כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

באחד הציטוטים כתוב מפורש;
בית הדין קבע הוסיף וקבע כי המוסד צריך לשלם ו/או לחשב לעובדת רכיבים של משכורתה, כגון דרגתה, הוותק שלה, גמולים, זכאות לגמול ניהול, הפקדות לפנסיה ולהשתלמות וכיוצ"ב, בהתאם לתקנון שירות עובדי הוראה.

לכאורה זה כולל הזכאות לימי מחלה, שזה הרבה מאד כסף אם לא מקבלים את היום הראשון בכלל, ויום שני ושלישי רק 50%.
המחלוקות שם זה על תנאי פיטורין וכדו'.

ושוב פעם, אם יש הרעת תנאים גם בדברים אחרים זה חייב אישור מהממונה על העסקת נשים לגבי חלק גדול מעובדות הרשתות כנ"ל.
לכן אמרתי לקרוא בעיון
כי הלכאורה שלך לא מדויק, לכן הוא לכאורה...
כתוב במפורש שם או במקור אחר שהתנאים האחרים כמו ביגוד הבראה ימי מחלה וכו לא בהכרח חייבים להיות זהים למשה"ח.
כמובן ימי המחלה שכבר נצברו הם נושא בפני עצמו, אבל מכאן והלאה---
ולגבי הרעת התנאים, זה גם נושא שצריך לבדוק אותו
כי לכאורה עוברים לעמותה אחרת, אז אולי זה נחשב לחוזה חדש? אולי זה נקרא שאנחנו מסיימות העסקה אצל מעסיק איקס ועוברות למעסיק ווי? ואז אין כאן הרעת תנאים?
בקיצור
אני לא חושבת שיש כאן משהו חד משמעי
אבל בגלל שכבר ידוע לנו שאין מי שיילחם על הזכויות שלנו
ויש קשיים כלכליים
ואנחנו גם עתה לא מקבלות את המגיע לנו במלואו
אז צריך להיות ערניים ולוודא שהשינוי הזה לא טומן בחובו אי אילו שינויים ש... לא ממש לטובתנו
לתשומת לב כולם

בקיצור. בעבר היתה עבודה לא מתגמלת אבל לפחות עם תנאים סוציאלים טובים ושקט נפשי על המשכורת. עכשו גם את זה אין וכל אחת תעשה מה שנראה לה.
בחינוך החילוני יש כבר הרבה גננות ערביות וגם 3000 מורות (נכון לשנה זו). אני מאד מקווה שזה רחוק מלקרות אצלינו...

בתור זו שהעלתה את הנושא. לפחות מה שהמנהלת אצלינו אומרת (חנע''צ) שמהיום יש סל שעות מילוי מקום לכל בית ספר ומורה שמאריכה חל''ד עם אישורי מחלה (ולכאורה גם כזו שיוצאת לחופשה מוקדמת באופן זה) עושה זאת על חשבון חברותיה לצוות. מוזר לא? הדבר משפיע גם על כך שלא יהיה ניתן להוריד שעות באופן קבוע בצורה זו.
בנתיים המסר הוא - תגידו תודה שימי המחלה משולמים מהיום הראשון כי גם בזה באו לקראתכם ...
זוהי אכן הרעת תנאים משמעותית מאד!!! אך היא חוקית לגמרי כי החופש פעולה שהיה עד היום היה על בסיס 'רצון טוב' והם לא היו חייבים לאפשר זאת.
אז לכאורה אנחנו לא רק לא מקבלות אופק, אלא כמו שאמרו קודמי - מתחילות לאבד את היתרונות שהיו בעבודה בגוף חזק ויציב😪
זה המקום לזכור מיהו היחיד שקובע ובמי באמת אנו תלויים.

יש סל שעות מילוי מקום לכל בית ספר
זה שיש סל שעות זה דבר שקיים לכל בעלות, אלא שאם חורגים מזה הבעלות חייבת לשאת בתוצאות ולא ניתן להגביל זאת.

זה לכאורה החוק למי שמוגדר "עובד הוראה"
ועוד לא ראיתי פסיקה שקובעת הפוך.

סל שעות למ״מ יש לכל בית ספר גם לבתי ספר של משה״ח

נראה שבתלוש של דצמבר עודכנו ימי המחלה

האם יש אפשרות לראות את תלוש המשכורת של החינוך העצמאי באתר? כמו בכל מקום עבודה מסודר

האם אופק חדש נכנס לבסיס התקציב של 2025 גם בכנסת או שעדיין לא היתה הצבעה בקריאה ראשונה?

עדיין לא היתה הצבעה בקריאה ראשונה,
כידוע מה שמעכב את אופק לא קשור לכנסת ולממשלה.

בתור זו שהעלתה את הנושא. לפחות מה שהמנהלת אצלינו אומרת (חנע''צ) שמהיום יש סל שעות מילוי מקום לכל בית ספר ומורה שמאריכה חל''ד עם אישורי מחלה (ולכאורה גם כזו שיוצאת לחופשה מוקדמת באופן זה) עושה זאת על חשבון חברותיה לצוות. מוזר לא? הדבר משפיע גם על כך שלא יהיה ניתן להוריד שעות באופן קבוע בצורה זו.
בנתיים המסר הוא - תגידו תודה שימי המחלה משולמים מהיום הראשון כי גם בזה באו לקראתכם ...
זוהי אכן הרעת תנאים משמעותית מאד!!! אך היא חוקית לגמרי כי החופש פעולה שהיה עד היום היה על בסיס 'רצון טוב' והם לא היו חייבים לאפשר זאת.
אז לכאורה אנחנו לא רק לא מקבלות אופק, אלא כמו שאמרו קודמי - מתחילות לאבד את היתרונות שהיו בעבודה בגוף חזק ויציב😪
זה המקום לזכור מיהו היחיד שקובע ובמי באמת אנו תלויים.
אני עובדת בבעלות מסודרת ויציבה.
ימי מחלה ניתנים במשורה.
אין הארכות חל"ד כבר לפחות עשור
בד"כ לא מביאים מ"מ אלה מאלתרים ומשחררים
אין דבר כזה שבוע מחלה על חתונת ילד
(כשהתחתנתי בעצמי קיבלתי יומיים)

(מכמות חופשות המחלה שהמורות של הבנות שלי לוקחות אני מבינה שהיד המחלקת היתה מאוד משוחררת. זה פחות או יותר הנושא היחיד בו היו למורות חנעצ תנאים טובים משלי)

ואגב, ככל הידוע לי, גננות ברשת בי"ע אינן משולמות ימי מחלה מעבר למחוייב על פי חוק

שמועה שמעתי שברשת טוענים שלאחר הדיון הקרוב בבגץ, במידה ולא יוכר אופק חדש (כצפוי) יחזרו לעולם ישן.
לגבי כספי שנה"ל תשפד - להשם הישועה...

שמועה שמעתי שברשת טוענים שלאחר הדיון הקרוב בבגץ, במידה ולא יוכר אופק חדש (כצפוי) יחזרו לעולם ישן.
לגבי כספי שנה"ל תשפד - להשם הישועה...
מה חדש? למה איך את עובדת כיום? כולנו עובדות עולם ישן לא?

מה חדש? למה איך את עובדת כיום? כולנו עובדות עולם ישן לא?
רשמית כולן עובדות אופק חדש (נתוני העסקה באתר משרד החינוך)

(וזה גם המקום להעיר שלא כדאי לכבס את כל הכביסה המלוכלכת במקום גלוי לכל הרשויות בישראל)

נערך לאחרונה ב:
מורה בצוות אצלנו מספרת שהיא מקבלת בסביבות ה9000 שח90% משרה ואילו אחותה יותר צעירה ממנה בממד מקבלת 14000 שח 90% משרה. יחי ההבדל הקטן

מורה בצוות אצלנו מספרת שהיא מקבלת בסביבות ה9000 שח90% משרה ואילו אחותה יותר צעירה ממנה בממד מקבלת 14000 שח 90% משרה. יחי ההבדל הקטן
אחותה שבממד גם עובדת 10 ש"ש יותר.
(90 אחוז משרה למשרת אם בעולם ישן זה 21 ש"ש למחנכת, ואילו באופק זה 31 ש"ש למחנכת).
מה גם שהפער אינו נכון, מורה עם 13 שנות ותק בעולם ישן מקבלת בסביבות 9000 ש"ח (כולל תוספת מעונות).
ואילו באופק 90 אחוז משרה (לדרגה 5 ותק 13) זה 11,700 בערך.
כך שהפער הוא 2700 ש"ח תוספת עבור 10 ש"ש (לא יודע איך הגעת ל 14,000).

בדרך כלל השכר השעתי בעולם הישן גדול יותר מאופק חדש.

אני עובדת בממ״ד 106% משרה, משרת אם (37/38 שעות בפועל) דרגה 4 וותק של 10 שנים הברוטו שלי לא עובר
את ה 12.000 ש״ח אז בבקשה לא להגזים .
דרך אגב מוסדות החמ״ד מחפשים עובדי הוראה בנרות - מי שמעוניינת מוזמנת לעבור (אפשר לפנות אלי באופן אישי, מחפשים אצלנו דחוף 2 מורות למשרה מלאה אזור בת ים רב הצוות בני ברקי).
קחו רק ברחשבון - שהאוכלוסיה לא קלה בלשון המעטה.

(90 אחוז משרה למשרת אם בעולם ישן זה 21 ש"ש למחנכת, ואילו באופק זה 31 ש"ש למחנכת).
מה גם שהפער אינו נכון, מורה עם 13 שנות ותק בעולם ישן מקבלת בסביבות 9000 ש"ח (כולל תוספת מעונות).
כך שהפער הוא 2700 ש"ח תוספת עבור 10 ש"ש (לא יודע איך הגעת ל 14,000).

מי מקבלת 9000 ב13 שנות וותק ???אין חיה כזאת .לא קיים הסכום הזה ר לאחר 25 שנה .בדוק

כך שהפער הוא 2700 ש"ח תוספת עבור 10 ש7"ש (לא יודע איך הגעת ל 14,000).

בעולם ישן אין מצב ל9000 ב13 שנות וותק אין מצב בעולם.

רק אחרי 25 שנות ותק מגיעים לסכום הזה.

אני עובדת בממ״ד 106% משרה, משרת אם (37/38 שעות בפועל) דרגה 4 וותק של 10 שנים הברוטו שלי לא עובר
את ה 12.000 ש״ח אז בבקשה לא להגזים .
דרך אגב מוסדות החמ״ד מחפשים עובדי הוראה בנרות - מי שמעוניינת מוזמנת לעבור (אפשר לפנות אלי באופן אישי, מחפשים אצלנו דחוף 2 מורות למשרה מלאה אזור בת ים רב הצוות בני ברקי).
קחו רק ברחשבון - שהאוכלוסיה לא קלה בלשון המעטה.
את מדברת על 10 שנים
אני מדברת על 25 דרגה 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה