נכתב ע"י תרצה613;1869361:כן!!
1.5 חבילת שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס קמח
כוס סוכר
3 ביצים
כפית קפה
קורט מלח
1/3 כוס מים
להמיס את השוקולד עם השמן
להוסיף את שאר החומרים
לערבב
לשים בתנור בערך לחצי שעה
מהיר מאוד, וטעים להפליא
פעם ראשונה שאני כותבת מתכון... אני לא הכתובת לזה בד"כ
אבל זה המתכון הקבוע שלי... אין שבת בלי זה
נכתב ע"י תרצה613;1869361:כן!!
1.5 חבילת שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס קמח
כוס סוכר
3 ביצים
כפית קפה
קורט מלח
1/3 כוס מים
להמיס את השוקולד עם השמן
להוסיף את שאר החומרים
לערבב
לשים בתנור בערך לחצי שעה
מהיר מאוד, וטעים להפליא
פעם ראשונה שאני כותבת מתכון... אני לא הכתובת לזה בד"כ
אבל זה המתכון הקבוע שלי... אין שבת בלי זה
נכתב ע"י תיקתוק;1869383:ולאיזה גודל תבנית?
כשממירים מרגרינה בבראוניס לשמן, מוסיפים כפית א. אפיה....נכתב ע"י תרצה613;1869421:תבנית בינונית
תראי כבר לפי הגודל של העיסה, זה לא תופח כמעט... אין אבקת אפיה.
ולגבי הכוס - בד"כ אני משתמשת בכוסות פלסטיק הציבעוניים של הילדים מאיקאה
מגה,
המתכון שלך עם כמויות קצת יותר גדולות, גם אצלי היתה מרגרינה אבל המרתי לשמן...
מעניין להוסיף קצת יין באמת.
אבל אבקת אפיה בבראוניז? זה לא אמור לתפוח, זה עוגה דחוסה כזו, לא?
אבל שוב - מושגיי באפיה די מוגבלים, קבלו אותי בהבנה![]()
נכתב ע"י קרמבו;1869479:יש לי בראוניז עם ממרח לוטוס, טעם שוקולדי מדהים. מעניין אותך?
נכתב ע"י hbecker;1869443:כשממירים מרגרינה בבראוניס לשמן, מוסיפים כפית א. אפיה....
דוקא בבראוניס כי זו עוגה מאוד דחוסה....
נכתב ע"י hbecker;1869443:כשממירים מרגרינה בבראוניס לשמן, מוסיפים כפית א. אפיה....
דוקא בבראוניס כי זו עוגה מאוד דחוסה....
נכתב ע"י תיקתוק;1869482:
נכתב ע"י קרמבו;1869499:בראוניז שוקולד ולוטוס
חומרים:
2 חבילות שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
מעט מלח
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1 כוס קמח
1 כף תמצית וניל
1 כוס ממרח לוטוס, מחומם מעט במיקרוגל
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם השמן עד להמסה מלאה מוסיפים את המלח, ביצים ומערבבים חזק עד להטמעה, מוסיפים את הקקאו, קמח ותמצית וניל, משמנים תבנית מלבנית ושופכים את התערובת מוסיפים את הלוטוס ומערבבים היטב. אופים בחום 180 מעלות כ15-20 דקות. בוזקים על ההבראוניז אבקת סוכר.
תחביאי, כי לא ישאר לך כלום לשבת!!!
נכתב ע"י קרמבו;1869510:כוס חד פעמית רגילה אבל לא עד פס הסימון שלה, עד השפה.
הלוטוס מאד מעשיר את הטעם והמרקם (לא מרגישים ישירות את הלוטוס מדיי)
נכתב ע"י תיקתוק;1869523:
סליחה על הטרחנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים