ישנם בנקים שיתנו עד 60% מימון - וכיון שזה גם אזור בסיכון גבוה יותר, תהיה לזה משמעות קשה בריביות.שאלה
אם אני רוצה לקנות דירה בנחליאל שזה אזור בנימין
כמה אחוז מימון אני יקבל וכמה זה ישפיע לי על הריבית
תודה רבה
זה תלוי בעוד כמה גורמים חשובים, וביניהם - מיהו הלקוח, מה חוסנו הכלכלי, מהי הדירה, היכן היא, ועוד.מיחזור על דירה שניה
מיליון שקל
2.98 קבוע ל 20 שנה
2.94 משתנה לא צמוד ל 20
1.1 פריים ל 30
יש הצעות יותר טובות?
לא הבנתיוכשקיבלת את הריביות האם הצהרת על חליפית או לא?
משכנתא בפעימות זה מכל המסלולים בהתאמה. ולכן א"א לומר תביאו לי רק את הפריים וכדו'.
תמיד אפשר לומר לבנק השגתי מימון ממקום אחר ותעצרו את הפעימות הבאות.
אני דווקא ביקשתי בפעימה ראשונה רק את הקבוע כדי לקבע ריבית והסכימו בשמחהמשכנתא בפעימות זה מכל המסלולים בהתאמה. ולכן א"א לומר תביאו לי רק את הפריים וכדו'.
תמיד אפשר לומר לבנק השגתי מימון ממקום אחר ותעצרו את הפעימות הבאות.
מה הפרוש ביטול עצמאי? שאני אסגור לבד?ביטול עצמאי לא יוריד דירוג אשראי.
כ"א מרובים יוריד אולי קצת, אבל אם מנצלים בהם את המסגרות - זה מוריד הרבה מאד.
בדיוק...אין כזה דבר שכל המשכנתא זה פריים,
שליש חייב להיות קבוע,
אלא אם כן אתה מתקמבן ומחזיר מיד את הרכיב של הקבוע.
מבחינת הסיכון - יצאת עם משהו מאד תנודתי ומסוכן. המשמעות שעם ריבית הפריים תעלה באחוז 1 - ההחזר החודשי שלך יקפוץ ב-10% לחודש.בדיוק...
אחרי כל הקומבינות אני נשאר אם זה השאלה אם זה נקרא שיצאתי עם משהו טוב?
תבטל לבד, לא שיבטלו לך חברות האשראי מסיבת חסימת אשראי.מה הפרוש ביטול עצמאי? שאני אסגור לבד?
אז איך כן אפשר לבטל ושזה ישפר את הדרוג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים