שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
סורי...נגמרו לי התמונות להיום בGPT.
אני אנסה מחר, או שיגיע מישהו אחר.

מי יכול ליצור לי תמונה בקובףPNG של כל סימני הניקוד:
קמץ פתח, צירה סגול, חולם מלא וחולם חסר, שורוקו וקובוץ
צבעוני תלת מימיד??
אני כבר מנסה שעות ולא מצליחה...

אוי תודה רק תיקון קטן להפוך לאורך ולהוסיף לילד ציצית שוב תודה
הנה:
1755369407017.png

זיפ:

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Aug 16, 2025, 09_37_00 PM (1).zip
    2.8 MB · צפיות: 13
ניתן להוסיף עוד כמו גואש מחדדים מכחולים ויש אפשרות לא ציור אלא חפצים אמיתיים? זה לילדי גן
מעריכה מאוד
זה מה שהוא נתן לי:
אני עכשיו מטפל בו....

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Aug 17, 2025, 12_32_54 AM.png
    ChatGPT Image Aug 17, 2025, 12_32_54 AM.png
    3.1 MB · צפיות: 10
אפשר לנסות שוב 🙄
ילד חסידי חמוד יושב על פוף קורא ספר כריכה רכה שרואים את הכריכה
עשו לי כמה תמונות אבל לא אהבתי את הסגנון ציורי
תזכו למצוות

אפשר לנסות שוב 🙄
ילד חסידי חמוד יושב על פוף קורא ספר כריכה רכה שרואים את הכריכה
עשו לי כמה תמונות אבל לא אהבתי את הסגנון ציורי
תזכו למצוות
בבקשה ;)
זה טוב?
אם את נטפרי תבקשי - אעלה בZIP.
(סליחה על הפונט - הוא עשה לי את זה באנגלית, ועשיתי בטרנסלייט לעברית.)
1755422791517.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה