- הוסף לסימניות
- #12,821
חמוד מאוד רק הילדים צריכים להיות חרדים ואם אפשר גופן יותר יפה ומודגש תודה רבהטוב?
חמוד מאוד רק הילדים צריכים להיות חרדים ואם אפשר גופן יותר יפה ומודגש תודה רבהטוב?
אוי תודה רק תיקון קטן להפוך לאורך ולהוסיף לילד ציצית שוב תודה
ישר כחסורי...נגמרו לי התמונות להיום בGPT.
אני אנסה מחר, או שיגיע מישהו אחר.
תעלי את הסימנים שאת רוצה.מי יכול ליצור לי תמונה בקובףPNG של כל סימני הניקוד:
קמץ פתח, צירה סגול, חולם מלא וחולם חסר, שורוקו וקובוץ
צבעוני תלת מימיד??
אני כבר מנסה שעות ולא מצליחה...
הנה:אוי תודה רק תיקון קטן להפוך לאורך ולהוסיף לילד ציצית שוב תודה
אדם בחזות חסידית גולש בים
תודה
אין מילים תודה רבה על מושגים אי אפשר? זה פשוט כלי כתיבה מכל סוג שהוא מחברות, ספרים בצד מה אומרת?זיפ:
אני יכול לנסות.
עוד פעם, מה רצית שם?
דף לאורך צבעי בנים בנות כותרת מושגיםאני יכול לנסות.
עוד פעם, מה רצית שם?
דף לאורך צבעי בנים בנות כותרת מושגים
כלי כתיבה מפוזרים מחברות ספרים בערמה למשל ועוד שוב תודה רבה רבה
ניתן להוסיף עוד כמו גואש מחדדים מכחולים ויש אפשרות לא ציור אלא חפצים אמיתיים? זה לילדי גן
זה מה שהוא נתן לי:ניתן להוסיף עוד כמו גואש מחדדים מכחולים ויש אפשרות לא ציור אלא חפצים אמיתיים? זה לילדי גן
מעריכה מאוד
בבקשהאפשר לנסות שוב
ילד חסידי חמוד יושב על פוף קורא ספר כריכה רכה שרואים את הכריכה
עשו לי כמה תמונות אבל לא אהבתי את הסגנון ציורי
תזכו למצוות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים