- הוסף לסימניות
- #11,441
אני לא בשום תחום, סה"כ משועמם שיש לו צ'אט GPT..... (משתמש חינמי!)@האיש הזה אתה כן בתום אולי תוכל לסייע.
אתה יכול לשלוח בקובץ תמונה.אני לא בשום תחום, סה"כ משועמם שיש לו צ'אט GPT..... (משתמש חינמי!)
עשיתי בסורה, אבל קצת התפשל האותיות בעברית, צריך קצת לערוךצפה בקובץ המצורף 1993562
מצויין אפשר להוסיף את הכיתוב.
תודה על הרצון.
אין מה לומר מטטורףעשיתי 10 תמונות
זה יצא הכי נורמלי ( למרות שזה לא טוב) צפה בקובץ המצורף 1980370
זה פחות לבינה מלאכותית נראליאני צריכה לוח אתיות יפה וצבעוני
ליד כל אות חפץ קטן שמתחיל באותה אות
ובאמצע מקום ריק שיהיה אפשר לכתוב שם בגדול
מידות כל הלוח: 40 רוחב 31 גובה
תודה מראש!
מישהו?אשמח לתמונה של ילדה גדולה בת 10-12 עם אחותה הקטנה איזור גיל 5.
מאכילה או מספרת לה סיפור או משהו כזה.
תודה רבה!!!
הא?זה פחות לבינה מלאכותית נראלי
אפשר לקבל גם כמו הנ"ל - תבנית עם קוביות קרח וליד מונח מכסה
ובתוך הקוביות יש ממתי ג'לי וכל מיני סוכריות צבעוניות
וגם ליד מפוזרות קוביות קרח עם ג'לי וכו'
תודה רבה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים