- הוסף לסימניות
@שירות לקוחות - cybex יש צפי לצבעים המיוחדים בבדים כמו הSpring Blossom?
בבקשה כל מי שיש לו סייבקס מיוס 3 אשמח מאד לשמוע המלצות / דיס,
זה שהיא מהממת ויפה אין חולק,
אני מחפשת בעיקר לדעת על 3 נקודות עיקריות:
1. הכי קריטי - חוזק, היא נראית פחות מסיבית מעגלות אחרות במחיר הזה, הבנתי מכמה שהיא עדינה... אשמח מאד לדעת כמה היא מסיבית בעיקר אם יש כאן מישהי שיש לה (אפילו דגם אחר בסדרת המיוס) כבר יותר מילד אחד, כמה תיקונים נצרכו? אם בכלל... ואיך השירות שלהם?
2. התקלפות השלדה - הבנתי שהשחור מתקלף מהר, מה עם הרוז גולד? יותר טוב?
3. פירוק לכביסה - לא ממש הצלחתי לברר, איך היא?
ממש תודה לכל העונים!!!
נוחה לילד ראשון או גם לילד 8
לכמה זמן אפשר לעזור? כמה שנים מאז הקניה?לגבי שריטות תנסו לעבור עם ספוג הפלא. זה ממש עוזר.
לגבי הידית תצרפו תמונה אולי נוכל לעזור.
יש לכם חשבונית קניה במקרה?
כל עוד יש חשבונית יש שירותלכמה זמן אפשר לעזור? כמה שנים מאז הקניה?
זוהי מהדורה מיוחדת שקיימת רק לעגלה פריאם,@שירות לקוחות - cybex יש צפי לצבעים המיוחדים בבדים כמו הSpring Blossom?
ניסית עם ספוג הפלא?אני כיבסתי את הכל והורדתי והחזרתי בקלות ממש
@שירות לקוחות - cybex במידה ונעלמה לי חשבונית הקניה יש מה לעזור לי עם השריטות בשלדה השחורה ?
כןניסית עם ספוג הפלא?
אני ראיתי בפריש ברבי עקיבא ב5000 שקלאיפה אפשר לקנות אותה בזול
מה המחיר כעת
נוחה לילד ראשון או גם לילד 8
באיזה חנות?יש עכשיו מבצע בשילב של 20% על כל דגמי סייבקס המחיר יוצא 4950 לדגם של מיוס 3
ומקבלים עוד 500 שח מתנה לרכישה בחנות
מי שיש לה יומולדת ומועדון דרים כארד יוצא ממש משתלם.
תודה רבה!!בכל הסניפים של שילב
הבת שלי בת 4 חודשים נולדה 4 קילו והיא מאוד ארוכה עכשיו זה מתחיל להיות לה צפוףקופצת על השכול.
מה לגבי האמבטיה שלה- היא לא קטנה מידי?
(גם המוכרת אמרה לי שלילד טיפונת יותר גבוה כבר לא נח שם... או שלילד בגובה ממוצע זה מתאים רק ל3 חודשים ראשונים..... ) זה נכון?
מצחיק אנחנו קראנו לגגון מאבטח סקרניםלנו יש מיוס 3 מאוד מרוצים הכי יפה שיש!! נוסעת חלק וקומפקטית
החיסרון הכי גדול לטעמי הוא הגגון שלה - שצריך ללחוץ בשני כפתורים כדי לקפל אותו מה שלא אפשרי כשמחזיקים ילד בידיים!!!
יש אותה בחנות בראש העין ב- 4790 ש"ח הכי זול שיש (ואם עושים חבילת לידה יוצא עוד יותר משתלם)
מצורף קישורhttps://baby-shark.co.il/product/עגלת-תינוק-מיוס-mios-3-ירוק-סייבקס-cybex/
בדרך כלל הגגון סגור כשמכניסים ילד לעגלה, הכפתורים קיימים רק באמבטיהלנו יש מיוס 3 מאוד מרוצים הכי יפה שיש!! נוסעת חלק וקומפקטית
החיסרון הכי גדול לטעמי הוא הגגון שלה - שצריך ללחוץ בשני כפתורים כדי לקפל אותו מה שלא אפשרי כשמחזיקים ילד בידיים!!!
יש אותה בחנות בראש העין ב- 4790 ש"ח הכי זול שיש (ואם עושים חבילת לידה יוצא עוד יותר משתלם)
מצורף קישורhttps://baby-shark.co.il/product/עגלת-תינוק-מיוס-mios-3-ירוק-סייבקס-cybex/
האם הצבעים הביהרים החדשים מתלכלכים יותר?בדרך כלל הגגון סגור כשמכניסים ילד לעגלה, הכפתורים קיימים רק באמבטיה
הרעיון של הכפתור הוא מנגנון בטיחות, מאחר שמקפלים את העגלה ע"י הרמת האמבטיה מהגגון
הריפוד מתנקה מאד מאד בקלות עם מגבונים.האם הצבעים הביהרים החדשים מתלכלכים יותר?
אני מתלבטת על הצבע הקוזי בז
כיון שכל האמבטיה עם צבע בהיר
ונראה שהדפנות החיצוניות לא מתפרקות לכביסה
לנו יש ירוק פסטל ונשראו כתמונים קטנים לאחר כביסה (אולי זה כתמי שמן)האם הצבעים הביהרים החדשים מתלכלכים יותר?
אני מתלבטת על הצבע הקוזי בז
כיון שכל האמבטיה עם צבע בהיר
ונראה שהדפנות החיצוניות לא מתפרקות לכביסה
שמן בדרך כלל אם לא מכבסים מיד לא יורד.לנו יש ירוק פסטל ונשראו כתמונים קטנים לאחר כביסה (אולי זה כתמי שמן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים