- הוסף לסימניות
שולחים לנו למייל חשבונית ואיש קשר לחזרה ויתנו לך שירות. זה במסגרת האחריות@שירות לקוחות
היי
קניתי לפני ארבעה חודשים
לפני חודש העברתי לטיולון
והיום גיליתי חור קטן ברשת של הרגליים
מה עושים??
שולחים לנו למייל חשבונית ואיש קשר לחזרה ויתנו לך שירות. זה במסגרת האחריות@שירות לקוחות
היי
קניתי לפני ארבעה חודשים
לפני חודש העברתי לטיולון
והיום גיליתי חור קטן ברשת של הרגליים
מה עושים??
תכתוב לי. מוכרת את האמבטיה אם מעוניין בצבע שחורמחפש מישהו שמעוניין למכור או למסור שילדה או חלקים ממנה של מיוס 3, לא משנה צבע השלדה.
תודה רבה
לא הדגשתי, מחפש שילדה או חלקים של השילדה.תכתוב לי. מוכרת את האמבטיה אם מעוניין בצבע שחור
גם אני מחפשתלא הדגשתי, מחפש שילדה או חלקים של השילדה.
בכל אופן תודה רבה
לכל כך הרבה מתקלף הריפוד... יש מה לעשות עם זה??? (ואם תקני חדש? הידית לא נשלפת...)גם אני מחפשת
נקרע לי הריפוד של הידית
אולי נקנה ביחד ונתחלק בחלקים?
נראה לי אפשר לפרק עם ברגים לא?לכל כך הרבה מתקלף הריפוד... יש מה לעשות עם זה??? (ואם תקני חדש? הידית לא נשלפת...)
מכירה מישהו שעשה את זה? דיברת עם החברה?נראה לי אפשר לפרק עם ברגים לא?
וואי לא ידעתי שיש דבר כזה!מישהו כאן אולי קנה את הכיסוי לידית של סייבקס מיוס מהאתר המקורי?
הזמנתי והוא לא מתאים! בקושי נסגר וקצר מידי!
ובשירות לקוחות מתעקשים ש "המוצר תקין אבל ההרכבה (שלי) לא נכונה"
(מה יש להרכיב נכון ברוכסן? איך אפשר למתוח ?)
צפה בקובץ המצורף 2087884
אני קניתי ,מישהו כאן אולי קנה את הכיסוי לידית של סייבקס מיוס מהאתר המקורי?
הזמנתי והוא לא מתאים! בקושי נסגר וקצר מידי!
ובשירות לקוחות מתעקשים ש "המוצר תקין אבל ההרכבה (שלי) לא נכונה"
(מה יש להרכיב נכון ברוכסן? איך אפשר למתוח ?)
באתר של סיבקס ,וואי לא ידעתי שיש דבר כזה!
תוכלי לשלוח לי קישור?
את הרכבת את זה על העגלה? או ששירות הלקוחות?באתר של סיבקס ,
רק המשלוח יקר יחסית למוצר : )
אני שלחתי מישהו לחנות בקיסריה פיזית . ( זה ממש בכניסה )
cybexonline.co.il
בסיעתא דשמיא
אני מחפשת לקנות פגוש לעגלת מיוס 2
למישהו יש?
או יודע איפה אפשר לרכוש?
cybexonline.co.il
תודה!את הרכבת את זה על העגלה? או ששירות הלקוחות?
צריך לגזור את הריפוד של הידית לפני שמלבישים בכיסוי???
אני מנסה להבין למה זה לא מתאים אצלי אשמח שתסתכלי בתמונה ותעזרי לי....
@שון שון - הנה הקישור( עם 70 ש"ח משלוח כמו שהיא הזכירה..)
![]()
כיסוי ידית מיוס - מיוס 2 / מיוס 3
היבואן הרשמי של Cybex בישראל. בקרו באתר למידע נוסף, צפו בקטלוג ובצעו הזמנה אונליין במחיר משתלם. משלוח חינם עד הבית.cybexonline.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים