייתי ילד ופתחתי את הסנטר כשנפלתי מהאופניים שמעתי מישהי שאמרה לאמא שלי אסור לתת לילדים לרכב על אופניים...
אני חושב שצריך למצוא את הפרופוציה הנכונה ולא לרוץ עם הרגש...
אם את באמת רוצה תשובה, אז את הבימבה שמים כשהגלגלים הקדמיים מונחים בסל מתחת העגלה והאחוריים על הרצפה. (אני שמתי רק בימבה אחת אבל רואה סביבי כאלה ששמות ככה 3 בימבות) בסל הנ"ל יש גם אוכל ושתיה וכו'.אז מי בדיוק מרים את הבימבה?
הילדה בת ה 5
מנותק מהמציאות
אני הייתי שמה על הגגוןאם את באמת רוצה תשובה, אז את הבימבה שמים כשהגלגלים הקדמיים מונחים בסל מתחת העגלה והאחוריים על הרצפה. (אני שמתי רק בימבה אחת אבל רואה סביבי כאלה ששמות ככה 3 בימבות) בסל הנ"ל יש גם אוכל ושתיה וכו'.
לא יודעת... צריך באמת לשקול את זה כשקונים בימבה...אז מי בדיוק מרים את הבימבה?
הילדה בת ה 5
מנותק מהמציאות
המציאות היא שצריך לעשות השתדלות לשמור על הילדים.אז מי בדיוק מרים את הבימבה?
הילדה בת ה 5
מנותק מהמציאות
אף אחד לא אמר את זה.כולם פה ממהרים לומר כמה אסור וכמה אסור...
הרי לא יעלה על הדעת שנסגור את הילדים בבית וגם לא תפסיקו לחצות את הכביש.
(ובטח ובטח שלא תפסיקו לצאת לטיולים או לבילויים שהם מסוכנים פי כמה וכמה...)
המצב הוא שצריך לעשות איזון בין החיים השפויים לבין השמירה מהסכנה שנמצאת כמעט בכל מקום (לא חסרים הילדים שנפגעו בבית...)
תחפשי בגוגל כמה אסונות יש כל בינזמנים מחדשלא מכירה טיולים ובילויים משפחתיים שהם יותר מסוכנים מילד שנוסע על בימבה לתוך הכביש.
(טוב, אולי הנוהג החרדי הרווח לצאת לטיול של כמה שעות עם ליטר מים למשפחה ברוכה מתחרה בסכנה)
אנשים עושים שטויות בטיולים, זה לא אומר שמסוכן ללכת לטיול אלא שמסוכן לעשות שטויות.תחפשי בגוגל כמה אסונות יש כל בינזמנים מחדש
צריך להיות עוור כדי לכתוב את מה שכתבת
זה הגדרה דינאמיתהחיים השפויים
צריך להיות סתום כדי לא להבין שגם בטיולים יש כללי זה"בתחפשי בגוגל כמה אסונות יש כל בינזמנים מחדש
צריך להיות עוור כדי לכתוב את מה שכתבת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים