אני בחינוך העצמאי ועוד לא התחלנו לעבוד לפי אופק, מעניין אם נצטרך להשלים אח"כ, מאמינה שלא,מורות שנכנסות לאופק, האם כעת אתן עובדות במערכת ע"פ אופק כולל שהיה ופרטני?
נשמע לי מוזר ממש !!!קיבלתי הודעה ממייל של החינוך העצמאי שאחראי על עדכונים של אופק חדש, אשמח אם תעזרו לי להבין טוב יותר מה הכוונה.
במידה וההגבלה היא על השעות הפרונטליות בלבד, המורה תתבקש להוסיף על השעות הפרונטליות את שעות השהיה והפרטני הנגזרות משעות הפרונטליות בפועל ע"פ שבוע עבודה של המורה (בהתייחס לגיל וזכאות מורה אם)
בחינוך העצמאי כתבו כך:קיבלתי הודעה ממייל של החינוך העצמאי שאחראי על עדכונים של אופק חדש, אשמח אם תעזרו לי להבין טוב יותר מה הכוונה.
-הבהרה חשובה בעניין אישור מרופא תעסוקתי-
אישור רופא תעסוקתי חייב להיות ברור:
האם ההגבלה היא על שעות פרונטליות
או האם ההגבלה היא על סך השעות שניתן לעבוד (פרונטלי + פרטני + שהיה)
במידה וההגבלה היא על השעות הפרונטליות בלבד, המורה תתבקש להוסיף על השעות הפרונטליות את שעות השהיה והפרטני הנגזרות משעות הפרונטליות בפועל ע"פ שבוע עבודה של המורה (בהתייחס לגיל וזכאות מורה אם)
אם יש אי בהירות צריך להביא אישור מפורט מהרופא שמתייחס לתמהיל השעות פרונטלי פרטני שהיה.
נראה לי שלנו אמרו עד לאחר החגים .הבנתי שהחינוך העצמאי חזר בו מהאפשרות להחליט עד סוף החודש,
והקדימו את זה חזרה לשבוע הנוכחי.
בכל בתי הספר זה ככה?
מי שמפריש 6% תמיד יחסר לו כי השכר עולה במהלך השנים וגם אם הוא יפריש 8.33 יחסר לושאלה בענין פיצויים:
כידוע מעסיק שמפריש לפיצויים 6% ולא 8.33%, מחויב במקרה של פרישה המזכה בפיצויים לשם את ההפרש של 2.33% לחודש לפי שכר אחרון.
מחשבים ברוטו חודשי ולא לפי שעההשאלה היא:
עובדת שבשנים הראשונות עבדה בעולם הישן 100% משרה ואח"כ עברה לאופק חדש ועבדה 90% משרה, איך מחשבים שכר אחרון:
א.לפי ערך שעה (ואז השכר באופק לא יותר גבוה שעתי, לפחות לא בהרבה, ואולי אף פחות).
ב.לפי שכר אחרון ממש אך באחוזי משרה של 90 אחוז (דהיינו 90 אחוז משרה של אופק חדש לפי ותק ודרגה אחרונים)
ג.לפי שכר אחרון ממש אך באחוזי משרה של 100 אחוז (לגבי אותם שנים שעבדה בעולם הישן 100% משרה) = דהיינו 100 אחוז אופק חדש לפי ותק ודרגה אחרונים.
מי שיש לה ידע בענין אשמח אם תוכל לענות (אם אפשר לצרף מקור מידע בענין).
תודה רבה
כנראה דשו בזה מספיק8 ימים שאין שום תגובה חדשה יתכן?
את שואלת על פנסיה?שאלה בענין פיצויים:
כידוע מעסיק שמפריש לפיצויים 6% ולא 8.33%, מחויב במקרה של פרישה המזכה בפיצויים לשם את ההפרש של 2.33% לחודש לפי שכר אחרון.
השאלה היא:
עובדת שבשנים הראשונות עבדה בעולם הישן 100% משרה ואח"כ עברה לאופק חדש ועבדה 90% משרה, איך מחשבים שכר אחרון:
א.לפי ערך שעה (ואז השכר באופק לא יותר גבוה שעתי, לפחות לא בהרבה, ואולי אף פחות).
ב.לפי שכר אחרון ממש אך באחוזי משרה של 90 אחוז (דהיינו 90 אחוז משרה של אופק חדש לפי ותק ודרגה אחרונים)
ג.לפי שכר אחרון ממש אך באחוזי משרה של 100 אחוז (לגבי אותם שנים שעבדה בעולם הישן 100% משרה) = דהיינו 100 אחוז אופק חדש לפי ותק ודרגה אחרונים.
מי שיש לה ידע בענין אשמח אם תוכל לענות (אם אפשר לצרף מקור מידע בענין).
תודה רבה
שאלתי על פיצויים (זה חלק מההפרשות שמעסיק מפריש מלבד ההפרשה לפנסיה).את שואלת על פנסיה?
עוד לפני ה-1...כולם מחכים לראות מה יהיה ב1 הקרוב
רצינית?????עוד לפני ה-1...
ראיתי היום אתת התלוש שלי- בני יוסף.
עלוב ממש, משכורת מאד נמוכה.
מקדמת אופק חדש רק 750 ש"ח!!
והודעה לקונית למטה- שבתי הספר יעבדו במתכונת של 37 שעות ולא 41 כבערב. ולכן יתכן שירדו שעות.. בתי הספר לא חישבו נכון את היקפי שעות שמוקצים להם.
א"א בשום אופן להוריד למורה את אחוזי המשרה שלה!עוד לפני ה-1...
ראיתי היום אתת התלוש שלי- בני יוסף.
עלוב ממש, משכורת מאד נמוכה.
מקדמת אופק חדש רק 750 ש"ח!!
והודעה לקונית למטה- שבתי הספר יעבדו במתכונת של 37 שעות ולא 41 כבערב. ולכן יתכן שירדו שעות.. בתי הספר לא חישבו נכון את היקפי שעות שמוקצים להם.
וכמה יהיה בהמשך? כמה אחוזים שולמו באופק בתלוש זה?מקדמת אופק חדש רק 750 ש"ח!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים