- הוסף לסימניות
- #4,821
מה זה אומר לגבי העלות של המחזור?
מה זה אומר לגבי העלות של המחזור?
??????מה זה אומר לגבי העלות של המחזור?
תודה רבה באמת חזרו אלי היוםבנקאים בסניף לא מטפלים במחזורים בלאומי בכלל!!
רק המוקד!
יש לי קשר מעבודה יומיומית עם המנהלות הראשיות של המוקד, גם זו של כל המחזורים, וגם זו שאחראית על הפנימי, והאחראית על החיצוני.
אני יכול לבקש שיטפלו בתיק שלך.
על הדרך נבדוק גם מה קיבלת, וננסה לעזור.
גם איתי לאומי דיברותודה רבה באמת חזרו אלי היום
אבל הריביות מאוד גבוהות , במל"צ כל 7 שנים 5.25 וכל 5 שנים 5.57
היא המליצה לי לקחת מתוך ה450 אל"ש שיש לי בפריים 200 אלף במ"צ 3.7 ו250 אלף במל"צ של 4.95
אבל את כתבת שקיבלת מל"צ פחות מ5 אחוז ריביתגם איתי לאומי דיברו
קצת הזויים
מה שהם מציעים
לא בלאומיאבל את כתבת שקיבלת מל"צ פחות מ5 אחוז ריבית
מקפיץ שוב, מי יכול לתת מידע וניתוח? תודהשאלה
משכנתא לדירה חדשה בסכום של 940,000 ש"ח, בנק מרכנתיל הציע את המסלול הבא - האם זו הצעה טובה?
תודה - די דחוף!
החזר חודשי 5475 ₪
- 400 א' ₪ קבועה לא צמודה. 20 שנה 4.98%
- 300 א' ₪ משתנה צמודה . 30 שנה 3.35%
- 240 א' ₪ פריים – 0.2 25 שנה 5.8%
הסבר של הפקיד בבנק:
קיצרתי את הקבועה כדי שנוכל להוזיל אותה ובנוסף זה מקטין את הסיכון לעמלות סילוק לכשתסלק
הוספתי משתנה כל 5 צמודת מדד כיון שהריבית שלה יחסית לא גבוה ובנוסף זה מאפשר לשפר מסלולים אחרים. כיון שיש תכנון לפרוע בזמן די קצר חלק מהמשכנתא יש פחות חשש מהמדד.
25% בפריים כי הריבית שלו גבוהה אז עדיף אולי לא לקחת ממנו הרבה מצד שני הוא לא צמוד למדד ונפרע ללא עמלות
הנחת היסוד של הפקיד בבנק מרכנתיל שהתכנון הוא להקדים את פרעון המשכנתא ברגע שיתאפשר.
אודה על מידע דחוף. תודה
לחטוף.
איפה הציעו לך כזה מלצ בכל מטרה????
הצעה מאוד טובה
בטח בחלק של כל מטרה זה פשוט חצי בריבית אתה בטוח שהם מציעים לך את זה גם בכל מטרה?
לכמה שנים מלצ?
ובאיזה בנק?
נכון טעות שלי.נראה שזה טעות
לפי היעוץ שנותנים היום נראה שכדאי למחזר
בשמחה!תודה רבה באמת חזרו אלי היום
לאומי לא אטרקטיביים במל"צ.אבל הריביות מאוד גבוהות
הם לוקחים על מחזור פנימי עמלה או לא?בשמחה!
לא התאמצתי..
צפה בקובץ המצורף 1357498
לאומי לא אטרקטיביים במל"צ.
צריך לעשות את זה מול טפחות, דרגה שניה.
תקבל זול בהרבה.
ואל תיקח המלצה - להשמדה בשופו"א.
בהצלחה!
תפעולית, קטנה.הם לוקחים על מחזור פנימי עמלה או לא?
בשום פנים ואופן לא!!!!מקפיץ שוב, מי יכול לתת מידע וניתוח? תודה
ואם אני רוצה להספיק לפני עליית העוגניםתפעולית, קטנה.
ביצועואם אני רוצה להספיק לפני עליית העוגנים
זה רק אם אני חותמת?
או שמספיק אישור עקרוני?
כמעט.חתימה זה לא ביצוע?
אם אני חותמת דיגטל
זה מיידי?
אמרו לי שביום ראשון ישלחו לי לחתימה מרחוקכמעט.
אחוזמה נחשב מחיר נורמלי ליועץ???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים