שפירנצה גולדה מאיר
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #10,161
אם אפשר עם כובע
אפשר בבקשה דף רקע שמתאים למשלוח מנות עם שעון קיר?
זה חמודד!!!! וכבר התיאשתי מלחכות פה ועיצבתי משהו פשוט בוורד. ועכשיו אני מתלבטת אם להכין הכל מהתחלה עם העיצוב המתוק הזה!!!!!!! . מעריכה מאוד את המאמץ!!!שמה לך מה שיצא בלי סינון
הפרומפט למי שרוצה לנסות בתוכנה אחרת:
gradient background transitioning from bright yellow to soft yellow-blue with a playful border of cute clowns in various poses, including standing, sitting, doing a headstand, and jumping, all wearing big, cheerful smiles and blue hats, adding a whimsical touch to the overall design, placed only at the top and bottom of the image, creating a frame-like effect. Small, shiny red stars of varying sizes are scattered along the border, adding a touch of magic and wonder to the scene. The center of the image remains blank, creating a subtle focal point that draws the viewer's attention to the playful border.
צפה בקובץ המצורף 1921711
אולי זה יוכל לעזור. נקווה.צריך תמונה של סעודת פורים על גשר
(עשינו סעודת פורים אצל חבר בשם 'גשר' והוא השקיע הרבה אז רוצים לומר תודה...
שיהיה ברור שזה סעודת פורים ושיהיה ברור שזה גשר...
תודה
אותיות אפשר להוסיף בוורדאפשר לקבל ציור לצביעה ושיהיה כתוב " החדר שלי נקי לפסח"
ויראו ליד ציורים של ניקיון
בקובץ של תמונה
תודה רבה
ממש תודה! אין מילים!
חסום לי יש אפשרות ב-zip ?
זה טוב (סגנון שונה ממה שהבאתהיי, אני צריכה תמונה / איור יפה של נערת סמינר לומדת אנגלית
היא צריכה להראות ממש צנועה אפילו קצת ילדותית כי אני צריכה את זה למודעה בעיתון... תודה רבה!!
מצרפת תמונה שיש לי של ילדת בית ספר... אני צריכה אותו רעיון בדיוק בנערת סמינר ...
היי, אני צריכה תמונה / איור יפה של נערת סמינר לומדת אנגלית
היא צריכה להראות ממש צנועה אפילו קצת ילדותית כי אני צריכה את זה למודעה בעיתון... תודה רבה!!
מצרפת תמונה שיש לי של ילדת בית ספר... אני צריכה אותו רעיון בדיוק בנערת סמינר ...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים