- הוסף לסימניות
הסכמתי עם הקושי של המעסיק והצעתי עוד רעיון,אין רע. זה לא מה שהיא הציעה.
היא הציעה לקצר את החל''ד בשבועיים עפ''י חוק
להגיב בבוטות על קושי מוצדק של מעסיק ב"אל תעסיקי נשים נשואות" קצת צרם לי
זה הכל
הסכמתי עם הקושי של המעסיק והצעתי עוד רעיון,אין רע. זה לא מה שהיא הציעה.
היא הציעה לקצר את החל''ד בשבועיים עפ''י חוק
כן! יש פתרון חוקי ופשוט שכבר הוזכר פה- לצאת לחופשת לידה מוקדמת.יש לך פתרון בשביל עובדת שצריכה בסוף הריון לחסר בשביל בדיקות?
אל תעסיקי נשים נשואות
גבר שמדבר בכבוד לא מתנפלים עליוהרב הוא גבר כמוני כמוהו כמוהם כמו כולנו, בוודאי ובוודאי הרופא
זה קשה לחיות בעולם שכל גבר הוא שור מועד לפורענות פוטנציאלי, חבל, זה באמת לא כך ואף אחד מכותבי האשכול כאן אינו כזה (לכה"פ ממה שנראה) כדאי פה להיות יותר שכלתני ולא לקחת אותנו כל שניה אוטומטית למתח גברים-נשים
למה נראה לך שבשביל זה אי אפשר לקחת ימי מחלהבשביל זב מותר לקחת חופשת לידה מוקדם
אממה?
זה על חשבונך
ואם אפשר להוציא את זה מהמעסיק איכשהו אז למה שהוא לא ישלם? בטח הוא עשיר כקורח הרי הוא מעסיק
זה מה שהמעסיק שלי אמר לעובדת שהלכה לבדיקותהסכמתי עם הקושי של המעסיק והצעתי עוד רעיון,
זה הכל
אוף זה פשוט מעצבן המנטרה הזאתכן! יש פתרון חוקי ופשוט שכבר הוזכר פה- לצאת לחופשת לידה מוקדמת.
הריון זה לא מחלה אבל הרבה פעמים היא מתנהגת ממש כמו מחלה. ואפילו כמו מחלה יותר רצינית משפעת עם 40 מעלות חום.הריון זה לא קל, אבל זו לא מחלה
אצל מעסיק חשדן וחסר אמון קשה לעבוד,זה מה שהמעסיק שלי אמר לעובדת שהלכה לבדיקות
בשביל בדיקות יש שעות הריון, לא חל"דאוף זה פשוט מעצבן המנטרה הזאת
אישה שיוצאת לבדיקות למה שלא תיקח על זה מחלה היא לא יוצאת לבדיקות כי היא בריאה
ויש גם שעות שנועדו בדיוק לכך!
מבינה אבל זה קצת ככה.הסכמתי עם הקושי של המעסיק והצעתי עוד רעיון,
זה הכל
למה נראה לך שבשביל זה אי אפשר לקחת ימי מחלה
אם היא לא הייתה בהריון והיתה מרגישה ככה גם היית מגיבה כך?
יש בזה משהו...אבל- פרקטית, להעסיק נשים בסוף הריון
שקשה להן באמת לתפקד, והן מחסרות על ימין ועל שמאל (בין על חשבונן בין על חשבון המעסיק) או הולכות לבדיקות תכופות שמותר להן לפי חוק, מאוד קשה להתנהל כך בתור מעסיק...
ונראה לי מאוד נכון היה אם החוק היה מחייב להוציא אותן לחל"ד כמה ימים לפני הלידה ולהכניס את המילוי מקום כבר שבוע קודם לתפקיד.
ולא לסחוב את השבועיים האחרונים עם המון העדרויות (יתכן שמוצדקות מאוד)
ביטוח לאומי הם לא סמכות להחליט על כך.(ביררתי אישית מול ביטוח לאומי ואמרו לי שאסור לקחת יום מחלה בשביל חולשה קיצונית או קושי קיצוני בהריון)
לא, זה חוקביטוח לאומי הם לא סמכות להחליט על כך.
זה רופא קובע מהי מחלה
ביטו''ל יכולים להחליט מה מצדיק מבחינתם שמירת היריון. וא''א לאמר שהשיפוט שלהם אובייקטיבי במיוחד
מה הקשר לביטוח לאומי צריך רופא ואישה עם חולשה קיצונית שלא מסוגלת לעמוד על הרגליים זה בהחלט עלול להזיק לעובר אם יא תקרע את עצמהאם היא הלכה לחתונה וחזרה מאוחר ויום אחר כך היא משקשקת בכל הגוף מעיפות ויש לה סחרחורת, מותר לקחת יום מחלה?
מחלה זה למחלה (ביררתי אישית מול ביטוח לאומי ואמרו לי שאסור לקחת יום מחלה בשביל חולשה קיצונית או קושי קיצוני בהריון)
כל אחד צריך לשאת את האחריות לאורח החיים שלו ולא להפיל על אחרים.
לא אובייקטיביביטוח לאומי הם לא סמכות להחליט על כך.
זה רופא קובע מהי מחלה
ביטו''ל יכולים להחליט מה מצדיק מבחינתם שמירת היריון. וא''א לאמר שהשיפוט שלהם אובייקטיבי במיוחד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //