יש לך סינון אתרוג? מרוצה

בלת"ק
לי היה תקופה אתרוג, מה שצריך לסנן לא סינן, מה שלא היה צריך לסנן, סינן {דוגמא? תמונות נשים גם לא צנועות לא סינן, והיה פתוח חופשי. תמונות גברים היה חסום...}
היה פתוח לי חופשי ה-כ-ל, מידי פעם תמונה אחת חסומה שהתבררה כתמונת גבר...
יוטיוב פתוח לגמרי, הידברות ודאי, כל אתרי החדשות גם לא החרדיים נפתח לי
בקיצור הסינון לא היה סינון והחלטתי לעבור לנטפרי ב"ה מסנן כמו שצריך, פותח לי אתרי חדשות חרדיים בלבד כמו קול חי, קול ברמה, המחדש, ג'י די אן וגם הידברות- חוץ מהראיונות של הנשים ועולם הילדים.
הרבה הצלחה ושלא תצא תקלה תחת ידינו בעז"ה, אמן
{את יכולה למצוא מישהי/ו שיש לו אינטרנט פתוח או עם הלא סינון: אתרוג/ רימון, שיעשה לך מידי פעם הורדות מהאתרים הנ"ל- זה מה שאני עושה}
זה ממש לא נכון
אולי בסינון של רימון
אבל אתרוג ממש לא ככה
אתרי חדשות חוץ מאתרי חדשות חרדים כמו :
אתרי חדשות חרדיים בלבד כמו קול חי, קול ברמה, המחדש, ג'י די אן
לא נפתחים
יוטיוב חסום מלבד שירים חרדים / סרטונים חרדים וכדו
הרבה דברים שנפתחים בנטפרי לא נפתחים באתרוג
באתרי קניות תמונות נשים מסוננות

אם הכל "כמו נטפרי", לא עדיף כבר את המקור - את נטפרי?
מבחינת סינון הכל כמו נטפרי
אבל דברים שנצרכים בטח לבעלות מקצוע שהם רק השקפתיים ולא משהו מוחלט זה פתוח
אבל שוב כל אחד מה שמתאים לו רק באתי להדגיש שכדאי פשוט לבדוק בעצמכם

אלפי מנויי אתרוג חולקים עליך.
רוצים שאעלה כאן את התמונה שנתחה לי כעת במייל? שלא תדעו מצרות!!!!!!!!!!!! אבל איך מתלוננים על תמונה כזו או אחרת? אין מענה בטלפון, האין אפשרות פנייה במייל/באתר מה קורה ?

רוצים שאעלה כאן את התמונה שנתחה לי כעת במייל? שלא תדעו מצרות!!!!!!!!!!!! אבל איך מתלוננים על תמונה כזו או אחרת? אין מענה בטלפון, האין אפשרות פנייה במייל/באתר מה קורה ?
גם לנטפרי אין סינון על המיילים
תמונות של נשים שנשלחו במייל פתוחות בכל החסימות

מוזר
אני חדשה באתרוג לפני זה היה לי נטפרי
ובשניהם התמונות מטושטשות במייל

מוזר
אני חדשה באתרוג לפני זה היה לי נטפרי
ובשניהם התמונות מטושטשות במייל
מעולם לא נחסם לי תמונות במייל
אולי הכוונה להודעות שמקבלים מאתרים, בקידומי מכירות, שם זה חסום.
אבל תמונה שמצרפים במייל אפילו לא כקובץ מצורף לא נחסם.

אולי בסינון של רימון
ממש לא
היה לי סינון של אתרוג
ואז הבנתי שאין לי אפשרות במצב הזה לעבוד מהבית, היו תמונות ממש {אבל בדגש על הממש} מזעזעות שנפתחו לי כאילו אין אלוקים...
ונטפרי לא חוסם לי תמונות שנשלחות למייל או בצ'אט אפילו של נשים אך מי שיש לה חותמת במייל עם התמונה שלה, זה נחסם.
באתרוג גם את משחקת בסינון, יום אחד בא לך שיפתח ערוץ 7, אז את עושה סיסמא ושם משתמש, מקבלת שיחת טלפון מאשרת ואני יכולה לשלוט ברמת הסינון...-ממש לא סינון!!!

ממש לא
היה לי סינון של אתרוג
ואז הבנתי שאין לי אפשרות במצב הזה לעבוד מהבית, היו תמונות ממש {אבל בדגש על הממש} מזעזעות שנפתחו לי כאילו אין אלוקים...
ונטפרי לא חוסם לי תמונות שנשלחות למייל או בצ'אט אפילו של נשים אך מי שיש לה חותמת במייל עם התמונה שלה, זה נחסם.
באתרוג גם את משחקת בסינון, יום אחד בא לך שיפתח ערוץ 7, אז את עושה סיסמא ושם משתמש, מקבלת שיחת טלפון מאשרת ואני יכולה לשלוט ברמת הסינון...-ממש לא סינון!!!
זה לא נכון להיום

בצאט הם עונים תוך שניות

ממש לא
היה לי סינון של אתרוג
אולי זה נכון לפעם אבל ממש לא להיום !!!!!!

איך מתקשרים איתם בצ'אט?
כאן באזור האישי
1751574150984.png

ממש לא
ובאמת שאין לי אינטרסים לפרסם אותם
אבל זה לא נכון
אני באתרוג לעסקים
וכל תמונות הנשים מסוננות אבל בדגש על הכול !
כתבתי שכך זה היום שאפשר לשנות את רמת הסינון בכניסה לאזור האישי + סיסמא

לגבי תמונות נשים- אכן, מסונן, אבל לא בתוך אתרים!!!!! חד משמעי
[אין לי עניין לכתוב כאן שמות של אתרים שחופשי תמונות פתוחות שם....]

כתבתי שכך זה היום שאפשר לשנות את רמת הסינון בכניסה לאזור האישי + סיסמא

לגבי תמונות נשים- אכן, מסונן, אבל לא בתוך אתרים!!!!! חד משמעי
קוד:
[אין לי עניין לכתוב כאן שמות של אתרים שחופשי תמונות פתוחות שם....]
אני חושבת שהכי פתוח היום באתרוג זה אתרוג לעסקים
והידברות אפשר להחליט אם רוצים לפתוח או לא
כך נראה אצלי אתר של חנות בגדים חרדית
1751574514652.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה