שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
פחות טוב בשבילי אבל תודה על הרצון.
כזה?
freepik_assistant_1750417454052.jpeg

אשמח לתמונה של ילדה גדולה בת 10-12 עם אחותה הקטנה איזור גיל 5.
מאכילה או מספרת לה סיפור או משהו כזה.

אני צריכה לוח אתיות יפה וצבעוני
ליד כל אות חפץ קטן שמתחיל באותה אות
ובאמצע מקום ריק שיהיה אפשר לכתוב שם בגדול
מידות כל הלוח: 40 רוחב 31 גובה
תודה מראש!

אני צריכה לוח אתיות יפה וצבעוני
ליד כל אות חפץ קטן שמתחיל באותה אות
ובאמצע מקום ריק שיהיה אפשר לכתוב שם בגדול
מידות כל הלוח: 40 רוחב 31 גובה
תודה מראש!
זה פחות לבינה מלאכותית נראלי

אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חתן חסידי שנופל לו השטריימל מהפאקלך שזורקים לו בעליה לתורה תודה רבה רבה מראש

אפשר לקבל גם כמו הנ"ל - תבנית עם קוביות קרח וליד מונח מכסה
ובתוך הקוביות יש ממתי ג'לי וכל מיני סוכריות צבעוניות
וגם ליד מפוזרות קוביות קרח עם ג'לי וכו'
תודה רבה!!!
1750609673971.png

לאחר שניסיונתי העלו תוהו אשמח לעזרת הכלל

האם אפשר להכין עץ יוחסין - שורשים מדובר למתנה לסבא וסבתא
שיש להם 8 ילדים
ליד הראשון 12 ילדים שלגדול מביניהים יש 4 ילדים ולשני 2 ולשלישי 1
לילדים השני שלישי ורביעי יש לכל אחד 11 ילדים
לילד החמישי והשישי 8 ילדים
לילד השביעי 5 ילדים
לילד השמיני 7 ילדים
בלי עין הרע
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה