יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
השואל התכוון לגבי משכנתא לא מיסוי, כך נראה לי.

שלום,
רציתי לדעת מה מצב הריביות כרגע בשוק עקב המצב..
ללא שינוי מיוחד , עלו או ירדו?
רוצה לעשות מיחזור, השאלה אם כדאי עכשיו או לא,
בלי קשר אם למחזר או לא,
השאלה האם זה הזמן המתאים?
אשמח לתשובה
תודה מראש

יש לי אישור עקרוני
הייתי רוצה להתיעץ
הבעיה שאין אפשרות לשלוח בפרטי הודעות

מה עושים במשכנתא בתשלומים? הריביות נשמרות על השאר או שהכל מתאפס בכל תשלום?

השואל התכוון לגבי משכנתא לא מיסוי, כך נראה לי.
ניתן גם לתת לבנק לראות חוזה שכירות
וזה הכסף עובר דרך חברה ניהול נכס לכן לא מופיע בחשבון
כשזה דירה נוספת (ולא הדירה שגר בה ומחלק)
הבנק מאמין על הכנסה של שכירות גם עם לא רואה בחשבון

יש לי אישור עקרוני
הייתי רוצה להתיעץ
הבעיה שאין אפשרות לשלוח בפרטי הודעות
נדמה לי שפותח האשכול לא ביקר כאן מזמן....
אבל יש הרבה מבינים פה.

@ייצחק מוזסון
אולי תנצל את היותך "פרימיום" ותוכל לבקש לעדכן את שם המשתמש שלך ל"יצחק" במקום שני היודי"ן שנכנסו ככל הנראה בטעות.
(ובאמת חבל שאי אפשר לשלוח הודעות פרטיות לחברי פרימיום...)

@ייצחק מוזסון
אולי תנצל את היותך "פרימיום" ותוכל לבקש לעדכן את שם המשתמש שלך ל"יצחק" במקום שני היודי"ן שנכנסו ככל הנראה בטעות.
(ובאמת חבל שאי אפשר לשלוח הודעות פרטיות לחברי פרימיום...)
זה לא נותן לי "י אחד כנראה יש לי פה אחד שמשתמש בשם שלי;)

שאילה בעניין משכנתא , אני אמור בעוד כחודשיים להתחיל תהליך של משכנתא בבנק .אני גרתי כמה שנים בשכירות ושלמתי כ2000 ש''ח בחודש כעת אני עובר לדירה גדולה יותר ומשלם 3000 ש''ח בחודש ,האם כשהבנק יראה שההוצאות הדיור לשכר דירה שלי עלה זה עלול לפגוע במשכנתא?

שאילה בעניין משכנתא , אני אמור בעוד כחודשיים להתחיל תהליך של משכנתא בבנק .אני גרתי כמה שנים בשכירות ושלמתי כ2000 ש''ח בחודש כעת אני עובר לדירה גדולה יותר ומשלם 3000 ש''ח בחודש ,האם כשהבנק יראה שההוצאות הדיור לשכר דירה שלי עלה זה עלול לפגוע במשכנתא?
הבנק בגדול נותן שליש מההכנסות בניקוי הוצאות מחויבות כמו שכירות.
ולכן במקרה שלך נראה שזה יפגע (אם אתם בגבול) או שתשלמו את התוספת במזומן ובחוזה יהיה כתוב 2000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה