דרוש מידע יש לכם סייבקס מיוס 3?? בבקשה תכנסו לכאן!!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה כל מי שיש לו סייבקס מיוס 3 אשמח מאד לשמוע המלצות / דיס,
זה שהיא מהממת ויפה אין חולק,
אני מחפשת בעיקר לדעת על 3 נקודות עיקריות:
1. הכי קריטי - חוזק, היא נראית פחות מסיבית מעגלות אחרות במחיר הזה, הבנתי מכמה שהיא עדינה... אשמח מאד לדעת כמה היא מסיבית בעיקר אם יש כאן מישהי שיש לה (אפילו דגם אחר בסדרת המיוס) כבר יותר מילד אחד, כמה תיקונים נצרכו? אם בכלל... ואיך השירות שלהם?
2. התקלפות השלדה - הבנתי שהשחור מתקלף מהר, מה עם הרוז גולד? יותר טוב?
3. פירוק לכביסה - לא ממש הצלחתי לברר, איך היא?

ממש תודה לכל העונים!!!

נוחה לילד ראשון או גם לילד 8

כבר 7 שנים יש לי את העגלה, פתוחה, בשימוש תמידי, 4 ילדים
כל פעם מחליפים בין באמבטיה לטיולון וסלקל
פעם אחרונה שהחלפתי לאמבטיה עצרו אותי הרבה ושאלו אם לילד רביעי כבר קונים עגלה חדשה....
לצערי, אין יותר ערכות צבע של מיוס 1, וחבל כי כבר רציתי לגוון

אבל העגלה חזקה, קלילה, הגלגלים כמו חדשים
אין דבר יותר קל מלכבס אותה, מורידים ברגע את הבדים, מכניסים למכונה לרבע שעה ומתייבש די מהר

השילדה לא מתקפלה, החלק השחור נשרט ואפשר לצבוע את זה עם ארטליין
הידיות עור כן התקלפו קצת ולא נראות חדשות, וחבל שאי אפשר להחליף, אני שמה כיסוי

ומי שמתלונן על המחיר, בזמנו קניתי עגלת תאומים זולה וסיוט ללכת איתה, צריך לדחוף והיא לא נוסעת כמו המיוס, כמו עגלות שעשויות כמו שצריך
אמנם כשאני קניתי זה עלה לי העגלה+אמבטיה+סלקל 3700 כי זה היה חדש בשוק, אנשים היו עוצרים אותי שואלים אותי איך קוראים לעגלה הזו ואיפה קונים... היום כבר לא

ולא, לא נצרכנו לתיקונים בכלל, ברוך ה'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע בשילב של 20% על כל דגמי סייבקס המחיר יוצא 4950 לדגם של מיוס 3
ומקבלים עוד 500 שח מתנה לרכישה בחנות
מי שיש לה יומולדת ומועדון דרים כארד יוצא ממש משתלם.

• הוסף לסימניות
קופצת על השכול.
מה לגבי האמבטיה שלה- היא לא קטנה מידי?
(גם המוכרת אמרה לי שלילד טיפונת יותר גבוה כבר לא נח שם... או שלילד בגובה ממוצע זה מתאים רק ל3 חודשים ראשונים..... ) זה נכון?
הבת שלי בת 4 חודשים נולדה 4 קילו והיא מאוד ארוכה עכשיו זה מתחיל להיות לה צפוף

• הוסף לסימניות
לנו יש מיוס 3 מאוד מרוצים הכי יפה שיש!! נוסעת חלק וקומפקטית
החיסרון הכי גדול לטעמי הוא הגגון שלה - שצריך ללחוץ בשני כפתורים כדי לקפל אותו מה שלא אפשרי כשמחזיקים ילד בידיים!!!
יש אותה בחנות בראש העין ב- 4790 ש"ח הכי זול שיש (ואם עושים חבילת לידה יוצא עוד יותר משתלם)
מצורף קישורhttps://baby-shark.co.il/product/עגלת-תינוק-מיוס-mios-3-ירוק-סייבקס-cybex/
מצחיק אנחנו קראנו לגגון מאבטח סקרנים :)

• הוסף לסימניות
לנו יש מיוס 3 מאוד מרוצים הכי יפה שיש!! נוסעת חלק וקומפקטית
החיסרון הכי גדול לטעמי הוא הגגון שלה - שצריך ללחוץ בשני כפתורים כדי לקפל אותו מה שלא אפשרי כשמחזיקים ילד בידיים!!!
יש אותה בחנות בראש העין ב- 4790 ש"ח הכי זול שיש (ואם עושים חבילת לידה יוצא עוד יותר משתלם)
מצורף קישורhttps://baby-shark.co.il/product/עגלת-תינוק-מיוס-mios-3-ירוק-סייבקס-cybex/
בדרך כלל הגגון סגור כשמכניסים ילד לעגלה, הכפתורים קיימים רק באמבטיה
הרעיון של הכפתור הוא מנגנון בטיחות, מאחר שמקפלים את העגלה ע"י הרמת האמבטיה מהגגון

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הגגון סגור כשמכניסים ילד לעגלה, הכפתורים קיימים רק באמבטיה
הרעיון של הכפתור הוא מנגנון בטיחות, מאחר שמקפלים את העגלה ע"י הרמת האמבטיה מהגגון
האם הצבעים הביהרים החדשים מתלכלכים יותר?
אני מתלבטת על הצבע הקוזי בז
כיון שכל האמבטיה עם צבע בהיר
ונראה שהדפנות החיצוניות לא מתפרקות לכביסה

• הוסף לסימניות
הריפוד מתנקה מאד מאד בקלות עם מגבונים.
כמעט כל הכתמים יורדים כך.
רק כתמים קיצוניים צריכים כביסה והכל יורד לכביסה

• הוסף לסימניות
לנו יש ירוק פסטל ונשראו כתמונים קטנים לאחר כביסה (אולי זה כתמי שמן)

• הוסף לסימניות
@שירות לקוחות
היי
קניתי לפני ארבעה חודשים
לפני חודש העברתי לטיולון
והיום גיליתי חור קטן ברשת של הרגליים
מה עושים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה