אצלי לא היתה שום מרירותתודה רבה, יצאה ממש גבוהה ויפה,
אבל-
2 אבקת אפיה זה לא יותר מידי? כי ממש הרגשתי מרירות (או שאם לא הייתי מפחיתה סוכר זה לא היה מורגש?)
לשים שוקולד קצוץ במקום שוקולד צ'יפס ולקפל עם התערובת - הוא יותר קל ולכן לא שוקע. שוקולד צ'יפס רק במאפינס עם בלילה יותר כבדה - לא שוקע לי.@ה. בקר
תודה על המתכון!! יצא מעולה ממש!!
אגב, לגבי השוקולד צ'יפס שמישהי שאלה כאן
ניסיתי כבר שנים את כל סוגי הטריקים שלא יצנח לתחתית, ועדיין לא מצאתי שום פיתרון.
לגבי מה שכתבת, אם שמים זאת קצת לאחר תחילת האפייה, בד"כ נוצר די מיד בתחילת האפייה קרום על העוגה, והשוקולד ציפס לא יתחבר לעוגה.
ובקשר לרעיון עם ערבוב הקמח, מעולם לא עזר לי.
רק בבלילה ממש סמיכה של עוגה בחושה, השוקולד ציפס לא לגמרי יצנח. בעוגות עם בלילה אפילו קצת דלילה, לא מצאתי כל פיתרון, ושאלתי כבר שפיות גדולות בנושא.
אדרבה , אם יש לך פתרון שלא ידוע לי, אשמח, כי מאוד אוהבים אצלי שוקולד ציפס בעוגות טורט.
הגנאש קצת כבד לעוגה הזו נראה לי. אבל אם את בכל זאת רוצה אז אפשר אחרי שמתקררת.ילך פה זיגוג גנאש?
אם כן, יש הוראות מיוחדות?
אחרי שהעוגה מתקררת או דווקא לפני?
כמות שווה של שוקולד מריר וריצ' להמיס יחד בסיר?הגנאש קצת כבד לעוגה הזו נראה לי. אבל אם את בכל זאת רוצה אז אפשר אחרי שמתקררת.
כמות שווה של שוקולד וריצ'
או במיקרו, כןכמות שווה של שוקולד מריר וריצ' להמיס יחד בסיר?
זו הכוונה?
אין לי סירופ.אפשר לקפל ריבה לתוך העוגה?לא הענקית. ונכנס בה 3 אינגליש, יוצא יותר גבוה כל עוגה באינגליש כמובן
לזרות מעל העוגה כמה דקות אחרי תחילה האפיה. או לערבב בקמח ולפזר על העוגה לפני האפיה. לא לערבב בבלילה עצמה
תדללי את הריבה שתהיה כמו סירופאין לי סירופ.אפשר לקפל ריבה לתוך העוגה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //