שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אם אפשר עם כובע
ליצן 3D (2).jpegליצן 3D (3).jpegליצן 3D (4).jpegליצן 3D (1).jpeg

קבצים מצורפים

• Flux_Schnell_A_strong_watercolor_painting_of_an_elegant_clock__0.jpeg
    Flux_Schnell_A_strong_watercolor_painting_of_an_elegant_clock__0.jpeg
    KB 472.5 · צפיות: 22
  • Flux_Schnell_A_strong_watercolor_painting_of_an_elegant_clock__3.jpeg
    Flux_Schnell_A_strong_watercolor_painting_of_an_elegant_clock__3.jpeg
    KB 515.6 · צפיות: 22
שמה לך מה שיצא בלי סינון
הפרומפט למי שרוצה לנסות בתוכנה אחרת:
gradient background transitioning from bright yellow to soft yellow-blue with a playful border of cute clowns in various poses, including standing, sitting, doing a headstand, and jumping, all wearing big, cheerful smiles and blue hats, adding a whimsical touch to the overall design, placed only at the top and bottom of the image, creating a frame-like effect. Small, shiny red stars of varying sizes are scattered along the border, adding a touch of magic and wonder to the scene. The center of the image remains blank, creating a subtle focal point that draws the viewer's attention to the playful border.
צפה בקובץ המצורף 1921711
זה חמודד!!!! וכבר התיאשתי מלחכות פה ועיצבתי משהו פשוט בוורד. ועכשיו אני מתלבטת אם להכין הכל מהתחלה עם העיצוב המתוק הזה!!!!!!! . מעריכה מאוד את המאמץ!!!

צריך תמונה של סעודת פורים על גשר
(עשינו סעודת פורים אצל חבר בשם 'גשר' והוא השקיע הרבה אז רוצים לומר תודה...
שיהיה ברור שזה סעודת פורים ושיהיה ברור שזה גשר...
תודה

ב"ה

נשמח לעזרה ביצירת 2 תמונות:
1. ילד בן 5 עם מבט שובב עם כיפה לראשו משחק בקוביות בסלון,
2. אחיו הבוגר (בן 11) עם מבט רציני יותר וממושקף, יושב וקורא ספר תוך כדי שנותן ביסים במצה שמורה עגולה.

סגנון קרוב לריאליסטי.

צריך תמונה של סעודת פורים על גשר
(עשינו סעודת פורים אצל חבר בשם 'גשר' והוא השקיע הרבה אז רוצים לומר תודה...
שיהיה ברור שזה סעודת פורים ושיהיה ברור שזה גשר...
תודה
אולי זה יוכל לעזור. נקווה.
גשר 3.jpg
גשר 2.jpg

קבצים מצורפים

• גשר.jpg
    גשר.jpg
    KB 177.4 · צפיות: 26
נערך לאחרונה ב:
שלום וברכה.
אשמח ממש למי שתוכל ליצור לי
הזמנה של חתונה נפתחת לשתיים (כמו דלת)
ורואים מעבר לדלת אולם חתונות / חופה

אפשר לקבל ציור לצביעה ושיהיה כתוב " החדר שלי נקי לפסח"
ויראו ליד ציורים של ניקיון
בקובץ של תמונה
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
ממש תודה! אין מילים!
חסום לי יש אפשרות ב-zip ?

היי, אני צריכה תמונה / איור יפה של נערת סמינר לומדת אנגלית
היא צריכה להראות ממש צנועה אפילו קצת ילדותית כי אני צריכה את זה למודעה בעיתון... תודה רבה!!
מצרפת תמונה שיש לי של ילדת בית ספר... אני צריכה אותו רעיון בדיוק בנערת סמינר ...

קבצים מצורפים

• image (4).jpg
    image (4).jpg
    KB 48.6 · צפיות: 20
היא צריכה להראות ממש צנועה אפילו קצת ילדותית כי אני צריכה את זה למודעה בעיתון... תודה רבה!!
מצרפת תמונה שיש לי של ילדת בית ספר... אני צריכה אותו רעיון בדיוק בנערת סמינר ...
זה טוב (סגנון שונה ממה שהבאת
1742247622827.png

4Zotcirl1RidQM6t2VNC--1--2313j (1).jpg

תודה אין מילים,
יש מצב גם ציור לצביעה :
1. של ילדה צנועה בגן מטאטאה את הרצפה
2. וכן ציור נוסף של ילדה צנועה בגן אוספת משחקים
בשביל צביעה בגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה