יש לך סינון אתרוג? מרוצה

• הוסף לסימניות
אני גם מאד מרוצה מאתרוג
את יכולה לשנות לעצמך את החסימה-
החל מבסיסית שאז כמעט הכל חסום, א"א להיכנס לשום אתר כמעט חוץ מבנקים וכו,
ועד לחסימה עסקית-שאז כל אתר במידה והוא ראוי יכול להיפתח.
יוטיוב וכל שאר הסרטונים חסום.
גמבו מיל - בקשתי לפתוח

• הוסף לסימניות
הייתי בנטפרי 3 שבועות וחזרתי לאתרוג.
הבעיה היחידה איתם - זה השירות לקוחות.
צריך להמתין לנציג יותר מחצי שעה!

• הוסף לסימניות
שירות הלקוחות של אתרוג הוא זוועה, טכנאים לא מקצועיים מספיק, ויש לי עליהם עוד המון בבטן...

• הוסף לסימניות
אני באתרוג חסום הכל, רק מה שאני צריכה פתוח
אתר כמו פינטרסט פתוח לי כי אני צריכה ויש סינון לתמונות לא אגיד שלא הייתי שמחה שיחסמו עוד קצת תמונות אבל חוץ מזה אני מרוצה כי אני לא רוצה אתרים כמו הידברות או jdn או אתרי חדשות חרדים וזה מצוין לי שחסום

• הוסף לסימניות
שירות הלקוחות של אתרוג הוא זוועה, טכנאים לא מקצועיים מספיק, ויש לי עליהם עוד המון בבטן...
נכון בכלל לא מקצוענים
שעות על הטלפון והוא מנסה לפה ולשם ווהוא שומע ומבין
אוחח לא כככה אולי ככה
ובסוף בכלל לא מסדר את הבעיה
אבל מה שכן אם אתם בקהילה אז יש את האיש קשר של הקהילה ואז זה חיים אחרים
כל דבר הוא פותח סוגר מסדר מהר מאד בכלל לא מתנהלת מולם

• הוסף לסימניות
אני הייתי באתרוג כמה שנים, ועברתי לפני שנתיים לנטפרי.
באתרוג, הסינון הוא רק כלי למשוך לקוחות, אין להם ענין אמיתי שיהיה מסונן. משא"כ נטפרי שבאמת אכפת להם שיהיה מסונן. וזה הבדל גדול ומהותי. ולכן ג"כ כמה פעמים שכתבתי לאתרוג על בעיות ממש (לדוגמא פעם גוגל פלוס היה נפתח דרך ג'ימל ועוד בעיות ברמות כאלו) לא כ"כ היה עם מי לדבר ולקח זמן רב עד שתוקן.
גם באתרוג הרבה דברים היו חסומים בלי סיבה, ואילו בנטפרי מה שחסום בדר"כ זה עם סיבה די מוצדקת.
וחשוב להוסיף שאתרים חילונים מאוסים במסוה דתי כמו 'אקטואליק' 'בעולמם' ושאר מרעין בישין פתוחים באתרוג בוריאציות מסויימות. שזו עצמה סיבה להתנזר מהם.
לי אישית יש קצת דברים שמפריעים בנטפרי, אך אין לי ספק שזה הסינון הטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג חסום הכל, רק מה שאני צריכה פתוח
אתר כמו פינטרסט פתוח לי כי אני צריכה ויש סינון לתמונות לא אגיד שלא הייתי שמחה שיחסמו עוד קצת תמונות אבל חוץ מזה אני מרוצה כי אני לא רוצה אתרים כמו הידברות או jdn או אתרי חדשות חרדים וזה מצוין לי שחסום
נשמע שנטפרי הוא הסינון שמתאים לכם, סינון תמונות ברמה מאוד גבוהה. ואפשרות לחסום הרמטית אתרי חדשות וכדו'.

• הוסף לסימניות
איך החיפוש עובד שם? (באתרוג)
מוצא תוצאות בגוגל ומראה מראש מה פתוח מה צריך בדיקה ומה חסום? או צריך לנחש: להיכנס ולראות אם פתוח או חסום?

• הוסף לסימניות
איך החיפוש עובד שם? (באתרוג)
מוצא תוצאות בגוגל ומראה מראש מה פתוח מה צריך בדיקה ומה חסום? או צריך לנחש: להיכנס ולראות אם פתוח או חסום?
בדרך כלל מסנן מראש.
לפעמים קורה שרק כשנכנסים רואים שזה חסום

• הוסף לסימניות
שימו לב שאתם עונים על אשכול שהוקפץ.
הב"א שאל את השאלה לפני 10 חודשים, כנראה הסתדר מאז.....

• הוסף לסימניות
אתרוג כביכול לחרדים "רק" שהם פותחים אתרים כמו סרוגים וערוץ הכנסת ... בחלק מהדרגות סינון .אני מאמין שהרבה חרדים לא ידעו מראש מה מדובר ונשארו ברשת הזו חבל שלא מפרסמים על ההונאה הגדולה הזאת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סרטונים שאושרו בבדיקה ידנית, פתוחים לכולם.

כל סרטון שלא נפתח ניתן לשלוח לבדיקה, בדר"כ יום יומיים יש תשובה.
כמו בנטפרי (אם הייתם פעם בנטפרי)?
זה עם נקודות?

• הוסף לסימניות
מהפעם האחרונה שהשתמשתי באתרוג [לא יודעת איזה רמת סינון, זה היה של העבודה]
הוא לא סינן את התמונות בתוצאות החיפוש של גוגל
וזה לא היה סימפטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה