גולד בייבי עובדים איתנו ולכן גם המבצע תקף שם.אשמח לדעת איפה אפשר להשיג את עגלת סייבקס מיוס3 במחיר הכי זול בארץ?
ואם למישהי יש ניסיון עם חנות גולד בייבי לגבי השרות שלהם
אתם מתכוונים למבצע של הסלקל במתנה?גולד בייבי עובדים איתנו ולכן גם המבצע תקף שם.
יש להם שירות מעולה והם תמיד מפנים אלינו שאלות ובקשות לעזרה בעת הצורך.
תבדוק שיש לך אבא ואמא לעגלה לפני המחיר.
שאם חלילה תצטרך שירות- יתנו לך
אם אספתם את העגלה כבר אא לקבל את המבצע.אתם מתכוונים למבצע של הסלקל במתנה?
אם קניתי שם מיוס 3 לפני שבוע, יש דרך לקבל את המבצע או שהפסדנו?
כבר אספנו...אם אספתם את העגלה כבר אא לקבל את המבצע.
אבל אם רק רכשתם ועוד לא אספתם- ניתן לקבל את הסלקל
נסי לפנות אליהם. אולי יסכימוכבר אספנו...
ברור שרק בחנות שעובדים איתכםגולד בייבי עובדים איתנו ולכן גם המבצע תקף שם.
יש להם שירות מעולה והם תמיד מפנים אלינו שאלות ובקשות לעזרה בעת הצורך.
תבדוק שיש לך אבא ואמא לעגלה לפני המחיר.
שאם חלילה תצטרך שירות- יתנו לך
גולד בייבי עקרונית מתחייב למחיר הזול ביותר,ברור שרק בחנות שעובדים איתכם
אבל כל חנות נותנת מחיר שונה אז רציתי לדעת מי נותן את המחיר הכי טוב
אשמח לדעת מבחינה פרקטית שלדה כסופה או שלדה שחורה מה מקבל יותר שריטות או במה רואים יותר את השריטות?לגבי שריטות תנסו לעבור עם ספוג הפלא. זה ממש עוזר.
לגבי הידית תצרפו תמונה אולי נוכל לעזור.
יש לכם חשבונית קניה במקרה?
מנסיון שלנו- שריטה זו שריטה בשחור ובכסוףאשמח לדעת מבחינה פרקטית שלדה כסופה או שלדה שחורה מה מקבל יותר שריטות או במה רואים יותר את השריטות?
וגם לגבי האמבטיה עצמה האם הצבע בז' הוא פרקטי או שמתלכלך ממש מהר וצריך כל הזמן לכבס?
ההתלבטות שלי היא אמבטיה שחורה או בז ואיזה צבע שלדה
אשמח ממש לשמוע ממי שיש לה
אשמח לדעת מבחינה פרקטית שלדה כסופה או שלדה שחורה מה מקבל יותר שריטות או במה רואים יותר את השריטות?
וגם לגבי האמבטיה עצמה האם הצבע בז' הוא פרקטי או שמתלכלך ממש מהר וצריך כל הזמן לכבס?
אשמח ממש לש
לי יש לבן, אני נוסעת איתו באוטובוסים, התלכלך ומתנקה עם מגבון מעולה,אשמח לדעת מבחינה פרקטית שלדה כסופה או שלדה שחורה מה מקבל יותר שריטות או במה רואים יותר את השריטות?
אשמח ממש לשמוע ממי שיש לה
גם בצבע הבז' הכתמים יורדים עם מגבון ולא משאירים סימן?מנסיון שלנו- שריטה זו שריטה בשחור ובכסוף
בכסוף כמעט לא רואים.
הבדים דוחים נוזלים וניתן לנקות במגבון ללא בישום ורוב הכתמים הרגילים יורדים.
אם נשפך משהו משמעותי- ניתן לכבס בקלות בכביסה עדינה
כל הבדים חריצים מאד ולכן מתנקים מאד בחוץ עם מגבון.גם בצבע הבז' הכתמים יורדים עם מגבון ולא משאירים סימן?
אני לקראת לידה רביעית אז יש עוד 3 ילדים בבית שכנראה גם יגעו בעגלה השאלה מה עדיף לקחת את השחור או הבז?
הסלקל הנשכב הוא מאד נח למי שיש רכב ונוסעת הרבה,יש מישהי שרכשה את העגלה והוסיפה סלקל נשכב? מתלבטת אם זה באמת שימושי?
הבנתי מהמוכר בחנות שקשה להחזיר את הבדים של האמבטיה אחרי הכביסה יש סרטון איך מורידים ומחזירים?כל הבדים חריצים מאד ולכן מתנקים מאד בחוץ עם מגבון.
כמו שכתבו פה- רוב הכתמים יורדים ממש בקלות.
כמוהן שאם ילד מרח ממרח שוקולד יצטרכו לכבס אבל גם הכביסה מאד קלה.
כמה זמן יש לך את העגלה?לי יש צבע בז עם שילדה שחורה, חתיך הורססס
בינתיים מה שהתלכלך לי ירד בקלות עם מגבון (לא התלכלך מדי הרבה....).
והשלדה השחורה מהממת אבל די רואים שריטות
לדעתי עם האמבטיה בז יותר יפה השלדה שחורה, אז לא מתחרטת שקניתי אותה
כתבתי שבמהלך שבוע הבא יעלו הסרטונים,הבנתי מהמוכר בחנות שקשה להחזיר את הבדים של האמבטיה אחרי הכביסה יש סרטון איך מורידים ומחזירים?
אני כיבסתי את הכל והורדתי והחזרתי בקלות ממשהבנתי מהמוכר בחנות שקשה להחזיר את הבדים של האמבטיה אחרי הכביסה יש סרטון איך מורידים ומחזירים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים