יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
ערב טוב!
אשמח לחו"ד על משכנתא כדלהלן:

דירה 1130000 - מחיר למשתכן

משכנתא 460 א' ש"ח - פחות מ45% מימון.
יכולת החזר חודשית כ - 2200 ש"ח

ההצעה שקיבלתי -

153000 ........ פריים ...........................1.1 - 30 שנה.
143000 ........ משתנה לא צמודה........ 3.15 - 25 שנה.
164000 ........ קל"צ ........................... 2.58 - 15 שנה.

זה הצעה שקיבלתי מבנק לאומי אחרי שהבאתי להם מפאג"י שתי עשיריות יותר בכל מסלול.....

אשמח לעצות והמלצות!

אז למה לא לנסות ללכת לעוד בנק, ואז לחזור לפאגי ולהוזיל עוד?

אשמח לשמוע ממכם את חוות דעתכם על הצעה למשכנתא שקיבלתי
אם יש מה לשפר או לא

קניתי דירה בסכום של שתי מיליון ארבע מאות שקלים
ומשכנתא בסכום מיליון שמונה מאות
1606893822868.png

מי יודע האם לקיחת משכנתא דרך אתר לאומי או מזרחי
האם באותם תנאים ובקלות כמו פקיד???

האתר לא נותן הלוואות, רק פקיד נותן.

אפשר להתחיל דרך האתר. אח"כ זה מגיע לביקורת אנושית.

היות ואני לא רואה על כך הודעה חדשה אני יכתוב זאת פה;

בשורה משמחת! בעז"ה בקרוב תבוטל ההגבלה של שליש פריים בהלוואה לדיור, ויהיה ניתן לקחת שני שליש פריים מהלך שצפוי לחסוך עשרות אלפי ש"ח בתשלום ריבית לאורך שנות ההלוואה, לכל לוקח משכנתא.
בנק ישראל - הודעות לעיתונות - טיוטת עדכון הוראה למערכת הבנקאית: עדכון הלוואות לדיור בריבית משתנה (boi.org.il)

נשמח לשמוע את חוות דעתכם על המשכנתא הזו
עלות הדירה 980,000, מחוץ לקו הירוק (אם זה משנה)
70% מערך הדירה במשכנתא

1607976815690.png

דירה עם שמאות של3 מיליון
משכנתא בלאומי של 50%
כרגע מעוניינים לקנות גם מחסנים בבניין
האם תהיה אפשרות להגדיל משכנתא ל70 %<?

נשמח לשמוע את חוות דעתכם על המשכנתא הזו
עלות הדירה 980,000, מחוץ לקו הירוק (אם זה משנה)
70% מערך הדירה במשכנתא

צפה בקובץ המצורף 783944
הריביות "לא נמוכות".

אבל סביר שזה גם בגלל יכולת החזר נמוכה וגם בגלל ה70%.

לנסות בבנקים אחרים בכל מקרה לא מזיק, ובעז"ה יועיל.
מנסים בשני בנקים (גדולים כמו לאומי פועלים מזרחי דיסקונט והבינלאומי) לפחות ואז חוזרים לראשון ומנסים להוזיל עוד.

היות ואני לא רואה על כך הודעה חדשה אני יכתוב זאת פה;

בשורה משמחת! בעז"ה בקרוב תבוטל ההגבלה של שליש פריים בהלוואה לדיור, ויהיה ניתן לקחת שני שליש פריים מהלך שצפוי לחסוך עשרות אלפי ש"ח בתשלום ריבית לאורך שנות ההלוואה, לכל לוקח משכנתא.
בנק ישראל - הודעות לעיתונות - טיוטת עדכון הוראה למערכת הבנקאית: עדכון הלוואות לדיור בריבית משתנה (boi.org.il)
בוא נראה עכשיו את הצעות.

בעז"ה בקרוב תבוטל ההגבלה של שליש פריים בהלוואה לדיור, ויהיה ניתן לקחת שני שליש פריים מהלך שצפוי לחסוך עשרות אלפי ש"ח בתשלום ריבית לאורך שנות ההלוואה, לכל לוקח משכנתא.
אני במו"מ למחזר את המשכנתא שלי
יש מה לחכות?
אמור להיות שינוי משמעותי?

זה מיועד רק לדיור או גם לשיפוצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה