- הוסף לסימניות
- #11,461
אולי מישהו?מישהו יכול אולי לעשות 7 תלמידים יושבים מחוברים לאוזניות או מחזיקים פלאפון ביד ומאזינים לשיעור במרחב קולי בישיבה תודה רבה
תודה ענקית!
אולי מישהו?מישהו יכול אולי לעשות 7 תלמידים יושבים מחוברים לאוזניות או מחזיקים פלאפון ביד ומאזינים לשיעור במרחב קולי בישיבה תודה רבה
אשמחאשמח לתמונה של ילדה גדולה בת 10-12 עם אחותה הקטנה איזור גיל 5.
מאכילה או מספרת לה סיפור או משהו כזה.
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את הילד עם הסידור, את זמינה עכשיו?צפה בקובץ המצורף 1866391
צפה בקובץ המצורף 1866392
אם התמונות מתאימות לך
צרי קשר באישי ואשלח לך את זה בקובץ איכותי.
בלתי אפשרי לבעלי הנטפרי...אשמח
תודה ענקית!!!בלתי אפשרי לבעלי הנטפרי...
אני באתרוג.בלתי אפשרי לבעלי הנטפרי...
אז מישהו שלא בנטפרי.בלתי אפשרי לבעלי הנטפרי...
אשמח לתמונה של ילדה גדולה בת 10-12 עם אחותה הקטנה איזור גיל 5.
מאכילה או מספרת לה סיפור או משהו כזה.
משהו בסגנון הזהבסגנון הזה?
זה גם חמוד@אוצרית זה הסגנון?
לאחר שניסיונתי העלו תוהו אשמח לעזרת הכלל
האם אפשר להכין עץ יוחסין - שורשים מדובר למתנה לסבא וסבתא
שיש להם 8 ילדים
ליד הראשון 12 ילדים שלגדול מביניהים יש 4 ילדים ולשני 2 ולשלישי 1
לילדים השני שלישי ורביעי יש לכל אחד 11 ילדים
לילד החמישי והשישי 8 ילדים
לילד השביעי 5 ילדים
לילד השמיני 7 ילדים
בלי עין הרע
תודה מראש
תלחצי על התמונהאשמח אם תוכלי לשלוח לי את הילד עם הסידור, את זמינה עכשיו?
תודה , אבל 'נשלח לבדיקה' בנטפרי להרבה זמן. זו בעיה רק אצלי?
מתנצל בשם סורה על החרפה, אבל מה עוד היא אמורה להבין מהמילה "טלפון"?.....אולי מישהו?
תודה ענקית!
אצל כולםתודה , אבל 'נשלח לבדיקה' בנטפרי להרבה זמן. זו בעיה רק אצלי?
אני כותבת לבינה מלאכותית טלפון מיושן והם קולטים יופימתנצל בשם סורה על החרפה, אבל מה עוד היא אמורה להבין מהמילה "טלפון"?.....צפה בקובץ המצורף 1995360
זה חסום לי בנטפרי
מישהו יכול לשלוח למייל? או באישי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים