התייעצות יש פתרון בכלל לחולי כזה?

מצב
הנושא נעול.
@Ruti Kepler זה נורא מעניין אותי, בתור אחת שילדים הם חלום חיי ואני משתוקקת אליהם בכל לבי, וכל הריון הוא קשה מנשוא וב"ה הגעתי להריון הנוכחי עם רצון מטורף שלי ושל בעלי , עם תמיכה מבעלי ועזרה פיזית. ועדיין שאלתי נפשי למות (מתנצלת על ההגדרה, אני פשוט כנה אתכן) סבל בל יתואר!
וכן, גם אמא שלי ואחיות שלי עוברות את זה ככה. קשוח...
ורק הרצון המטורף לילדים מסביר את זה שאני שוב במצב הקשוח הזה. וכן, תודה לד' ואנא שיעבור בקלות!!!

אני מה זה מזדהה עם המשפט הזה: שאלתי נפשי...
רק חשבתי שהוא לא יתקבל בברכה פה באשכול, כי רק מי שחוותה סבל הזוי כזה יכולה להבין,
גם בעלי עוזר ככל יכולתו גם נפשית וגם פיזית, ויש תמיכה והכל,
אצלי זה בכל הריון, הרבה מהריונות רצויים וחלק פחות (עם מניעה), ההרגשה המחרידה תמיד שם(3 חודשים).
היום האוצרות שלי שווים את הכל!

אגב יש כאלה שטוענים שההיפרמאזיס הוא כתוצאה מהליקובקטר לא מטופל שיושב במערכת העיכול ושולח זרועות
גם לכבד.(לא בדקתי אבל נשמע שכך)

לא בהכרח.
(מכירה כאלו שנבדקו להליקובקטר, יצא שלילי, וההיפראמזיס היכה כרגיל...)

בלת"ק
לא מכירה מקרוב. אבל קל לי להאמין שהכנה מספיקה של הגוף למצב בריאותי גבוה לפני ההריון תקל על התסימנים של המחלה. (תוך כדי זה קצת מאוחר מידי וגם יותר קשה)
ויטמינים- תזונה טובה- שתיה מספקת- פעילות גופנית
באופן כללי אני רואה אצל החברות שלי שסובלות בהריון יש קשר ישיר בין הבריאות הכללית לרמת הסבל.
זה קצת מתסכל לשמוע את זה כי זה מחזיר אל הכדור אליך בעצם... כמו בהרבה מקרים אחרים, האחריות למצב שלנו היא בידיים שלנו
מאחלת לכולן הריונות קלים ושמחים🤗

נערך לאחרונה ב:
דבר שני - מי אמר ש3.5 חודשים הם עבורך? אני חושבת שכשהעלו מ14 ל15 שבועות - הטיעונים היו טובת התינוק
לא טובת האמא
הגיוני.
כי אפשר לתבוע דמי לידה משבוע 30 או 31, ואפשר לחלוק חופשה משותפת עם הבעל
אבל אי אפשר לרשום למעון ילד בגיל פחות מ14 שבועות....

הצד השני של המטבע - לא כולן נשים חזקות שמסוגלות לשאת סבל, פחד, חוסר עצמאות וצער אינסופיים שכאלה. נשים שחוו את הרצון הטראומטי (טראומה שלא נשכחת! ולא נסלחת! והאשם הוא אני. חוסר אונים מטורף) לסיים עם זה ודי. ואין לזה שום הכלה.

מכירה מקרוב... מי שפשוט לא מסוגלת לעבור את זה שוב (ומתמודדת עם הרבה אל תדאגי, את עוד צעירה, יהיו לך עוד...) וחווה אפס עגול של יכולת סביבתית להכיל את אי הרצון בעוד.

החיים מורכבים, לא כדאי לנסות להבין הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה