אני שונאת חזה עוף מוקפץ יבש ללא רטיבות.נכתב ע"י אפרתה;995406:ואפשר רוטב לא מבושל, קר כמו רוטב חמוץ מתוק של אוסם וכדומה.
תודה! זה רעיון.נכתב ע"י קרייזי גרף;995413:יש אפשרות לאחר ההכנה של הכבד, להפריד את הכבדים מהרוטב, ולשמור אותם בקרור ולחמם בנפרד בבוקר.
את הרוטב, שמים בשקית כפולה בתוך הסיר של הצ'ולנט,
ובבוקר מאחדים בינהם.
אני ניסיתי וזה היה מעולה.
אשמח לקבל את המתכון לרוטב. תודה.נכתב ע"י ביקי;995421:מנה ראשונה מקסימה לשבת בבוקר - סלט עוף
אופים חזה עוף בתנור עם מעט שמן זית ואבקת שום ובצל (כ-35 דק' עד שזה מוזהב)
שומרים במקרר, בשבת בבוקר חותכים לקוביות+ חסה, פלפל אדום וצהוב קוביות, חמוציות, שקדים מולבנים קלויים (ואפשר להוסיף מה שרוצים - כרוב, בצל סגול או ירוק, שומשום ועוד)
רוטב - איזשהו רוטב לחסה, עדיפות לרוטב מתקתק. אם תרצי אני אכתוב לך רוטב שאני עושה
שבת שלום!
זה מה שעשיתי בסוף. יצא טעים... תודה!נכתב ע"י קרייזי גרף;995413:יש אפשרות לאחר ההכנה של הכבד, להפריד את הכבדים מהרוטב, ולשמור אותם בקרור ולחמם בנפרד בבוקר.
את הרוטב, שמים בשקית כפולה בתוך הסיר של הצ'ולנט,
ובבוקר מאחדים בינהם.
אני ניסיתי וזה היה מעולה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים