שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
@מכירת פלאפונים - בהמשך לבקשה הנ"ל:
אלה טובים?:
1756218692232.png
copilot_image_1756218406953.png
copilot_image_1756218358823.png

הי
תודה לכל העוזרים

אני אשמח אם אפשר---
שעון קיר גדול - סגנוןילדותי/ציורי
מתאים לגן ילדים
בגווני תכלת ירוק
שלא יהיו מספרים
(אני רוצה לשים שם סדר יום)

תודה רבה!!

אני צריכה 2 תמונות: אשמח ואודה למי שיתגייס לעזור לי בהן:
1. מורכבת- תמונה של ילד חרדי מתוק עומד בתוך קופסת זכוכית אולי עם סרט אדום של אין כניסה ולידו שולחן עם מגש דגים, (אלרגיה לדגים מסכנת חיים)
2. תמונה של בית חולים ולידו אמבולנס.
דחוף מאוד בעקר הראשונה,
תודה רבה!

מושלם!!!
יש סיכוי לעוד כמה תמונות עם כדור הארץ....
אני צריכה באזור ה 20 דוגמאות....

1. מורכבת- תמונה של ילד חרדי מתוק עומד בתוך קופסת זכוכית אולי עם סרט אדום של אין כניסה ולידו שולחן עם מגש דגים, (אלרגיה לדגים מסכנת חיים)
דחוף מאוד בעקר הראשונה,
תודה רבה!
בסגנון הזה?:
1756221353728.png

@ר. מאיר - zip (אפשר גם בהודעה פרטית למעלה)

קבצים מצורפים

• 1756221353728.jpg.zip
    1.3 MB · צפיות: 9
הילד ממש חמוד אבל מדי נראה שהוא קרוב לדגים, צריך שיראו שיש קופסת זכוכית שמגנה עליו (אלרגיה מסכנת חיים ממש) וכמו"כ, אם לא מסובך שזה יהיה תמונה מוארת יותר ושהדגים יהיו מעלי אדים ונראים מגרים וטעימים
תודה עצומה!!!

הילד ממש חמוד אבל מדי נראה שהוא קרוב לדגים, צריך שיראו שיש קופסת זכוכית שמגנה עליו (אלרגיה מסכנת חיים ממש) וכמו"כ, אם לא מסובך שזה יהיה תמונה מוארת יותר ושהדגים יהיו מעלי אדים ונראים מגרים וטעימים
תודה עצומה!!!
מישהו?

תודה עצומה!!!
יותר טוב?:

קבצים מצורפים

• Pictures.zip
    1.9 MB · צפיות: 12
דחוף מאוד בעקר הראשונה,
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• hospital_with_ambulance.pptx
    2.4 MB · צפיות: 15
יפה ממש,
אם אפשר 2 תיקונים אחרונים:
שהקופסא תהיה גבוהה יותר וכל הילד יהיה בקופסא,
וחוץ מזה שהשולחן יהיה מכוסה כולו במפה,
ותודה ענקית!!!

הי
תודה
ממש עזרתם לי
אני צריכה לצורך קישוט כיתה
תמונות של נסיכות - חשוב לי שיהיה להן כתר על הראש
מחזיקות דף לבן
כלומר
אני רוצה לכתוב שם לדוג' "ברוכה הבאה" או כללי הכיתה וכו'
אז כמה פוזות של נסיכות מחזיקות שלטים

תודה רבה

הי
תודה
ממש עזרתם לי
אני צריכה לצורך קישוט כיתה
תמונות של נסיכות - חשוב לי שיהיה להן כתר על הראש
מחזיקות דף לבן
כלומר
אני רוצה לכתוב שם לדוג' "ברוכה הבאה" או כללי הכיתה וכו'
אז כמה פוזות של נסיכות מחזיקות שלטים

תודה רבה
ציור בסגנון ספרי ילדים איכותינסיכה מתוקה קטנה עם כתר על הראש ושמלה מפוארת ארוכה צוואר מהודק עם...jpg
ציור בסגנון ספרי ילדים איכותינסיכה מתוקה קטנה עם כתר על הראש ושמלה מפוארת מחזיקה שלט לבן ריק.jpg
ציור בסגנון ספרי ילדים איכותי נסיכה מתוקה מחייכת קטנה עם כתר על הראש ושמלה מפוארת ארוכה צוואר ...jpg
ציור בסגנון ספרי ילדים איכותי נסיכה מתוקה קטנה עם כתר על הראש ושמלה מפוארת ארוכה צוואר מהודק ע...jpg

אשמח אם משהו יכול ליצור לי כזאת תמונה
כזה שמבטא ילד שהולך בשביל או עולה בהר נראה שמח ומאושר ויש לו ספר לימוד ביד שנראה אחרי שסיים פרק אלו מציאות וצועד לקראת פרק המפקיד

תודה רבה
יש סיכוי שמישהו יצור לי כזה דבר ?
(ילד עם פיאות לא חסידי אלא מאחורי האוזן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה