סרטונים שלא בדקו אותם חסומים.אני רוצה לקנות עכשיו נטסטיק של אתרוג רק לצורך סרטונים והדרכות ביוטיוב.
כי בנטפרי הכל נחסם וזה סיוט.
ממליצים?
אשמח לתשובות, זה די דחוף לי.
בנטפרי מעולם לא קרה שחיכיתי יותר מיום, ובדרך כלל זה כמה שעות (כששולחים עם נקודה אחת. -3 נקודות זה לרוב פחות משעה ואפילו דקות בודדות). כך שאם נטפרי זה "סיוט", אתרוג כנראה הרבה יותר גרוע.בד"כ יום יומיים מהבקשה לפתיחה
לאחרונה אתרוג עברו לחסימה הרמטית יותר דרך רבני בני ברק ואיבדו הרבה הרבה מיתרונותיהם שהיה להם.אתרוג
הוא אחלה סינון
נכון שנט פרי יותר שמור אבל זה מיועד למייל ועוד כמה דברים ספציפים ולא יותר
לעומת זאת אתרוג זה לאנשים שצריכים לעבוד עם אינטרנט ולא לוותר על האיכות של החסימה
וכל מי שרשם שטיות על אתרוג שיחשוב בהיגיון לא סתם יש להם הכשר של בד"ץ בני ברק אם זה היה לא טוב על הרגע היו מורידים את ההכשר
ומינסיון של המון חסימות אין על אתרוג
ויש דברים שאין באתוג ויש בנטפרי כמו ויקיפדיה
איך עושים דבר כזה? אתרוג במחשב אחד ונטפרי במחשב שונה? אם יש וופיי זה נפתח בכל המחשבים בבית הסינון לא?אשריי שיש לי מחשב נוסף בשביל אתר מסויים שנטפרי לא מצליחים לפתוח מסיבות טכניות
ועליו יש אתרוג לצורך זה
המחשב הרגיל הוא עם נטפרי
אשריי שיש לי מחשב נוסף בשביל אתר מסויים שנטפרי לא מצליחים לפתוח מסיבות טכניות
ועליו יש אתרוג לצורך זה
המחשב הרגיל הוא עם נטפרי
זה דורש שתי קווים כי נטפרי יושב על הרשת איך אתרוג עובד אני לא יודעתלמה לא?
לפעמים זה עושה בעיות.
אבל יכול להיות מחשב אחד עם כבל (נייח) ומחשב אחד עם ווייפיי (נייד)
אני לא מבינה גדולה, אבל אני משערת שגם כששניהם עם ווייפיי זה אפשרי (פשוט להתחבר לרשת שונה)
אלפי מנויי אתרוג חולקים עליך.תקשיבו אני עברתי לפני שבועיים מנטפריי לאתרוג כי הייתי צריכה את אתר מסויים לעבודה.
א-ב-ל---------------------
הסינון של אתרוג לא מספיק טוב למשפחה חרדית!!! אני המומה שזה נקרא סינון טוב עם הכשר מעולה.
דבר נוסף- השירות גרוע!!!!
לא מתקרב לנטפריי באיכות ובשירות.
אולי לפני כמה שנים זה היה נכון.יוטיוב לא פתוח חופשי, יש הרבה סרטונים שפתוחים רק בנטפרי ולא באתרוג.בלת"ק
לי היה תקופה אתרוג, מה שצריך לסנן לא סינן, מה שלא היה צריך לסנן, סינן {דוגמא? תמונות נשים גם לא צנועות לא סינן, והיה פתוח חופשי. תמונות גברים היה חסום...}
היה פתוח לי חופשי ה-כ-ל, מידי פעם תמונה אחת חסומה שהתבררה כתמונת גבר...
יוטיוב פתוח לגמרי, הידברות ודאי, כל אתרי החדשות גם לא החרדיים נפתח לי
בקיצור הסינון לא היה סינון והחלטתי לעבור לנטפרי ב"ה מסנן כמו שצריך, פותח לי אתרי חדשות חרדיים בלבד כמו קול חי, קול ברמה, המחדש, ג'י די אן וגם הידברות- חוץ מהראיונות של הנשים ועולם הילדים.
הרבה הצלחה ושלא תצא תקלה תחת ידינו בעז"ה, אמן
{את יכולה למצוא מישהי/ו שיש לו אינטרנט פתוח או עם הלא סינון: אתרוג/ רימון, שיעשה לך מידי פעם הורדות מהאתרים הנ"ל- זה מה שאני עושה}
לא נכון להיום בכלל, חבל להוציא שם רעבלת"ק
לי היה תקופה אתרוג, מה שצריך לסנן לא סינן, מה שלא היה צריך לסנן, סינן {דוגמא? תמונות נשים גם לא צנועות לא סינן, והיה פתוח חופשי. תמונות גברים היה חסום...}
היה פתוח לי חופשי ה-כ-ל, מידי פעם תמונה אחת חסומה שהתבררה כתמונת גבר...
יוטיוב פתוח לגמרי, הידברות ודאי, כל אתרי החדשות גם לא החרדיים נפתח לי
בקיצור הסינון לא היה סינון והחלטתי לעבור לנטפרי ב"ה מסנן כמו שצריך, פותח לי אתרי חדשות חרדיים בלבד כמו קול חי, קול ברמה, המחדש, ג'י די אן וגם הידברות- חוץ מהראיונות של הנשים ועולם הילדים.
הרבה הצלחה ושלא תצא תקלה תחת ידינו בעז"ה, אמן
{את יכולה למצוא מישהי/ו שיש לו אינטרנט פתוח או עם הלא סינון: אתרוג/ רימון, שיעשה לך מידי פעם הורדות מהאתרים הנ"ל- זה מה שאני עושה}
אם הכל "כמו נטפרי", לא עדיף כבר את המקור - את נטפרי?לא נכון להיום בכלל, חבל להוציא שם רע
אתרי חדשות פתוח רק מה שפתוח גם בנטפרי כמובן חרדיים גם בדרגה הכי פתוחה
וגם לגבי יוטיוב ממש לא נכון עובד בדיוק כמו נטפרי שולחים כל סרטון לבדיקה ידנית
הסינון תמונות עובד מצוין וממש לא רואים תמונות נשים אולי פספוסים שזה גם יש בנטפרי...
אני ממליצה למי ששוקל לעבור סינון לעבור לניסיון של חודש זה הבדיקה הכי טובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים