סקסנדה?!צריכה להוריד בדחיפות עבור צורך מסויים 5 'ק''ג בחודש ורצוי יותר
לא מעוניינת בכאסח שיחזיר את עצמו
חוץ מדיאטה של הצום לסרוגין. יש עוד הצעה (סתם העליתי) כמו הליכה כל יום שהגיונית יותר??
כל הצעה שעבדה אבדוק עם דאטנית. אני רוצה הצעות מהשטח והנסיון שלכם.
תודה!
מה זה?סקסנדה?!
מנסיון?את יכולה לעשות הליכה מהירה כל יום שכוללת עליית 200 מדרגות
כן מניסיוןמנסיון?
נשמע מעניין.
אשמח לעוד רעיונות..
לא צריך על אותו משקל זמן, נכון?אבל אולי זה כן נקרא כאסח..
מדרגות זה לא דבר טובלא צריך על אותו משקל זמן, נכון?
אפשר בבוקר מדרגות בערב הליכה - נכון?
וכאסחח? העיקר שזה לא מפרק את השריר אלא את השומן.
למה התכוונת כאסח? בפשטות רק למאמץ?
מענייןמדרגות זה לא דבר טוב
עלול לגרום לנזק בלתי הפיך
זה גורם לשחיקת סחוסמעניין
אף פעם לא יצא לי לשמוע
יש לך מקור להפנות אותי לדברים?
האורטופד שלי ..מעניין
אף פעם לא יצא לי לשמוע
יש לך מקור להפנות אותי לדברים?
מכשירי הליכה מודרניים עושים את העבודה בשבילךלדוגמא הליכה על מכשיר הליכה היא לא טובה באופן מידי קבוע.
לרדת מדרגות זה לא טוב, אבל לעלות זה מצוייןמדרגות זה לא דבר טוב
עלול לגרום לנזק בלתי הפיך
זה מצוין אבל לא מידי הרבהלרדת מדרגות זה לא טוב, אבל לעלות זה מצויין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים