- הוסף לסימניות
- #4,861
הם בודקים רק אם זה הרבה יותר גבוהזהו שמזרחי בודקים הכנסות וזה לא אפשרי אצלם בסטטוס שלי כרגע ,
כרגע יש לי פריים פלוס 0.4
כדאי לי לקחת מל"צ ל5 שנים ב5.45 ?
הם בודקים רק אם זה הרבה יותר גבוהזהו שמזרחי בודקים הכנסות וזה לא אפשרי אצלם בסטטוס שלי כרגע ,
כרגע יש לי פריים פלוס 0.4
כדאי לי לקחת מל"צ ל5 שנים ב5.45 ?
זה כמו השאלה האם כדאי היום להשקיע כסף..כדאי לעשות עכשיו מיחזור משכנתא?
קודם כל, זה לא עניין של הרבה, אלא של 20%.הם בודקים רק אם זה הרבה יותר גבוה
דבר עם יועץ מקצועיזהו שמזרחי בודקים הכנסות וזה לא אפשרי אצלם בסטטוס שלי כרגע ,
אצלי בפחות מ20 אחוז הוא טען שהמערכת לא מאפשרת לוקודם כל, זה לא עניין של הרבה, אלא של 20%.
שנית, תלוי מקרה.
שלישית - וזה הכי חשוב, הוא בלאומי.
כך שהם יבדקו אותו בכל מקרה, כמו משכנתא חדשה.
שימי לב היטב למקרים, לא כל המקרים קופי-פייסט למקרה שלך.
האמת שלא תכננתי באמת למחזר חיצונית אין לי כוח לזה עכשיו, תכננתי רק לקבל הצעה ממזרחי כדי להראות ללאומי שישפרו לי את ההצעהדבר עם יועץ מקצועי
ישנם פתרונות מסודרים לפעמים.
חבל בגלל זה להפסיד כסף
נו במזרחי שיפרו ליהאמת שלא תכננתי באמת למחזר חיצונית אין לי כוח לזה עכשיו, תכננתי רק לקבל הצעה ממזרחי כדי להראות ללאומי שישפרו לי את ההצעה
הבעיה שהפקידה שאלה אותי על ההכנסות ועניתי לה כברנו במזרחי שיפרו לי
בלי לבדוק מחדש
יש להם חתימה מרחוק
שווה בדיקה
נו בפריסה של 30 שנה לא יצא לך יותר יקרהבעיה שהפקידה שאלה אותי על ההכנסות ועניתי לה כבר
שוב, המקרה שלו שונה.נו במזרחי שיפרו לי
בלי לבדוק מחדש
יש להם חתימה מרחוק
שווה בדיקה
אני לא בטוח שלאומי יוכלו להתחרות בכל מקרה.האמת שלא תכננתי באמת למחזר חיצונית אין לי כוח לזה עכשיו, תכננתי רק לקבל הצעה ממזרחי כדי להראות ללאומי שישפרו לי את ההצעה
אז מה אתה אומר לקחת ?אני לא בטוח שלאומי יוכלו להתחרות בכל מקרה.
תכתוב לי למייל,אז מה אתה אומר לקחת ?
מוזראני לא בטוח שלאומי יוכלו להתחרות בכל מקרה.
לכן כתבתי פעמים רבות -מוזר
כי לאומי תמיד היו זולים יותר
בנק שעלות הגיוס שלו נמוכות יותר
מכירה את התנהלות הבנקים מכיוון אחרלכן כתבתי פעמים רבות -
חייבים להיות מסונכרנים לשטח!!
קשר צמוד בבנקים, וידיעה אונליין מה קורה.
זה שיש עלויות כאלה או אחרות, לא מכתיב את המציאות עצמה, מה גם שלא נראה לי שאת יושבת על הגיוסים של לאומי,
נכון?!
אז איך את יודעת אם כיום גם העלויות שלהם נמוכות יותר.
נקודה למחשבה!
תלוי מקרה.מעוניינת למחזר משכנתא, איזה מסלולים לקחת?
תודה.
תלוי מקרה.
בגדול לכיוון המלצ.
אם כי יש יוצאים מהכלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים