אז זה כבר שאלה אחרת שלא קשורה לפה.נכון, זה הנקודה, רק זה קצת מורכב ומסובך לחשב את זה.
נכון, רק עניין אותי ספציפית לגבי עניין הריביות הגבוהות, שמישהו אמר לי שזה לא זמן טוב לסגור, והובהר לי שהוא טועה.אז זה כבר שאלה אחרת שלא קשורה לפה.
הלואי זה במידה ואכן יצליחו להילחם באינפלציה
הכוונה היתה על פחות מ3% התחזיות של הכלכלנים לשנת 2023 זה 3% לפחות מזה אכן הלואי ונגיעזה לא במידה ו...
כרגע זה התחזיות של כל הכלכלנים בבנק ישראל באוצר ובכל הבנקים.
ולפי התחזיות האלו כל הגופים הכלכליים האלו מקבלים החלטות כבדות משקל...
וזה ממש לא בגלל שהם מקווים למשהו.
תחזית ל12 חודשים הקרובים של בנק ישראל היא 2.28.הכוונה היתה על פחות מ3% התחזיות של הכלכלנים לשנת 2023 זה 3% לפחות מזה אכן הלואי ונגיע
התחזיות של הגופים שהזכרתי הם בין 2.6% ל3%.הכוונה היתה על פחות מ3% התחזיות של הכלכלנים לשנת 2023 זה 3% לפחות מזה אכן הלואי ונגיע
לא ניסיתי להוציא לשיפוץ משכנתא על 70%לכל המבינים,
האם ניתן להוציא משכנתא לשיפוץ עד 70% על דירה אחת, במידה ויש לי כבר דירה שניה [למשל אם אני יצהיר שאני רוצה למכור את השניה]?
תודה מראש, נא לענות מידיעה.
זו לקונה בנהלי בנק ישראל, ובעיקר תלוי בבנק ובבנקאי, יש פעמים שיוציאו תצהיר דירה יחידה, ויש שיזרמו (ככל שהדירה המשופצת היא הראשונה), ולגבי הצהרת מכירה זה לא רלוונטי, כי ההצהרה הנ"ל קוראת ברשות המיסים, גוף שלא מעורב בשיפוץ כמובן.לכל המבינים,
האם ניתן להוציא משכנתא לשיפוץ עד 70% על דירה אחת, במידה ויש לי כבר דירה שניה [למשל אם אני יצהיר שאני רוצה למכור את השניה]?
תודה מראש, נא לענות מידיעה.
ומה הייתה התחזית שלהם בתחילת 2022?זה לא במידה ו...
כרגע זה התחזיות של כל הכלכלנים בבנק ישראל באוצר ובכל הבנקים.
ולפי התחזיות האלו כל הגופים הכלכליים האלו מקבלים החלטות כבדות משקל...
וזה ממש לא בגלל שהם מקווים למשהו.
נכון, אף אחד לא אומר שהתחזיות של הכלכלנים תמיד מתממשות, אבל ודאי עדיף לפעול לפי תחזיות של הכלכלנים מאשר לפי תחושות בטן וכדו'.ומה הייתה התחזית שלהם בתחילת 2022?
התחזית המקרו-כלכלית של חטיבת המחקר, ינואר 2022 | בנק ישראל - הבנק המרכזי של ישראל
התחזית המקרו-כלכלית של חטיבת המחקר, ינואר 2022 | בנק ישראל - הבנק המרכזי של ישראלwww.boi.org.il
שיפוץ זה דיור ובדירה יחידה ניתן עד 75 אחוזלא ניסיתי להוציא לשיפוץ משכנתא על 70%
אבל ממה שאני יודעת שיפוץ זה לכל מטרה והתקרה זה 50%
גם אם הם רוצים, אם יש משכנתה על הדירה השניה הבנקאי יראה את זה בעו"ש/דנ"א/תוצאות עיון...ואתם בטח לא רוצים לתת הצהרת כזב..
שיפוץ זה לא לכל מטרה!לא ניסיתי להוציא לשיפוץ משכנתא על 70%
אבל ממה שאני יודעת שיפוץ זה לכל מטרה והתקרה זה 50%
היכן ניתן 75% ?שיפוץ זה לא לכל מטרה!
הסיבה שאנשים לוקחים שיפוץ זה גם כדי להוזיל בריביות, וגם כדי לקבל עד 70-75% מימון. תלוי באיזה בנקים.
נכון מאד.שיפוץ זה לא לכל מטרה!
הסיבה שאנשים לוקחים שיפוץ זה גם כדי להוזיל בריביות, וגם כדי לקבל עד 70-75% מימון. תלוי באיזה בנקים.
יש מספיק פתרונות , כמובן בלי לגעת בכלום !גם אם הם רוצים, אם יש משכנתה על הדירה השניה הבנקאי יראה את זה בעו"ש/דנ"א/תוצאות עיון...
פאגי ומרכנתילהיכן ניתן 75% ?
בד"כ לא מוכנים לעלות מ70% ?!
בטפחות השבוע אפילו הורידו לי 1,500 ש"ח כי זה עבר את ה 70%!!!!!
אשמח לתשובה מפורטת !
תודה רבה רבה
פתרת דנ"א.יש מספיק פתרונות , כמובן בלי לגעת בכלום !
כמו בנקים שלא מוציאים דו"ח מלא וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים