השאלה אלי??מה ההחזר חודשי המקסימלי שאתה מוכן לעמוד בו?
מה סכום המשכנתא בסה"כ בפריים?
מה יחס שליש שליש? קבועה או משתנה.@אבא עשיר אודה ליעוץ-
יש לי משכנתא ע"ס 350,000 ש"ח שנלקחה לפני 7 שנים
יתרה לסילוק בתיק 269000 ש"ח
חלק ראשון הצמדה מלאה 3% ריבית ל-25 שנה
חלק שני הצמדה מלאה 3% ריבית ל-28 שנה
חלק שלישי פריים ל-25 שנה
שאלותי-
א) האם יש טעם במיחזור? יש לי מה להרוויח
ב)אני רוצה לקחת עוד כ-70,000 ש"ח הלוואה לצורך שיפוץ- האם ניתן להוסיף זאת במסגרת משכנתא וללא תוספת משמעותית בהחזר החודשי?
מה ההחזר חודשי המקסימלי שאתה מוכן לעמוד בו?
מה סכום המשכנתא בסה"כ בפריים?
לעניות דעתי המשכנתא שלך לא טובה כי היא ברובה צמודת מדד ..@אבא עשיר אודה ליעוץ-
יש לי משכנתא ע"ס 350,000 ש"ח שנלקחה לפני 7 שנים
יתרה לסילוק בתיק 269000 ש"ח
חלק ראשון הצמדה מלאה 3% ריבית ל-25 שנה
חלק שני הצמדה מלאה 3% ריבית ל-28 שנה
חלק שלישי פריים ל-25 שנה
שאלותי-
א) האם יש טעם במיחזור? יש לי מה להרוויח
ב)אני רוצה לקחת עוד כ-70,000 ש"ח הלוואה לצורך שיפוץ- האם ניתן להוסיף זאת במסגרת משכנתא וללא תוספת משמעותית בהחזר החודשי?
א ב במשכנתא זה לקחת 59 אחוז מימון ולא 60. זה כבר ריביות שונות..הציאו לי הצעת מחיר למשכנתא
60 % מימון
סה"כ 1.100.000 ש"ח
שליש קל"צ ב 4 %
שליש מל"צ ב 3 %
ושליש פריים , לא זוכר כמה אבל יוצא 2.5 %
הכל ל 30 שנה
האם זה מחיר טוב?
ייעוץ משכנתא אתה חייב לעשות. לפחות פגישת ייעוץ ואז יכוונו אותך איך לגשת. מה להגיש. איך לסדר תלושים אם אפשרי בכלל.. ואם יש לך זמן וסבלנות להגיש לבד אחרי הייעוץ זה אפשריעד כמה שווה להוציא משכנתא דרך יועץ משכנתאות מאשר לפנות ישירות לבנק?
אין שום בעיה להוציא, זה מדובר על אלפי שח בודדים של פירעון מוקדם, יש הלוואת בלון בדיוק בשביל מקרים כאלו,תודה על כל האשכול!
השאלה שלי היא כזאת:
האם ישנה אפשרות להוציא משכנתא על סכום לא גדול (200k) למשך שנה וחצי, על דירה שאחרי שנה וחצי נמכור ומהכסף שנקבל ממכירת הדירה-נסגור את המשכנתא?
אם כן, מה יהיו משוער אחוזי הריביות של המשכנתא? והאם נקבל קנס בשל סגירת משכנתא לאחר טווח כ"כ קצר?
יש מצב למספרים?אין שום בעיה להוציא, זה מדובר על אלפי שח בודדים של פירעון מוקדם, יש הלוואת בלון בדיוק בשביל מקרים כאלו,
הריבית יקרה אבל אין עמלות נוספות, תחשבנו לבד מה שווה יותר.
נקודה שצריך לקחת בחשבון היא שאם לקחתם בלון ובסוף תאהבו את הדירה-אתם בבעיה,כי שילמתם גם ריבית גבוהה וגם לקחתם שוב משכנתא...
התשובה מורכבת ותלויה בעוד פרמטרים,תודה על כל האשכול!
השאלה שלי היא כזאת:
האם ישנה אפשרות להוציא משכנתא על סכום לא גדול (200k) למשך שנה וחצי, על דירה שאחרי שנה וחצי נמכור ומהכסף שנקבל ממכירת הדירה-נסגור את המשכנתא?
אם כן, מה יהיו משוער אחוזי הריביות של המשכנתא? והאם נקבל קנס בשל סגירת משכנתא לאחר טווח כ"כ קצר?
מספרים זה דבר שתלוי בהמון משתנים, אין לי את הנתונים, הפעם אני ישאיר לאחרים לפרטיש מצב למספרים?
כמה ריבית בדר"כ, כמה אלפי שקלים?
ומה הריביות של הלוואת בלון? (יש בזה בעיה מבחינת הלכתית?)
תודה רבה,
ממש עזרת לנו!
ו-לא תהיה לנו את הבעייה הזאת...
אגב זו נקראת ריבית לכל מטרה שהיא לא זולה, אבל אם הסיבה היא להרויח את 2 הדירות כמעטואין מקרה שלא תכסו את עלותהריבית בעליית ערך X2 דירות..רוצים לקחת עכשיו משכתנא נמוכה על הדירה שאנחנו גרים בה עכשיו למשך שנה וחצי. ואז לסתום אותה.
אח"כ לקחת משכנתא גבוהה בתנאי מחיר למשתכן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים