- הוסף לסימניות
פחות משנה כמה עלתה הדירה.75 % = 525,000 ש"ח, תלוי כמובן ביכולת החזר.
אלא בכמה השמאי העריך אותה?
שזה בדרך כלל פחות מעלות הדירה.
פחות משנה כמה עלתה הדירה.75 % = 525,000 ש"ח, תלוי כמובן ביכולת החזר.
כןשבדרך כלל יותר יקר לא???
הדירה שווה 850פחות משנה כמה עלתה הדירה.
בעסקה רגילה בדרך כלל אין פער משמעותי!פחות משנה כמה עלתה הדירה.
אם יש חוזה ומצויין שם שעלות הדירה היא 850 אלא שחלק אתה מקבל במתנה וכדו' ושמאי יעריך אותה כנ"ל אז תוכל לקבל 75% מ850,הדירה שווה 850
אני מקבל אותה במחיר זול מאוד
מסיבה משפחתית
זה משנה לגובה המשכנתא שאני יכול לקבל עליה?
וא"כ מה עוד אני מרוויח מזה שהיא שווה היום 850?
אם מחיר הקניה הוא 700,000 אין מצב כמעט שהשמאי יעריך את זה ביותר מזה.הדירה שווה 850
אני מקבל אותה במחיר זול מאוד
מסיבה משפחתית
זה משנה לגובה המשכנתא שאני יכול לקבל עליה?
וא"כ מה עוד אני מרוויח מזה שהיא שווה היום 850?
??אם מחיר הקניה הוא 700,000 אין מצב כמעט שהשמאי יעריך את זה ביותר מזה.
למה ההמלצה להחלפת חצי מהמסלול מ"צ למשתנה ל"צ? מבחינה מקצועית? כי זה פחות סיכון?מציע לקצר את הקבועה ל 15 שנה (180 חודש) ולהוריד בריבית הקבועה משמעותית - חצי אחוז לפחות.
ואם מקשה על ההחזר החודשי להאריך את ה - P ל 30 שנה. [-אמור להשתלם, תחשבו בדיוק לפי ההצעה שתתקבל].
ממליץ חצי מהמסלול המשתנה צמוד, להחליף למשתנה לא צמוד.
משכנתא שמקובלת בטפחות לא בהכרח מקובלת בבנק אחרניתן לבדוק מיחזור לבנק אחר
בשביל מה?יש היום סיכוי לקבל החזר משכנתא ע"פ לוח קרן שווה ולא לוח שפיצר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים