כבד על הפלטה

• הוסף לסימניות
ואפשר רוטב לא מבושל, קר כמו רוטב חמוץ מתוק של אוסם וכדומה.

• הוסף לסימניות
תכיני מהכבד- כבד קצוץ (עם בצל מטוגן וביצים) ותגישי על מצע חסה בשבת בבוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;995406:
ואפשר רוטב לא מבושל, קר כמו רוטב חמוץ מתוק של אוסם וכדומה.
אני שונאת חזה עוף מוקפץ יבש ללא רטיבות.
כמעט תמיד אוסיף לו טיפה מים וקטשופ בשביל למנוע יובש.

• הוסף לסימניות
הוא לא צריך להיות יבש. הוא יכול להיות לח, ואם הוא בא עם ירקות אז הוא לא יהיה יבש בכל מקרה. הנקודה היא שלא יהיה לו רוטב. זטס אול.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לאחר ההכנה של הכבד, להפריד את הכבדים מהרוטב, ולשמור אותם בקרור ולחמם בנפרד בבוקר.
את הרוטב, שמים בשקית כפולה בתוך הסיר של הצ'ולנט,
ובבוקר מאחדים בינהם.
אני ניסיתי וזה היה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;995413:
יש אפשרות לאחר ההכנה של הכבד, להפריד את הכבדים מהרוטב, ולשמור אותם בקרור ולחמם בנפרד בבוקר.
ובבוקר מאחדים בינהם.
תודה! זה רעיון.

• הוסף לסימניות
מנה ראשונה מקסימה לשבת בבוקר - סלט עוף
אופים חזה עוף בתנור עם מעט שמן זית ואבקת שום ובצל (כ-35 דק' עד שזה מוזהב)
שומרים במקרר, בשבת בבוקר חותכים לקוביות+ חסה, פלפל אדום וצהוב קוביות, חמוציות, שקדים מולבנים קלויים (ואפשר להוסיף מה שרוצים - כרוב, בצל סגול או ירוק, שומשום ועוד)
רוטב - איזשהו רוטב לחסה, עדיפות לרוטב מתקתק. אם תרצי אני אכתוב לך רוטב שאני עושה
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;995421:
מנה ראשונה מקסימה לשבת בבוקר - סלט עוף
אופים חזה עוף בתנור עם מעט שמן זית ואבקת שום ובצל (כ-35 דק' עד שזה מוזהב)
שומרים במקרר, בשבת בבוקר חותכים לקוביות+ חסה, פלפל אדום וצהוב קוביות, חמוציות, שקדים מולבנים קלויים (ואפשר להוסיף מה שרוצים - כרוב, בצל סגול או ירוק, שומשום ועוד)
רוטב - איזשהו רוטב לחסה, עדיפות לרוטב מתקתק. אם תרצי אני אכתוב לך רוטב שאני עושה
שבת שלום!
אשמח לקבל את המתכון לרוטב. תודה.

• הוסף לסימניות
רוטב מעולה - אני משתמשת בו לכל סלטי החסה
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
כף חרדל
בצל קטן חתוך לקוביות

מערבבים הכל בבלנדר מקל

• הוסף לסימניות
בואי אגלה לך את אפריקה:

כל מאכל עם רוטב שניתן להפריד את הרוטב ולחבר אותו רק בהגשה, אפשר לחמם בשבת כך:
את המאכל עצמו על הפלטה,
ואת הרוטב - לשמור בבקבוק/ כוס/ שקית, ולהניח קצת לפני ההגשה בתוך ספל /כלי, ולערות לתוכו מים רותחים מהדוד (כמובן להקפיד שהכלי יהיה יבש לגמרי וכל זה).
בקיצור, באותה צורה שמחממים בקבוק לתינוק.

כך אפשר להגיש בשבת רוטב לבלינצעס, למנה אחרונה או מה שבא...

מ. חשבון לתשלום: 00000000 :p

• הוסף לסימניות
בקשר לכבד עם בצל בשבת בבוקר:
1. מתאים גם מתאים. ממליצה במיוחד על המתכון של ציפורה קרייזמן. שבשימוש אצלנו בכל שבת.
2. אני מניחה בקופסת האיחסון של הכבד, למטה, נייר סופג (בוחטה טובה. אל תתקמצני).
עד לשבת בבוקר הכל נספג.
אני מחממת בתוך שקית, על הסיר החם. יוצא רך ועסיסי לגמרי. מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;995413:
ובבוקר מאחדים בינהם.
זה מה שעשיתי בסוף. יצא טעים... תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה